ojesiz çıkmam abi :)

herzaman tek renk oje kullanmak daha güzel bir seçim gibime geliyor

bu sanıırım bi alışkanlık meselesi çünkü bende eskiden sadece tek renk kullanırdım ve renklerde belliydi kırmızı siiyah falan :))) ama şimdi o kadar çok renk varki anlatamam yani ve ister istemez bazı renkleri sürerken bi bakmışsınki farklı renkler girmiş içine

Dün evimizin yan tarafındaki kuaföre gittim ve orda Romanyalı bi kadınla tanıştım.Başladık konuşmaya tabiki muhabbetin içerigi tamamen oje ve makyaj malzemeleriydi :)) Oda tırnaklarıyla ugraşmaya bayıldıgından ve evde birsürü ojesi oldugundan bahsetti ve bana birazdan göreceginiz manikürü yapmamaı tavsiye etti bunu yaparken gözleri kapalı kendinden geçti resmen oje aşkı böyle bişiy sanırım :)))
Gelelim Romanyalı arkadaşım Berna'nın önerdigi maniküre öncelikle Pastel 85 numaralı ojesini sürdüm.Yüzük parmagıma alix avien siyah ojesiyle yan bi french yaptım ve golden rose nail art siyahıylada ince çizgiler indirdim.ve son olarak pastel 46 numaralı ojesiyle tırnağımın ortasına bi yuvarlak çizdim ve içini doldurdum tekrar nail art ojeyle çizdigim yuvarlağa gül görünümümünü verebilmek için rasgele çizikler attım :))))
Ve işte karşınızdaaaa....Ben bayıldım umarım sizde seversinizzzzz ::))))

yelizcem siyah frenchi anlamadım başta ilk fotoğraftan. bi an yan kestin sandım tırnağını

Son düzenleme:
yelizcem siyah frenchi anlamadım başta ilk fotoğraftan. bi an yan kestin sandım tırnağını

ilahi canım ::)))))) gerçi şimdi baktım da hakketen öyle görünüyooo bu arada hoşta görünüyomuş :))))))) llah korusun işallah bişi olmaz ama kırılırsa tırnagım eger böyle yan keser yeni bi akım başlatırızzzzz

valla hoş görünüyo be :)) saniyelik bi sanrıydı ama içim cız etti kırılmasın kesme sakın tırnaklarını

valla hi cnm kenarlardan törpüleye törpüleye yamuk oldu iki tırnagım ama full baakıma gircem bugünden itibaren bi ugriyim süvariye yada metroporta :))

sen yamuk tırnak görmemişin :)) ne bakımı yapıcan bakiyim bize de anlat özellikle benim çok ihtiyacım var tırnaklarım hala çok yumuşak

sen yamuk tırnak görmemişin :)) ne bakımı yapıcan bakiyim bize de anlat özellikle benim çok ihtiyacım var tırnaklarım hala çok yumuşak

bayadan beri tırnak sertleştiricisi falan sürmüyorum bi tek oje o kadar :)) sertleştiricimde bitti zaten böle iyi sertleştiren bişiler almalıyımmm :)) bide şu limon ve parlatıcıyı yapıcammm :))

ya çok komiksiniz valla görende çok ciddi bir olay sanacak ne olur tırnağın kırılırsa dünyanın sonumu kökü sende yine uzar:)hem okadar uzamasada iyi olur zaten:)

ya çok komiksiniz valla görende çok ciddi bir olay sanacak ne olur tırnağın kırılırsa dünyanın sonumu kökü sende yine uzar:)hem okadar uzamasada iyi olur zaten:)

kuaför saçlarını yanlışlıkla sıfıra falan vursa biride gelse sana amannn çok komiksin nolucak ya kökü sende uzar nasılsa dese hoşuna gidermi acaba çok merak ettim :)))) işte biz oje severler için ha saç ha tırnak oluyo canım bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek :)))

kızlarr bazılarınızın hiçte hoşuna gitmeyecek haberler var bugünnn sizeee :))) malesefki dün duştayken yüzük parmak tırnagım saçıma takıldı ve ortaya kadar yırtıldı hemde diptennn ve bende bi kaç gündür düşünüyordum zaten eylülde tatile gidicem o zamana kadar kırılırlar dayanamazlar kesip bi bakıma soksammı diye.eee kırılıncada bunu gerçekleştiriyim dedim ve kestim tırnaklarımı :)) üzüldüüm dersem yalan olur çünkü acaip sararmış ve yıpranmışlardıı ee normal hergün aseton degiyodu tırnagıma ve kenarlardan soyuldugu için sürekli üstten törpülemem gerekiyoduuu.:))
İşte karşınızda benim minik minik minnacık tırnaklarımmm :)))))))

Eklentiler

• $Yeni Resim.JPG
    126,8 KB · Görüntüleme: 52
evlendiğimden beri oje merakım azalmıştı bugünlerde yine başladı tırnakların çok hoşuma gitti imrenerek bakıyodum ama son fotoğrafı görünce benim bile içime oturdu.
inşallah tekrar sağlıklı bir şekilde uzatırsın.

sagol canımm :)) ama küçükkende güseller yauuu şirin oldular uzunkende acaip seksi geliodu gözüme :)) dedigim gibi cnm aseton okadar zarar verioki bi süre sonra kırılması kaçınılmaz oluyor maleseffkii.inşallah saglıklı bi şekilde uzar bakalım ölçmeyi bile düşünüyorum :)))

wallaa şokk oldummm gitti canım güselim tırnaklar Kaç günde eski haline döner acaba :44:

wallaa şokk oldummm gitti canım güselim tırnaklar Kaç günde eski haline döner acaba :44:

malesefki canım gitti ama iyide oldu çünkü muhtemelen eylül sonuna kadar dayanamazlardı zatennn ee bende kesmeye kıyamazdım sonra tam tatil zamanı kırt der giderdi bende yeni bikinilerimleee tırnaklarımı sergileyemezdimm :)))
ama merak etme önümde koskoca bi iki ay var ve araştırmalarım başladı en çabuk nasıl uzatırım diyeee tek tek hepsini sizlerle paylaşıcam ve inşallah hepimizin tırnaklarını gören tekrar tekrar bakıcakkkk.hadi bakalım başlıyoruz yaniii sende dene mutlaka kullandıklarımı tamammıı :))

söyleyecek bir şey bulamıyorum
nazarım mı değdi acaba diycem ama valla kıskanarak değil imrenerek bakıyodum hep fotoğraflara.. çabucak uzar inş. ama kısa hali de tatlı durmuş söylemeden geçemiycem =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…