herzaman tek renk oje kullanmak daha güzel bir seçim gibime geliyor
yelizcem siyah frenchi anlamadım başta ilk fotoğraftan. bi an yan kestin sandım tırnağını
ilahi canım ::)))))) gerçi şimdi baktım da hakketen öyle görünüyooo bu arada hoşta görünüyomuş :))))))) llah korusun işallah bişi olmaz ama kırılırsa tırnagım eger böyle yan keser yeni bi akım başlatırızzzzz
sagol cnmmmBence çok gsl olmuş yaa
valla hoş görünüyo be :)) saniyelik bi sanrıydı ama içim cız etti kırılmasın kesme sakın tırnaklarını
sagol cnmmm
:))))))) allah korusun zaten kırılmadıkları sürece kesmiycem ama yanlardan hafiften başladılar gibi azcık kısaltsammı diorum bazennn
valla hi cnm kenarlardan törpüleye törpüleye yamuk oldu iki tırnagım ama full baakıma gircem bugünden itibaren bi ugriyim süvariye yada metroporta :))törpüyle hallet canım ya kesme yazık günah..
valla hi cnm kenarlardan törpüleye törpüleye yamuk oldu iki tırnagım ama full baakıma gircem bugünden itibaren bi ugriyim süvariye yada metroporta :))
sen yamuk tırnak görmemişin :)) ne bakımı yapıcan bakiyim bize de anlat özellikle benim çok ihtiyacım var tırnaklarım hala çok yumuşak
ya çok komiksiniz valla görende çok ciddi bir olay sanacak ne olur tırnağın kırılırsa dünyanın sonumu kökü sende yine uzar:)hem okadar uzamasada iyi olur zaten:)
evlendiğimden beri oje merakım azalmıştı bugünlerde yine başladı tırnakların çok hoşuma gitti imrenerek bakıyodum ama son fotoğrafı görünce benim bile içime oturdu.
inşallah tekrar sağlıklı bir şekilde uzatırsın.
kızlarr bazılarınızın hiçte hoşuna gitmeyecek haberler var bugünnn sizeee :))) malesefki dün duştayken yüzük parmak tırnagım saçıma takıldı ve ortaya kadar yırtıldı hemde diptennn ve bende bi kaç gündür düşünüyordum zaten eylülde tatile gidicem o zamana kadar kırılırlar dayanamazlar kesip bi bakıma soksammı diye.eee kırılıncada bunu gerçekleştiriyim dedim ve kestim tırnaklarımı :)) üzüldüüm dersem yalan olur çünkü acaip sararmış ve yıpranmışlardıı ee normal hergün aseton degiyodu tırnagıma ve kenarlardan soyuldugu için sürekli üstten törpülemem gerekiyoduuu.:))
İşte karşınızda benim minik minik minnacık tırnaklarımmm :)))))))
wallaa şokk oldummmgitti canım güselim tırnaklar Kaç günde eski haline döner acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?