- 20 Ekim 2019
- 93
- 53
- 88
- 38
- Konu Sahibi serminnnnn
-
Arkadaşınız size bir kez dahi hediye almamışken, siz tüm bunları neden yaptınız ?Hepinize iyiakşamlar..Ben ne hissedecegimi duygu yoğunlugumdan ötürü anlayamıyorum size danışmak istedim. 25 yıllık bi dostlugumu bitirdim. Artık dank diye kafamda bitti. Ben aılesinden fazla bu dostuma maddi manevi destek oldum. Aılesi almadı ben aldım 25 yıldır üniversiteye kadar birlikte okuduk maddi durumu elverişsiz oldugu için hep himayem altımda tuttum bunu kendısıde bilir hakkını ödeyemem dedigi zamanlar oldu. Kendı harçlıgımı onunla paylaştım evimi yemepimi kıyafetlerimi. Geçen aya kadar bendeki begendigi oldugu eşyalarımı makyaj kıyafet vs hep paylaştım. bunu 25 yıl hiç kıskanmadan böyle devam ettim. Cocugu oldu altın taktım sünnet oldu gene aynı sekilde . Kızkardeşi evlendi nişan düğün hazırlıkları derken dagıtacakları promosyon a kadar yaptım eşinin dostunun dogumgünü için benim iş yerimde tişört baskısı hazırlatır. Prasınıda teklif eder buarada. Kardeşinin dogumgünü için benden promosyon bişeyler hazırlatır gider verirr. Tamam prasını teklif eder ondan bahsetmiyorum. erkek kardeşi evlendi gene nişan söz düğün işleri. Ev aldı hediyesi ayrı kapı isimliği ayrı osu ayrı busu ayrı. Aradaki yıllardaki dogumgünleri hediyeleri ayrı.herşeyini fazla fazla yaptım . Her aldıgım hediyede hiçbişey beklemeden. İçimi acıtan noktaya geliyorum . Benım dogumgünlerimde her yıl üstün körü bi pasta alıp dogungünüm o gün olmasa bile o çarsıya indigi güne denk gelen yakın bi günde pstasıyla işyerime ugrayıp iki mum üfletti. Bunu bikaç yıl üstüste yaptı. Bikaç gün bozulup devam ederdim gene bişey olmamış gibi.. Benım dogumgünümden Üç gün önce kardeşin dogumgünü oldugunu söyledi çarşıya inip ona hediye bakacagını söyledi benımkıde üç gün sonraydı. Bende ertesigün ev aldıgı için hediyemle hayırlamaya gittim. Bu ıkı gün sonra dogumgünüm oldugu için alelacele bi kek kabartıp mum dikip bana üfletti gene okadar cok üzüldümki. Hazır gelmişken gene aradan cıksın üflesin yesin gitsin der gibi. Ve bu evde pasta siparişi alan bi kadın. Ona buna dogumgünü pastaları hazırlayıp satan.. hala aglıyorum cok gücendim affedemiyorum artık nabıcagımı bilmiyorum benımde iki cocugum oldu hiçbi hediyesini almadım ev aldım. Gene hediyesini görmedim araba aldım gene hiçbişey yapmadı oglumu sünnet ettirdim gene yok. Hep telefonla arayıp iş yerime ugrayıp sanada gelicem aklımda hala gelemedim diye konusuyor. Ben çok içerledim ama artık
Evet biraz ayıp etmiş ama senin beklentin de hep maddi bazlı görünüyor. Böyle bir konuda ihanet, içten pazarlılık, yalan, iki yüzlülük ve bişey okuyacağım sandım. Manevi olarak aranızda bir problem yoktu ise sen de arkadaşın için bişeyler harcamayı bırakıp sadece arkadaş olarak yanında olsaydın veya bu beklentini dile getirseydin.Hepinize iyiakşamlar..Ben ne hissedecegimi duygu yoğunlugumdan ötürü anlayamıyorum size danışmak istedim. 