Okul sorunsalı bölümü mü bırakmalı miyim?

Sema222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
69
156
28
Okuduğum 2 Yıllık Kuyumculuk Ve Takı Tasarımı bölümünü bırakmalı mıyım? Yerlesmistim 26 ağustosta ama sosyal medyada arkadaşlar kişiler beğenmiyor da begeniyor da el becerilerim yok resim çizmeye de hevesim yok resim cizmiyorum canımda çok tatli ateşle takı yapıyorlar nasıl olacak?

Oda arkadaşım vardı bu bölümden ne yazık ki bitiremedi okulu. Saydığıniz sebepler de vardı

Sevmediğin bir işi yapmamalısın.

Bölümüm güzel mi güzel değil mi diye bir soru çok mantıksız zaten. Sizin yatkınlığınıza bakar bu iş. Ama anladığım kadarıyla hiç bilmeden araştırmadan öylesine yazdığınız bir bölüm. Öyleyse tabi ki bırakın derim meslekleri araştırın sınava tekrar hazırlanın ve size uygun olduğunu düşündüğünüz bölüme yönelin

1. Sen bölümünü insanlar beğensin diye mi seçtin ? Eğer öyleyse ne yaparsan yap herkesi memnun edemezsin zaten hayat amacın da bu olmamalı
2. Bölümü yazıp yerleşene kadar takıların ateşle yapıldığını bilmiyor muydun ? Hadi bilmiyordun elini ateşe diri diri sokmuyorlar kendine bahane arıyor olabilir misin ?
3. Zaten bu bölüme giriş puanı çok düşük bölümü bıraksan tekrar ciddi şekilde hazırlanıp kayda değer bir puan alıp farklı bölüm kazanabilir misin ?

5 buçuk haftadir canlı derslere girmedim kesin sınıfta mı kalırım? Acaba ? Uzaktan eğitim yapamıyorum utanıyorum
Bu konuda her okulun yönetmeliği farklı. Kimisinde canlı dersler için devam zorunluluğu yok kimisinde var. Hiç mi okulun sayfasına veya sınıf wp gruplarına bakmıyorsun?

Whatsaap grubuna bakıyorum çok bıraksam bölümü ya barajı gecemezsem

Sevmiyorsanız, içinize sinmiyorsa bırakın. Sınıfta kalma diye bir şey yok. Derslerden kalırsanız sonraki sene yine almak zorunda kalacaksınız. (Zorunlular dısında)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…