Okul sorunsalı bölümü mü bırakmalı miyim?

Takı yapmak çok güzel ben bir türlü kursuna gidemedim bence güzel bir bölüm tabi başka bölümlerde var aklınıza hangisi yatıyorsa ona gidin

hangi üniversitedesiniz? bizim üniversitede sonradan izleyince de var gözüküyorsunuz sistemde.

Okuduğum 2 Yıllık Kuyumculuk Ve Takı Tasarımı bölümünü bırakmalı mıyım? Yerlesmistim 26 ağustosta ama sosyal medyada arkadaşlar kişiler beğenmiyor da begeniyor da el becerilerim yok resim çizmeye de hevesim yok resim cizmiyorum canımda çok tatli ateşle takı yapıyorlar nasıl olacak?
Bencede bırakın.Sevenler okusun o bölümü .Siz yenıden hazırlanın

Zanaat, el becerisi çok önemli. Bence iki yıllık işletme gibi bir şey okumaktan daha iyidir.En azından mezun olduğunda bir zanaatin olacak,seni diğerlerinden ayıran. Sonuçta kuyumcuda ürün satmayı herkes yapabilir ama o ateşle ürüne şekil vermeyi yapmasi için kendini yetistirmesi ya da eğitim alması gerekli

Bir yılı zaten geçmiş bir seneyi de tamamlamak çok zor olmasa gerek. Pek duyulan bir bölüm değil ama meslek meslektir. Boş durmaktan iyi bence bitiririn iş kapısının nereden geleceği belli olmaz

Canlı derse giremiyorum diye bölüm mü bırakılır yahu? Bölümü de muhtemelen çok araştırarak seçmedin; "Takı takmayı seviyorum bölümü de severim" gibi bir motivasyonla yazmış olabilirsin.

Yapacak bir şey yok. Herkes üniversite okuyacak diye bir kural da yok. Sen de okumayıver.

Canlı derse giremiyorum diye bölüm mü bırakılır yahu? Bölümü de muhtemelen çok araştırarak seçmedin; "Takı takmayı seviyorum bölümü de severim" gibi bir motivasyonla yazmış olabilirsin.

Yapacak bir şey yok. Herkes üniversite okuyacak diye bir kural da yok. Sen de okumayıver.
doğruları yazdın da pek bi ağır oldu :KK70:

doğruları yazdın da pek bi ağır oldu :KK70:

Yoo ağır değil, cidden okumak zorunda değil yani. Üniversite okumadan da başka sevdiği alanlara yönelebilir, üniversite eğitimi belki ona göre değil. Çünkü genel anlamda bir motivasyonsuzluk var.

X