25 yıllık bi dostlugumu bitirdim. Artık dank diye kafamda bitti. Ben aılesinden fazla bu dostuma maddi manevi destek oldum. Aılesi almadı ben aldım 25 yıldır üniversiteye kadar birlikte okuduk maddi durumu elverişsiz oldugu için hep himayem altımda tuttum bunu kendısıde bilir hakkını ödeyemem dedigi zamanlar oldu. Kendı harçlıgımı onunla paylaştım evimi yemepimi kıyafetlerimi. Geçen aya kadar bendeki begendigi oldugu eşyalarımı makyaj kıyafet vs hep paylaştım. bunu 25 yıl hiç kıskanmadan böyle devam ettim. Cocugu oldu altın taktım sünnet oldu gene aynı sekilde . Kızkardeşi evlendi nişan düğün hazırlıkları derken dagıtacakları promosyon a kadar yaptım eşinin dostunun dogumgünü için benim iş yerimde tişört baskısı hazırlatır. Prasınıda teklif eder buarada. Kardeşinin dogumgünü için benden promosyon bişeyler hazırlatır gider verirr. Tamam prasını teklif eder ondan bahsetmiyorum. erkek kardeşi evlendi gene nişan söz düğün işleri. Ev aldı hediyesi ayrı kapı isimliği ayrı osu ayrı busu ayrı. Aradaki yıllardaki dogumgünleri hediyeleri ayrı.herşeyini fazla fazla yaptım . Her aldıgım hediyede hiçbişey beklemeden. İçimi acıtan noktaya geliyorum . Benım dogumgünlerimde her yıl üstün körü bi pasta alıp dogungünüm o gün olmasa bile o çarsıya indigi güne denk gelen yakın bi günde pstasıyla işyerime ugrayıp iki mum üfletti. Bunu bikaç yıl üstüste yaptı. Bikaç gün bozulup devam ederdim gene bişey olmamış gibi.. Benım dogumgünümden Üç gün önce kardeşin dogumgünü oldugunu söyledi çarşıya inip ona hediye bakacagını söyledi benımkıde üç gün sonraydı. Bende ertesigün ev aldıgı için hediyemle hayırlamaya gittim. Bu ıkı gün sonra dogumgünüm oldugu için alelacele bi kek kabartıp mum dikip bana üfletti gene okadar cok üzüldümki. Hazır gelmişken gene aradan cıksın üflesin yesin gitsin der gibi. Ve bu evde pasta siparişi alan bi kadın. Ona buna dogumgünü pastaları hazırlayıp satan.. hala aglıyorum cok gücendim affedemiyorum artık nabıcagımı bilmiyorum benımde iki cocugum oldu hiçbi hediyesini almadım ev aldım. Gene hediyesini görmedim araba aldım gene hiçbişey yapmadı oglumu sünnet ettirdim gene yok. Hep telefonla arayıp iş yerime ugrayıp sanada gelicem aklımda hala gelemedim diye konusuyor. Ben çok içerledim ama artık
E siz neden yıllarca karşılık görmediğiniz bir "geleneği" devam ettirdiniz?Hepinize iyiakşamlar..Ben ne hissedecegimi duygu yoğunlugumdan ötürü anlayamıyorum size danışmak istedim. 25 yıllık bi dostlugumu bitirdim. Artık dank diye kafamda bitti. Ben aılesinden fazla bu dostuma maddi manevi destek oldum. Aılesi almadı ben aldım 25 yıldır üniversiteye kadar birlikte okuduk maddi durumu elverişsiz oldugu için hep himayem altımda tuttum bunu kendısıde bilir hakkını ödeyemem dedigi zamanlar oldu. Kendı harçlıgımı onunla paylaştım evimi yemepimi kıyafetlerimi. Geçen aya kadar bendeki begendigi oldugu eşyalarımı makyaj kıyafet vs hep paylaştım. bunu 25 yıl hiç kıskanmadan böyle devam ettim. Cocugu oldu altın taktım sünnet oldu gene aynı sekilde . Kızkardeşi evlendi nişan düğün hazırlıkları derken dagıtacakları promosyon a kadar yaptım eşinin dostunun dogumgünü için benim iş yerimde tişört baskısı hazırlatır. Prasınıda teklif eder buarada. Kardeşinin dogumgünü için benden promosyon bişeyler hazırlatır gider verirr. Tamam prasını teklif eder ondan bahsetmiyorum. erkek kardeşi evlendi gene nişan söz düğün işleri. Ev aldı hediyesi ayrı kapı isimliği ayrı osu ayrı busu ayrı. Aradaki yıllardaki dogumgünleri hediyeleri ayrı.herşeyini fazla fazla yaptım . Her aldıgım hediyede hiçbişey beklemeden. İçimi