Okadar ağlıyorum ki

Birde böyle gorumcemin kankasi var görümcemler sirket sahibi kadin magzada eleman kirada ama görümceme eşine çocuklarına marka hediyeler alir gecen cat diyr dedim kirada sin cocuguna vs al birikim yap vs diye ne kadar anladi aşikar arkadasta bir yere kadar ben bir insana bjr kez yapıp degerini görmüyorsam ikinciyi yapmam sizin kadar beklemem de yaomiyosa yapmasaydınız zaten bu hediye işleri bana çok sacma geliyor

Aslında konu sahibinin derdi maddi değil, değer görmemek. Bazı insanlar hediye ile gösterir değer verdiğini, kötü bir şey yok bunda, yerden göğe kadar haklısınız biraz geç olmuş ama iyi olmuş ilişkinizi kesmeniz. Kimseye de bu şekilde yaklaşmayın, beklentiye de girmemiş olursunuz

Size göre arkadaşlık ona göre çıkar ilişkisi gibi. Ev bile alabiliyorsa o kadar yardıma ihtiyacı yok bence. Boş yere yıpratmışsınız kendinizi. Acıma acınacak hale gelirsin olmuş sizin ilişkiniz. Mesafe koyun gitsin. Alma verme dengesini bozmayın.

Bazı insanlar hediye ile gösterirse bazı insanlar da başka şekilde gösterir demek ki. Neden karşılığı bekleniyor o zaman?

Konu sahibi maddi yardımla arkadaşını 25 sene yanında tutmaya çalışmış.

Fazla fedakarlık iyi değildir, anlamış oldunuz işte.
Annesi gibi görmüş sizi belli ki alınmaz, kırılmaz, üzülmez, telafi eder diye düşünmüş.

Çok doğru bir yorum, sürekli bı maddi beklenti , verdiği değeri o şekilde anlayacak sanırım, böyle arkadaşlıklar bı yerde bitmeye mahkum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…