Belli oluyor gerçekten.Okumak çok istiyorum
öyle değil.gayet ciddi eğitim veriliyor.kendini geliştiren ve tasarım yapabilen ustalar ciddi paralar kazanıyorlar türkiyede.çünkü değerli takı ihracatımız fazla.ama konu sahibinde o azmi göremedim ben orası ayrıİsmek kursu gibi bölüm. Sanki 50+ teyzeler toplanıp takı yapıyormuş gibi.
uzaktan eğitim utanılacak bir şey mi?pesss bir yaşına daha girdim şu k.k da daha neler duyacağım5 buçuk haftadir canlı derslere girmedim kesin sınıfta mı kalırım? Acaba ? Uzaktan eğitim yapamıyorum utanıyorum
Okumak çok istiyorum
kaldırım mühendisliği bölümü olabilir.adı da mühendisle bitiyor bak çok havalıııııOku o zaman konu sahibesi seni kim tutuyor ?? Okumak istiyorsun madem neden okulu bıraksam mı diye konu açıyorsun?
Okumak istiyorsan çalışıcaksın bu kadar. Bölümün gayet güzel, kendini geliştirmek için el çizimini geliştir önce. Çizim kursuna git veya otur Youtube'dan çizim nasıl yapılır videoları var izle öğren.
Çalışmak istemiyorsun, derse girmiyorsun, becerim yok diye mızmızlanıyorsun senin neren okumak istiyor zaten burayı kimse anlayamadı her yerin bahane
Bu bölümü bırakıp ne yapıcaksın, bu kafayla nereyi kazanmayı düşünüyorsun tam olarak??
Yok canım niye kalasın?5 buçuk haftadir canlı derslere girmedim kesin sınıfta mı kalırım? Acaba ? Uzaktan eğitim yapamıyorum utanıyorum
Yoruluyorsundur da sen whatsappa bakıyormuşsun sonuçtaWhatsaap grubuna bakıyorum çok bıraksam bölümü ya barajı gecemezsem
Bu işi yapmak için diploma şartı bile yok. Bunlar biraz laf olsun torba dolsun. Üniv sanatsal görünsün diye açılan bölümler. Zanaat olarak bile size kattığı bir şey yok .Var çok mu kötü güzel değil mi bölüm?
Yaşamak için yaşayan okumak için okuyan bir haliniz var. Hatta bu konuyu da açmak için açmış gibisinizWhatsaap grubuna bakıyorum çok bıraksam bölümü ya barajı gecemezsem
Prensesin barajı geçmek gibi bir sorunu olmasa kesin seçerBu bolumu birakip ne sececeksiniz, molekuler biyoloji ve genetik mi?
Bence tıp olmalı hele ki baraj sorunu varsa garantiPrensesin barajı geçmek gibi bir sorunu olmasa kesin seçer