Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede bırakın.Sevenler okusun o bölümü .Siz yenıden hazırlanınOkuduğum 2 Yıllık Kuyumculuk Ve Takı Tasarımı bölümünü bırakmalı mıyım? Yerlesmistim 26 ağustosta ama sosyal medyada arkadaşlar kişiler beğenmiyor da begeniyor da el becerilerim yok resim çizmeye de hevesim yok resim cizmiyorum canımda çok tatli ateşle takı yapıyorlar nasıl olacak?
doğruları yazdın da pek bi ağır olduCanlı derse giremiyorum diye bölüm mü bırakılır yahu? Bölümü de muhtemelen çok araştırarak seçmedin; "Takı takmayı seviyorum bölümü de severim" gibi bir motivasyonla yazmış olabilirsin.
Yapacak bir şey yok. Herkes üniversite okuyacak diye bir kural da yok. Sen de okumayıver.
doğruları yazdın da pek bi ağır oldu
Katılıyorum2 yıllık zaten 1 yılı bitti bile coronada. Bence bitirin sonrasında başka bi alana yönelirsiniz. Bana çok geçerli gelmedi sebebiniz çünkü canım tatlı çizmeyi pek sevmem çok prenses bahaneleri.
Bölümü beğenip beğenmediğinizi mi ele alalım yoksa derslere katılmayıp sınıfta kalacak mısınız onu mu yoksa utangaçlığınızı mı ele alalım5 buçuk haftadir canlı derslere girmedim kesin sınıfta mı kalırım? Acaba ? Uzaktan eğitim yapamıyorum utanıyorum
Oynamak istemeyen gelin yerim dar dermiş, konu sahibi de o misalBölümü beğenip beğenmediğinizi mi ele alalım yoksa derslere katılmayıp sınıfta kalacak mısınız onu mu yoksa utangaçlığınızı mı ele alalım