acıtan noktaya geliyorum . Benım dogumgünlerimde her yıl üstün körü bi pasta alıp dogungünüm o gün olmasa bile o çarsıya indigi güne denk gelen yakın bi günde pstasıyla işyerime ugrayıp iki mum üfletti. Bunu bikaç yıl üstüste yaptı. Bikaç gün bozulup devam ederdim gene bişey olmamış gibi.. Benım dogumgünümden Üç gün önce kardeşin dogumgünü oldugunu söyledi çarşıya inip ona hediye bakacagını söyledi benımkıde üç gün sonraydı. Bende ertesigün ev aldıgı için hediyemle hayırlamaya gittim. Bu ıkı gün sonra dogumgünüm oldugu için alelacele bi kek kabartıp mum dikip bana üfletti gene okadar cok üzüldümki. Hazır gelmişken gene aradan cıksın üflesin yesin gitsin der gibi. Ve bu evde pasta siparişi alan bi kadın. Ona buna dogumgünü pastaları hazırlayıp satan.. hala aglıyorum cok gücendim affedemiyorum artık nabıcagımı bilmiyorum benımde iki cocugum oldu hiçbi hediyesini almadım ev aldım. Gene hediyesini görmedim araba aldım gene hiçbişey yapmadı oglumu sünnet ettirdim gene yok. Hep telefonla arayıp iş yerime ugrayıp sanada gelicem aklımda hala gelemedim diye konusuyor. Ben çok içerledim ama artık
Nasıl haklı ya? Himayeme aldım ne demek? Parasını ben veriyorum ben ne dersem ne istersem ne söylersem o mu olmak zorunda? Ben kapılmadım o düşünceye. Mesafe diye bir şey var. Hadi doğumgünü vs kutlanır tamam da kardeşinin bilmemnesine kadar noluyor yani. Aileyle de evleniyorsun ona da tamam ama arkadaşının ailesiyle ne bu kadar içli dışlılık? Sanki arkadaşlık değil evlilik. Onu aldım bunu verdim şunu yaptım... yazı bitmedi bir türlü bana fenalık geldi. Arkadaşı bitmiyor onun erkek kardeşine ayrı kızkardeşine ayrı koşuluyor. Kapı isimliğinden de mi konu sahibi sorumlu? 25 sene bir insanın böyle yaşaması normal değil, bu vericilik ötesi bir durum. Çocuğun olsa 25 yaşında üniversite bitirir, başının çaresine bakar. Alıcı arkadaşı 1 sene idare edersin, zaten kopar bir yerde ama 25 sene kullanılmanın suçunu da tek tarafa yüklemem ben.Konu sahibi haklı biraz hangimiz olsak aynı düşünceye kapılırız belki. Burada ki konu maddiyat değil aslında çok değer verip karşılığında gördüğü değer. Sizde neden bu fedakarlık yaptınız ki ne gerek vardı bu kadarına. İnanın böyle yaparak sonunda sadece siz üzülürsünüz.
Hiçbirzaman hediye almamıs siz niye hep aldınızki. Misal siz onun çocuguna aldınoz o sizinkine almadı. Bir örnekte biter bu alma verme işi ya i. Siz hala aldıkça almışsınız. Gereksiz olmuş. Artık almayın bir zahmetHepinize iyiakşamlar..Ben ne hissedecegimi duygu yoğunlugumdan ötürü anlayamıyorum size danışmak istedim. 25 yıllık bi dostlugumu bitirdim. Artık dank diye kafamda bitti. Ben aılesinden fazla bu dostuma maddi manevi destek oldum. Aılesi almadı ben aldım 25 yıldır üniversiteye kadar birlikte okuduk maddi durumu elverişsiz oldugu için hep himayem altımda tuttum bunu kendısıde bilir hakkını ödeyemem dedigi zamanlar oldu. Kendı harçlıgımı onunla paylaştım evimi yemepimi kıyafetlerimi. Geçen aya kadar bendeki begendigi oldugu eşyalarımı makyaj kıyafet vs hep paylaştım. bunu 25 yıl hiç kıskanmadan böyle devam ettim. Cocugu oldu altın taktım sünnet oldu gene aynı sekilde . Kızkardeşi evlendi nişan düğün hazırlıkları derken dagıtacakları promosyon a kadar yaptım eşinin dostunun dogumgünü