ojesiz çıkmam abi :)

ewet aynen öle gittigidiyordan dbsm den aldım kendisi çok tatlı birine benziyor 1 tanede hediye olarak koymuş gelince resim koyucam söz. özel bıçağından olmadığından maket bıçağıyla halledicem artık uğraşırım ince ince kes kes bitmez

evet tanımıyorum ama çok ilgili birisi oldugunu biliyorum.kes cnm kesss

born prettyde 100 tanesi 7 dolar yani kargo fln 15 tl tutuyor sanırım 100 dal

selam yelizcem 2 gündür sesin çıkmıyo hayırdır :44:
dün fimolarım geldi kesimi hiçte kolay sayılmaz ben biraz zorlandım ama sonradan alıştıım :76:
işte ilk fimo çalışmam

born prettyde 100 tanesi 7 dolar yani kargo fln 15 tl tutuyor sanırım 100 dal
kuzu alıcam ama ben hiç görmedim fimo orda yauuu :SSS alıcagım zaman senden yardım isticemmm

vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper olmuşşş canım bayıldımmmmmmmmmmmmmm

Bildiginiz üzere tırnaklarımdan birisi kırıldığı için hepsini kesmek zorunda kaldım ve fırsat bu fırsat bakıma aldım tırnaklarımı.A kendimi bomboş hissediyorum tırnaklarım kısayken :) fena bir uzatma çabası içine girdim ve netten araştırmaya başladım.ilk işim limon ve parlatıcıyı karıştırıp sürmek oldu.ardından gliserinin de uzattıgını duydum ve bi koşu aktara gidip gliserin alıcakken aktara sormak aklıma geldi tırnakları ne uzatır diye adam direk menekşe yagı dedi ve uzattı bana bu uzatırmı kolay dedim hem uzatır hemde sertleştirir cevabını alıncada elimde gliserin ve menekşe yagıyla eve geldim.
Tabi hemen ozelerimi çıkardım tırnaklarımı fırçaladım ve pamuga döktügüm gliserini tırnaklarıma masaj yaparak yedirmeye başladım gliserin biraz emilince menekşe yagına geçtim ve aynı işlemi uyguladım arkasındanda limonlu parlatıcımı sürdüm.:)
Bunu yaklaşık 3 gündür yapıyorum uzadımı tam emin degilim ama sertleştigi kesin bi yagın bu kadar kısa sürede etki edecegini hiç düşünmemiştim dogrusu ama sonuç şahane...
Tırnaklarının yumuşak oldugunu ve kırıldıgını söyleyen herkez denemeli mutlakaaaa ......
Bu arada tırnaklarımda catherine arleyin numarasını bilmedigim siyah bi ojesi var.üzerinede yine catherine arleyin numarasız altın renkli pullu ojesi var.
Not: Ojelerin üzerindeki numaralar silinmişti.
Foto oldukça bulanık çıkmış bunun içinde ayrıca özür diliyorum.

Eklentiler

• $Yeni Resim.JPG
    145,6 KB · Görüntüleme: 66
Selamlar efendimmm :) Bi kaç gündür sıkıntılı ve bogucu günler yaşıyorum allahtan ojelerim varda akşam eve gelince onları sürerken rahatlıyorum.:) tabi zeytinimide es geçmemek lazım eve gelir gelmez hemen tasmasını alıp getiriyor ve dışarı çıkıyoruz pis işlerimizi halledip koşup oynayıp eve geliyoruz.sonra ben uzanırken oda tepeme çıkıyo koklaşıyoruz azıcıkk.:)) Stres sinir hiç bişiy kalmıyo tabikiii :)
Neyse gelelim bugünkü manikürümüzeee Tırnaklarımda bugün Gabrini summer edition M107 renkli ojesi var.Bu serinin ne kadar hoş oldugundan her sürdügümde bahsediyorum zaten sürümü biraz zor geldi ama olsun sanırım ince fırçasından kaynaklı biraz :) yüzük tırnagıma geçen gün catherine arleyden aldıgım açık yeşil simden sürdüm ama malesef numarası yok :) Bu markayı her yerde bulamıyorum eminim sizde öylesinizdir o yüzden İstanbulda oturanlar için Beylikdüzü carrefour'a bi ziyaret gerçekleştirmelerini öneririm hemen hirişte fabrika satış magazası var çünkü.İşaret parmagımda ise Pastelin 68 numaralı ojesini ve tığ kullanarak noktacıklar yaptım şirin bi manikür oldu sanırım. :))
İşte karşınızdaaa...........

Eklentiler

• $g.JPG
    145,7 KB · Görüntüleme: 79
  • $Yeni Resim.JPG
    132,7 KB · Görüntüleme: 68
Tatile gitmeme yaklaşık 2 ay var Bende havaya girmek için şimdiden ufak ufak alışverişime başlıyayım dedim :)
Bikinilerle başlayalımmm :)))

Üstte fotoları bulunan bikinileri Pentiden aldım.İplerin ucuna takılan metal aksesuarlar çok çok hoş ve ince bi ayrıntı olmuş.Tek üst olan bikininin alt parçası bana çok büyük geldigi için almadım onun yerine pembe yada siyah tek bi parça almayı düşünüyorum.
Fiyatı : 19,80 TL

