Okulda çalışan işkur elemanı hakkında

Korktuğumdan değil. İdareye söyledim belki çözerler diye ama yok çözülmedi. Ama ben karşıma alıp son kez konuşacam. İçimde kaldı

Bence idareye söyleyin sert bir uyarı yapsınlar. Temizlik elemanı temizlik yapmaktan utanıyor diye bir şey mi olur canım . Öyleyse bile mecbur kalmıştır çalışmaya mecbur kalan insan da işini kaybetmemek için yapmalı

Ozel sekterde de boyle cizelgeye gore belirlenen saatlerde gelir. Cop boşaltır, yerleri siler ve gider. Aksi bir durum yasandiginda sozlu uyarı yapmam, yöneticisine mail atarim. Idari isler mud. CC'lerim. Kademesi ne olursa olsun, bir çalışanı uyarmak diğer çalışanın gorevi degil. Kimse yetkilisi o ilginsin

İŞKUR ile geldi. Temizlik elemanı. İdari odaları temizlemekle görevli
Görevi temizlikse zaten sürekli söylemenize veya hatırlatmanıza gerek yok. Size kalkıp da bikaç parçaydı siz de alabilirdiniz dediğinde evet alabilirdim ama benim görevim temizlik değil, sizin göreviniz temizlik diyemediniz mi? Bir de iş buyuruyor deli midir nedir.

Sormayın bir de arkamdan konuşuyor işte

Sormayın bir de arkamdan konuşuyor işte
Konuşamaz. Uyarın direk yüzüne karşı. Herkes yerini görevini bilecek deyin anladığım kadarıyla siz biraz yumuşak yüzlüsünüz. Ama iş ortamı bu yumuşaklığı kaldırmıyor işte, böyle kendini bilmezler sorun çıkarıyor. Değil üni. mezunu, İsterse profösör olsun girdiği işin sorumluluğu neyse onu yapacak, ya da gitsin evinde otursun kendi problemi.

Hayır aslında yumuşak yüzlü de sayılmam. Ama yüz verdik işte. Bugün odada arkadaşlar vardı konuşamadım. Ama yarın konuşacağım

Konudaki örnekten bağımsız olarak EVET BİR SURU INSAN 8 5 DURMADAN ÇALIŞIYOR. BU NASIL BIR ÜSLUP YA. Hastaneye acile gittiğinizde bile durmadan çalışan doktor, hemşire görebilirsiniz. Ya da mağazaya, lokantaya gittiğinizde görebilirsiniz.

Ne yüzsüz insanlar var yahu istersen doktora mezunu ol o kadroya girdiysen işini yapıcaksın gocunuyosan da o işlere girip haram para kazanmicaksın yattığın yerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…