için benim iş yerimde tişört baskısı hazırlatır. Prasınıda teklif eder buarada. Kardeşinin dogumgünü için benden promosyon bişeyler hazırlatır gider verirr. Tamam prasını teklif eder ondan bahsetmiyorum. erkek kardeşi evlendi gene nişan söz düğün işleri. Ev aldı hediyesi ayrı kapı isimliği ayrı osu ayrı busu ayrı. Aradaki yıllardaki dogumgünleri hediyeleri ayrı.herşeyini fazla fazla yaptım . Her aldıgım hediyede hiçbişey beklemeden. İçimi acıtan noktaya geliyorum . Benım dogumgünlerimde her yıl üstün körü bi pasta alıp dogungünüm o gün olmasa bile o çarsıya indigi güne denk gelen yakın bi günde pstasıyla işyerime ugrayıp iki mum üfletti. Bunu bikaç yıl üstüste yaptı. Bikaç gün bozulup devam ederdim gene bişey olmamış gibi.. Benım dogumgünümden Üç gün önce kardeşin dogumgünü oldugunu söyledi çarşıya inip ona hediye bakacagını söyledi benımkıde üç gün sonraydı. Bende ertesigün ev aldıgı için hediyemle hayırlamaya gittim. Bu ıkı gün sonra dogumgünüm oldugu için alelacele bi kek kabartıp mum dikip bana üfletti gene okadar cok üzüldümki. Hazır gelmişken gene aradan cıksın üflesin yesin gitsin der gibi. Ve bu evde pasta siparişi alan bi kadın. Ona buna dogumgünü pastaları hazırlayıp satan.. hala aglıyorum cok gücendim affedemiyorum artık nabıcagımı bilmiyorum benımde iki cocugum oldu hiçbi hediyesini almadım ev aldım. Gene hediyesini görmedim araba aldım gene hiçbişey yapmadı oglumu sünnet ettirdim gene yok. Hep telefonla arayıp iş yerime ugrayıp sanada gelicem aklımda hala gelemedim diye konusuyor. Ben çok içerledim ama artık
Denge yok. Sen hep verıcı olmuşsun. Karsılık görmüyosan yapmaya devam etmıcektın. Üzgünüm.Hepinize iyiakşamlar..Ben ne hissedecegimi duygu yoğunlugumdan ötürü anlayamıyorum size danışmak istedim. 25 yıllık bi dostlugumu bitirdim. Artık dank diye kafamda bitti. Ben aılesinden fazla bu dostuma maddi manevi destek oldum. Aılesi almadı ben aldım 25 yıldır üniversiteye kadar birlikte okuduk maddi durumu elverişsiz oldugu için hep himayem altımda tuttum bunu kendısıde bilir hakkını ödeyemem dedigi zamanlar oldu. Kendı harçlıgımı onunla paylaştım evimi yemepimi kıyafetlerimi. Geçen aya kadar bendeki begendigi oldugu eşyalarımı makyaj kıyafet vs hep paylaştım. bunu 25 yıl hiç kıskanmadan böyle devam ettim. Cocugu oldu altın taktım sünnet oldu gene aynı sekilde . Kızkardeşi evlendi nişan düğün hazırlıkları derken dagıtacakları promosyon a kadar yaptım eşinin dostunun dogumgünü için benim iş yerimde tişört baskısı hazırlatır. Prasınıda teklif eder buarada. Kardeşinin dogumgünü için benden promosyon bişeyler hazırlatır gider verirr. Tamam prasını teklif eder ondan bahsetmiyorum. erkek kardeşi evlendi gene nişan söz düğün işleri. Ev aldı hediyesi ayrı kapı isimliği ayrı osu ayrı busu ayrı. Aradaki yıllardaki dogumgünleri hediyeleri ayrı.herşeyini fazla fazla yaptım . Her aldıgım hediyede hiçbişey beklemeden. İçimi acıtan noktaya geliyorum . Benım dogumgünlerimde her yıl üstün körü bi pasta alıp dogungünüm o gün olmasa bile o çarsıya indigi güne denk gelen yakın bi günde pstasıyla işyerime ugrayıp iki mum üfletti. Bunu bikaç yıl üstüste yaptı. Bikaç gün bozulup devam ederdim gene bişey olmamış gibi.. Benım dogumgünümden Üç gün önce kardeşin dogumgünü oldugunu