Takım olanın fiyatı
üst :19,80 TL
alt:17,70 TL

Bu bikini altını hangi magazadan aldıgımı hatırlamıyorum.Ama Forum İstanbuldan aldım.Çok çok tatlı bişiy lacivert üzerine beyaz noktalı üzerine çilekler serpilmiş :))) iplerinde bulunan boncuklar vede kenarında bulunan minik danteller tamamlamışlar bu güzel bikiniyii :))

Fiyatı :12,95 TL

Sıra geldi plaj sandaletlerimeeee :))

Bu şirin sandaletler canım arkadaşım Cansu'nun burda olamıyacağı için önceden almış olduğu dogum günü hediyemmm.LTB den almış.Ayakta şahane duruyorrr ve cıvıl cıvıl bir rengi var.Üzerindeki minik altın renkli kurdelelerde tamamlamış bu şirin sandaletiii :))))))

Bunlarda geçen gün almış oldugum vücut spreyi ve fondotenim.
Spreyi carrefour'dan aldım fiyatı 10,90 TL.Kalıcılıgı oldukça iyi.Koku seçenegi çok fazla degil çileklisi karamellisi vanilyalısı ve kakaolusu var aynı zamanda duş jelleride var ama denemedim.Ben hayran oldugum Karamel kokulusundan aldımm.Sabah bi sıkıyorum akşama kadar karamelli pasta gibi dolanıyorum ortalardaaa :))))
Fondoteninden şikayetçi olanlar kesinlikle RİMMEL markasının bu şahane fondotenini denemelilerrr.25 saat kalıcılıgı var ve şu sıcak yaz günlerinde ne bir terleme ne yüzde parlama nede akma gibi bi sorunla karşılaştım iki gündür.
Fiyatı :15,90 TL
ve son olarak bugün ne sürdüm diyor ve bitiriyorum yazımıı burada hepiniz hoşça ve mutlu kalınnnn :)))

Pastel 05

beni iştaha getirdin belki yıllar sonra son 3 gündür kendime oje sürüyorum kullanmıyorum diye ewe gelen kız yigenlerime vermekten evde de birşey kalmamış ya neyse sadece 2şise buldum (2008 14şubattan alma ayrıldıgım kişinin sevgililer günü hediyesi bir set vardıiçince topu olunca donmamış)

neyse bu arada agustos ayındayız iki ay sonra sonbahar gelmiyor mu özellikle de egenin suyu sogur hevesini kırmayayım yaaaa çok cici eşyalar almışsın hayırlı olsun

Son düzenleme:

herşey çok hoş güle güle kullan ama bir konuda kızdım sana

insan oralarda sürmeye de yeni ojeler alır dimi ama

Son düzenleme:

teşekkürler cnm ne mutlu banakiii bi kaç kişiye oje sürdürebildiysemm
malesef eylül 24 te giriş yapabilicez otele yer bulamadıgımız ve ben illa o otel olsun diye tutturdugum için :)) tek umudum yaz erken geldi o yüzden eylül ekimde sıcak olucak diyen metoroloji uzmanları :))) gittigimiz otel kuşadası aqua fantasy acaip büyük bi su parkı varrr ee su parkı varken denize girmicem zaten :))) izmirde yaşadıgım içinde senelerdir ege denizine girerim alışkınım yani ki eylülde ege denizine girdinmi bilmiorum ama çarşaf gibi oluyorrr
cici dimi bende çok begenerek aldımm hepsiniii

herşey çok hoş güle güle kullan ama bir konuda kızdım sana

insan oralarda sürmeye de yeni ojeler alır dimi ama

sagol canımm kızzz yaz ojelerinin hepsinden aldımkii alıcak farklı bi renk yokk :))) bide artık dolabıma sıgmıyolar onlara yeni bi dolap alana kadar tek tük oje alıcam çünkü düzensiz duruyolar dolap olmayıncaa

Selamlar efenimmm :)) Bi haftadır bi türlü fırsat bulup tanıtamadım ojeciklerimi tabi bu zaman diliminde koleksiyonuma yeni yeni ojeler eklendi.En yakın zamanda tanıtıcam inşallah :))
Dün bir süredir Blogunu begeniyle takip ettigim ve msn den görüştügüm TIRNAKLAR FORA topiginin sahibi You Know ile buluşma fırsatı bulduk.Yeni tanışmamıza ragmen inanılmaz sıcak kanlı birisi gerçekten ee bende öyle olunca 40 yıldır tanışıyomuşuz gibi başladık muhabbete :)) tabiki ilk konumuz ojeydi :)) Bu arada söylemeden geçemiycem tırnaklarını yakından görmelisiniz şahaneler :))
Bugün ne sürdüğüme gelirsek sevgili You Know'un 2 gün önce tanıttığı işte burda :) Sephora diving in Malaysia isimli ojesi var tırnaklarımda.Canım arkadaşım You Know'un hediyesi bana :) ısrarla bunu denememi söyledi bende seni kırıcağıma kafamda yumurta kırarım dedim ve eve gider gitmez denedim :))))
Yeşil yansımaları olan bi altın sarısı bu renk.tırnaklarda renklerin dansını izlemeye deger bir oje kendileri :)Fırçası yassı ve sürümü çok kolay tırnağımda iki kat var.Fotograflarda fırça izleri çok belli olmuş ama normalde öyle durmuyor.Ayrıca tırnak etlerim fena durumda kusuruma bakmayın :))
ve işte karşınızda Sephora Diving in Malaysia
Sevgiyle kalınnnn ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…