1. Sen bölümünü insanlar beğensin diye mi seçtin ? Eğer öyleyse ne yaparsan yap herkesi memnun edemezsin zaten hayat amacın da bu olmamalıOkuduğum 2 Yıllık Kuyumculuk Ve Takı Tasarımı bölümünü bırakmalı mıyım? Yerlesmistim 26 ağustosta ama sosyal medyada arkadaşlar kişiler beğenmiyor da begeniyor da el becerilerim yok resim çizmeye de hevesim yok resim cizmiyorum canımda çok tatli ateşle takı yapıyorlar nasıl olacak?
Bu konuda her okulun yönetmeliği farklı. Kimisinde canlı dersler için devam zorunluluğu yok kimisinde var. Hiç mi okulun sayfasına veya sınıf wp gruplarına bakmıyorsun?5 buçuk haftadir canlı derslere girmedim kesin sınıfta mı kalırım? Acaba ? Uzaktan eğitim yapamıyorum utanıyorum
Normal zeka düzeyine sahip, lise mezunu her birey barajı geçer zaten. Bu konuda kaygılanmanız bile garip.Whatsaap grubuna bakıyorum çok bıraksam bölümü ya barajı gecemezsem
Okumaya pek hevesin yok gibi. Acaba meslek edindirme kurslarına mı yönelsen?Whatsaap grubuna bakıyorum çok bıraksam bölümü ya barajı gecemezsem