söyledi çarşıya inip ona hediye bakacagını söyledi benımkıde üç gün sonraydı. Bende ertesigün ev aldıgı için hediyemle hayırlamaya gittim. Bu ıkı gün sonra dogumgünüm oldugu için alelacele bi kek kabartıp mum dikip bana üfletti gene okadar cok üzüldümki. Hazır gelmişken gene aradan cıksın üflesin yesin gitsin der gibi. Ve bu evde pasta siparişi alan bi kadın. Ona buna dogumgünü pastaları hazırlayıp satan.. hala aglıyorum cok gücendim affedemiyorum artık nabıcagımı bilmiyorum benımde iki cocugum oldu hiçbi hediyesini almadım ev aldım. Gene hediyesini görmedim araba aldım gene hiçbişey yapmadı oglumu sünnet ettirdim gene yok. Hep telefonla arayıp iş yerime ugrayıp sanada gelicem aklımda hala gelemedim diye konusuyor. Ben çok içerledim ama artık
Kusura bakma arkadaşım,sen ..........olursan semer vuran çok olur boşuna dememişler.Hepinize iyiakşamlar..Ben ne hissedecegimi duygu yoğunlugumdan ötürü anlayamıyorum size danışmak istedim. 25 yıllık bi dostlugumu bitirdim. Artık dank diye kafamda bitti. Ben aılesinden fazla bu dostuma maddi manevi destek oldum. Aılesi almadı ben aldım 25 yıldır üniversiteye kadar birlikte okuduk maddi durumu elverişsiz oldugu için hep himayem altımda tuttum bunu kendısıde bilir hakkını ödeyemem dedigi zamanlar oldu. Kendı harçlıgımı onunla paylaştım evimi yemepimi kıyafetlerimi. Geçen aya kadar bendeki begendigi oldugu eşyalarımı makyaj kıyafet vs hep paylaştım. bunu 25 yıl hiç kıskanmadan böyle devam ettim. Cocugu oldu altın taktım sünnet oldu gene aynı sekilde . Kızkardeşi evlendi nişan düğün hazırlıkları derken dagıtacakları promosyon a kadar yaptım eşinin dostunun dogumgünü için benim iş yerimde tişört baskısı hazırlatır. Prasınıda teklif eder buarada. Kardeşinin dogumgünü için benden promosyon bişeyler hazırlatır gider verirr. Tamam prasını teklif eder ondan bahsetmiyorum. erkek kardeşi evlendi gene nişan söz düğün işleri. Ev aldı hediyesi ayrı kapı isimliği ayrı osu ayrı busu ayrı. Aradaki yıllardaki dogumgünleri hediyeleri ayrı.herşeyini fazla fazla yaptım . Her aldıgım hediyede hiçbişey beklemeden. İçimi acıtan noktaya geliyorum . Benım dogumgünlerimde her yıl üstün körü bi pasta alıp dogungünüm o gün olmasa bile o çarsıya indigi güne denk gelen yakın bi günde pstasıyla işyerime ugrayıp iki mum üfletti. Bunu bikaç yıl üstüste yaptı. Bikaç gün bozulup devam ederdim gene bişey olmamış gibi.. Benım dogumgünümden Üç gün önce kardeşin dogumgünü oldugunu söyledi çarşıya inip ona hediye bakacagını söyledi benımkıde üç gün sonraydı. Bende ertesigün ev aldıgı için hediyemle hayırlamaya gittim. Bu ıkı gün sonra dogumgünüm oldugu için alelacele bi kek kabartıp mum dikip bana üfletti gene okadar cok üzüldümki. Hazır gelmişken gene aradan cıksın üflesin yesin gitsin der gibi. Ve bu evde pasta siparişi alan bi kadın. Ona buna dogumgünü pastaları hazırlayıp satan.. hala aglıyorum cok gücendim affedemiyorum artık nabıcagımı bilmiyorum benımde iki cocugum oldu hiçbi hediyesini almadım ev aldım. Gene hediyesini görmedim araba aldım gene hiçbişey yapmadı oglumu sünnet ettirdim gene yok. Hep telefonla arayıp iş yerime ugrayıp sanada gelicem aklımda hala gelemedim diye konusuyor. Ben çok içerledim ama artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?