söyleyecek bir şey bulamıyorum
nazarım mı değdi acaba diycem ama valla kıskanarak değil imrenerek bakıyodum hep fotoğraflara.. çabucak uzar inş. ama kısa hali de tatlı durmuş söylemeden geçemiycem =)
ya çok komiksiniz valla görende çok ciddi bir olay sanacak ne olur tırnağın kırılırsa dünyanın sonumu kökü sende yine uzar:)hem okadar uzamasada iyi olur zaten:)
Bu minnacık tırnaklarımda bugün Pastelin 84 numaralı mavi bazlı gri ojesi varr.ojenin rengi şahane sürümü ve kurumasıda bir o kadar kolay tek katta tam rengini vermiyor ama 2. katta tam rengini alıyorrr.
İşte karşınızda minnak tırnaklarımmm :))))))))
size ne oluyor ben onu anlamıyorum asıl :) bize göre ciddi, siz ciddiye almayabilirsiniz. tabiki dünyanın sonu olarak görmüyoruz ama sizin hiç önemsemeyeceğiniz bir şey başkaları için gayet önemli olabilir. kendi tırnağımızı ne kadar uzatacağımıza da biz karar veriyoruz. beğenmiyorsanız kendi tırnaklarınızı o kadar uzatmazsınız olur biter. fikir söylemekse amaç, daha önce zaten gayet itici bir dille belirtmiştiniz gidip gelip laf sokmanızın bir anlamı yok.
size ne oluyor ben onu anlamıyorum asıl :) bize göre ciddi, siz ciddiye almayabilirsiniz. tabiki dünyanın sonu olarak görmüyoruz ama sizin hiç önemsemeyeceğiniz bir şey başkaları için gayet önemli olabilir. kendi tırnağımızı ne kadar uzatacağımıza da biz karar veriyoruz. beğenmiyorsanız kendi tırnaklarınızı o kadar uzatmazsınız olur biter. fikir söylemekse amaç, daha önce zaten gayet itici bir dille belirtmiştiniz gidip gelip laf sokmanızın bir anlamı yok.
Bence tırnaklarınız bu şekilde eski halinden çok daha güzel...
canım benim en çokkk senin üzülücegini biliyordum zatennnn :))) ama hiç üzülmeee inşallah uzuycak yine.ve dünde konuşmuştuk yaaa bakıma ihtiyaçları vardı mutlaka üstten soyulmaya başlamışlardııı yaniii.ama şimdi bak şöyle bir şans varkiii sende benimle birlikte dene benim deneyecegim ve paylaşacagım kürleri falannn hep birlikte uzatalımmm :)))
sagol canım gerçeken benimde hoşuma gitti diorum ya seksiydi şimdi şirin :))))))
bu kız ahh etti heraldeee kırılsın dieee baksana o yazmış kırılsa nolucak die zırt kırıldı hemen :)))))))))))
ögrenmiş oldunmu fundaaa bak bizim içinde dünyanın sonu degilmiş demekki :))
yazılanları okumadan son eklediğin fotoyu gördüm şöyle bi 5-6sn bakakaldım ekrana :))
kuzu sen paylaş kürleri ben hepsini denemeye açığım, vazelin+limon+zeytinyağı karışımını yapıyomuydun sen? ben düzenli yapamadım onu sıcakta vazelinli vazelinli tutamıyorum ellerimi
valla he ne göz varmış arkadaşta =)
farkındaysan nazar demedim şekerimm ahh etti heralde dedim :))) merak etme uzun sürmez tekrar çirkinleşmesii :))benim bildiğim nazar güzel olan beğenilen şeye değer ben tırnaklarını hiç beğenmiyordum ki nazarım değsin..ayrıca bak böyle tırnakların çok hoş olmuş.güle güle kullan.
Yelizcem tırnaklarının şimdi ki hali de hakikaten çok güzel.Ben uzun tırnaklara oje yakıştıranlarım geçen gün bende kısalttım ve oje sürmeye ara
vermiştim..Şimdi uzadıklarını görünce çoookk mutlu oluyorum..
Verdiğin kür tarifide çok işe yarıyor gerçekten,ben haftada iki defa yapmaya çalışıyorum..
En kısa zamanda da Golden Rose tırnak sertleştiricisini deneyeceğim..
malesefki canım gitti ama iyide oldu çünkü muhtemelen eylül sonuna kadar dayanamazlardı zatennn ee bende kesmeye kıyamazdım sonra tam tatil zamanı kırt der giderdi bende yeni bikinilerimleee tırnaklarımı sergileyemezdimm :)))
ama merak etme önümde koskoca bi iki ay var ve araştırmalarım başladı en çabuk nasıl uzatırım diyeee tek tek hepsini sizlerle paylaşıcam ve inşallah hepimizin tırnaklarını gören tekrar tekrar bakıcakkkk.hadi bakalım başlıyoruz yaniii sende dene mutlaka kullandıklarımı tamammıı :))
malesefki canım gitti ama iyide oldu çünkü muhtemelen eylül sonuna kadar dayanamazlardı zatennn ee bende kesmeye kıyamazdım sonra tam tatil zamanı kırt der giderdi bende yeni bikinilerimleee tırnaklarımı sergileyemezdimm :)))
ama merak etme önümde koskoca bi iki ay var ve araştırmalarım başladı en çabuk nasıl uzatırım diyeee tek tek hepsini sizlerle paylaşıcam ve inşallah hepimizin tırnaklarını gören tekrar tekrar bakıcakkkk.hadi bakalım başlıyoruz yaniii sende dene mutlaka kullandıklarımı tamammıı :))
hahabak kırılmasındada bi hayır warmış demekki sen özel formüllerini bizede wer bizde deneyelim benmkiler de kırıldı geçen hafta bende kısalttım ama uzamaya başladı yni ojelerimi bile deneyemedim ama artık denemeye başlıycam fimo siparişide werdim ohhh onlarda gelir en geç yarına kadar
bu arada tırnaklarını beğenmeyen arkadaşlar neden hepsini tek tek incelerler anlamıyorum! sanki onlara fikir soranlar war yaasanane yelizcemin tırnaklarından kardeşim bakmassın olur biter ne gelip çekememezlik yapıyosunuzki. bunu yapanlar emin ol tırnak yiyennlerdir
aynen öyle her şerde bi hayır vardır ya o hesap olduu :))) ben kısalmasına ragmen denedim yauu ojelerimii .ya bende vericem fimo siparişiii ama az uzasında sonra veiriyim çilekli bi bikini aldım o yüzden çilekli istiorumm özellikle:))))
ayy evet yaaa sorma begenmio ama yazmaktanda geri kalmıyo tırnakları uzamıyo sanırsam yada yiyo :))) uzun sevmiosan git kısa tırnaklılara yorum yap dimi ama
aynen canım bölelerine cewap wermeye bile tenezzül etmiyceksin
ben aldım 10 çeşit fimo içinde çilek desenide war. aldıklarım dilimlenmemiş dilimlemekte sorun yaşarım die düşünüyorum :44: okdr ince nasıl yapıcam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?