Bu paylaşımı bana mı bir başkasına mı yapmış olabilir?

Diyelim size yazdı ne işe yarayacak bu ego tatmininizden başka? Adama köpek çekmişsiniz sürekli zaten. Eğer istiyorsanız siz adım atın öyle mi böyle mi diye ihtimal peşinde koşacağınıza

Öbür kıza mı yazdı bilmiyorum ama size yazmamış gibi , çünkü Aranızda öyle bir duygusallık yok sanki. Ama biri daha yazmış, böyle yıllara yayılmış belirsizlikler hiçbir şey ile sonuçlanmıyor, kendimden biliyorum. Olacak olsa yıllardır bir şey olurdu. Ayrıca kendi adınızla açmadığınız twitter hesabını nasıl bulup sizin olduğunuzu anlayıp takip etmeye başladı şaşıdrdım ben ona?

Adam kimi begenmis diye bakıyo musun sürekli? Bi de yani konuyu böyle kronolojik sırayla yazman falan bana biraz bu adamı takıntı haline getirmissin gibi geldi. Beraber olmak istiyosan ergenlikten sıyrılıp medenice görüsün yoksa da bu kadar kafanı yorma bence her gün de stalklama adamı😂 bu arada sana yazmıs evet ama öyle düsündüğü ya da sana aşık oldugundan değil ilgini çekmek icin

Sizin olma ihtimali olduğunu düşünecek birsey göremedim.daha önce sizinle hiç gitti mi ki seninle gelemedim diye paylaşım yapsın.kendiniz demissiniz arkadaşlarıyla kampa gelirdi diye onlardan biridir hatta belki söz konusu otelde beraber kaldığı biridir ama siz değilsiniz bence.zaten aranızda duygusal bir paylaşım yok ki neden kendiniz olarak düşündünüz?

Sosyal medyada ki her harekete, her tıklamaya bir anlam yükleyenleri anlayamıyorum.
Biraz gerçek hayata dönsek mi?

O sosyal medya canavarı benim sherlock holmesunuz geldi cok aktif kullanmam ama anlıyorum kim neyi neden yapmış :KK53: Bence ortaya yazdı. Erkekler öyle yapıyor bircok kızla flörtlesiyorlar sonra bir söz yazıyorlar hangisi üzerine alınırsa artık. Eğer size yazmış olsaydı önceden sinyallerini verirdi,bulusalım derdi. Veya aranızda muhabbeti gecmemiş hiç beraber gitmenin. Mezun erkekler o üniversiteden mezun olduktan sonra boşluğa düşüyor özellikle 1.siniflardan 5-6 kızla konuşuyor. Üzgünüm tek değilsiniz.

Ortalığı bulandirmak , kafa karıştırmak için yapılan bir paylaşım. Üzerinde hiç düşünmeyin. Boş bulunup bir adım atsanız ben farklı bir şey için yazmıştım diyecek bir kapasitede bir adam...Ona karşı duygularınız ciddiyse açık açık konuşun ilk adımı atmaktan çekinmeyin yoksa da onu izlemeyin ya da kendinizi izlettirmeyin vakit kaybı gibi geldi bu adam bana...:işsiz:

Yalnız otel anahtarını paylaşmasının amacını düşünüyorum hala. Konum paylaşmak niye yeterli gelmemiş acaba? Otel hazır mesajı mı veriyor? Ben mi çok fesatım yoksa. :confused: Her neyse ne... Kime yazmış bilemem de, bu şehre seninle gelemedim demek yerine, kimle gitmek istiyorsa ona sormuş mu acaba, benimle gelir misin diye? Belki giderdi kız, ama o zaman arabeske bağlayamazdı tabi. Bence adam arabesk seviyor, bu konudan çıkabilecek en net sonuç o.

Tek bildigim erkekler bizim gibi degiller ya. Onlar tek duze. Birsey soyleyeceklerse direk soylerler. Aranizda birsey olmasini istese simdiye kadar coktan harekete gecerdi. Onlar kartlarini acik oynar. Oraya yazdigi belki de kimsenin uzerine bile degil, kim uzerine alinirsa alinsin o sadece oylesine de yazmis olabilir. Bu sosyal medyada birseyleri uzerinize alinma kismini birakin. Varsa birsey bu kadar uzatmaz, harekete gecerdi.

Paylasim senin icinse, illa ki sana yazacak gorusmek için birsey yapacaktir.
Yerinde olsam uzun zamandir gorusmedigim, dogru durust yazmayan sallamayan adamla bulundugum şehre geldi diye asla goruşmezdim. Bikac gun takilir, sehirden gidince seni yine sallamaz olan bu olur gibi geliyor bana. Sana karşi kayda deger biseyler hissetse emin ol simdiye kadar anlardin ve seni o kadar tersleyemezdi, boşuna bekliyorsun.

Merhaba günaydınlar hepinize hemcinslerimmm günün mutluluğu içinizde çiçek açsın. 😊🙋🌼 Benim kafamı karıştıran bir durum var. Bunun için sizlerden yardım almak sizlere fikir danışmak istedim. Yazacağım durum bayağı karışık olduğu için konuyu ve kişiyi baştan anlatıp asıl soruma geçmek istiyorum. Sabırla okuduğunuz için şimdiden özür diliyorum ve teşekkür ediyorum. 😊
Geçmiş Zaman: 4-5 senedir tanıdığım bir beyefendi ile 2 sene öncesine kadar normal konuşuyorduk.
2 sene önce kendisiyle ilgili bir şeye çok sinirlenmiştim ve yazmamasını söylemiştim. Aradan biraz zaman geçtikten sonra tartışmamızı unutup komik bi fotoğraf atıp espri yaptım ve benimle ters konuştu.
"Beni sinirlendirdiğin hâlde sana kin tutmazken sen beni tersliyorsun vs." deyip her yerden engelledim, ondan sonra iletişimimiz tamamen koptu. O süreçte derslerimden dolayı sosyal medya hesaplarımın hepsini kapatmıştım birinin beni sosyal medyada bulması imkansızdı.
Yakın Geçmiş Zaman: Gündemi takip edebilmek için kendi adımla olmayan Twitter hesabı açmıştım. Bu beyin nasıl bulduğunu bilmiyorum beni takibe aldı, takipleştik. Fakat birkaç ay hiç yazmadı sadece paylaşımlarımı beğendi.
Ağustos gibi mesaj attı hal hatır sorduktan sonra ona kırgın olduğumu, onunla konuşacak bir şeyim olmadığını söyledim. Saygıyla karşıladı ve paylaşımlarımı beğenmeye devam etti.
Ocak ayında ona depremden dolayı iyi mi, kendisinin ve arkadaşlarının bir şeye ihtiyacı olup olmadığını öğrenmek için ben mesaj attım. Gayet normal konuştuktan sonra yine iletişimimiz olmadı.
Şimdiki Zaman, Asıl Konu: (Okuduğum şehir küçük sevimli bir yer. Benim çocukluktan beri aşık olduğum bir şehir bunu o da biliyor. Bu şehirle ilgili sürekli paylaşımlarımı görüyor. Kendisi de mezun olmadan önce okuduğum şehre arkadaşları ve hocalarıyla kampa gelirdi.)
2 hafta önce okuduğum şehre gittiğimi Twitter'da gördü.
4 gün önce okuduğum şehre gelmiş. Twitter'da aktif paylaşım yapmayan bu bey, bulunduğu otelin anahtarını ve konumu paylaşmış. Açıklama olarak "Bu şehre seninle gelemedim ama olsun :KK43:" yazmış.
Altına da yorum yapan mezun olduğu okuldan biri diye düşündüğüm kız arkadaşı "üzdü" yazmış. Fakat kızın yorumunu beğenmemiş.
Lakin şöyle bir durum var ki son zamanlarda benim paylaşımlarımı pek beğenmiyordu, "üzdü" yazan kızın paylaşımlarını çok sık beğeniyordu. Bu beyle iletişimimiz de olmayınca üzerime alınıp alınmama konusunda tereddüt ettim. Çünkü okuduğum şehre daha önce de geldiği için benlik bir durum olmayabilir. Başkasına yazma ihtimali de olabilir...
Her sorduğum şeye olumsuz bakan ve dediği de çıkan ablam ilk kez bu konuda %50 ihtimal sana, %50 başkasına benim de kafam karıştı dedi. Burada dedektif gibi olan, sosyal medya canavarı, neyi neden yaptığını, insan psikolojisini çok iyi anlayan hemcinslerimi görüyorum. Sizlerden yardım istiyorum. Durum biraz karışık maalesef. Sizce bu paylaşımı bana mı yapmış olabilir bir başkasına mi? Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Şimdiden teşekkürler. 😊
Vışşş oltaya gelme sakın 😃 otele gelmeni istiyor olabilir gitme sakın 😅

Bu kişiye boş olmadığınızı biz bile burdan yoğun bir şekilde hissettik, o da bunu çok iyi biliyor ve boşta kaldıkça sizi yemliyor, sadece size olsaydı açık açık size ulaşabilirdi, o kıza da açık kapı bırakmış, size de, hanginiz oltaya gelirse diye ama sizi orada daha kolay bulabileceği için sizde yoğunluk... Bu adam sizi sevmiyor ya da güzel bir duygu beslemiyor, gayet açık bu.

X