• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orchidea'nın Oje Günlüğü ;)

yazmayalı çok olmuş meğersem; oje sürmüyor değilim ama her iki elimde de baş ve işaret parmağımın tırnaklarını kaybettim.
uçları kat kat kalkan tırnaklarıma veda etmek zorunda kaldım.

you_know um topicinde bi arkadaşın paylaştığı color me ojeleri görünce duramam dedim.
gidip alıverdim dün 2 tane 3lü kutudan.
ilk defa kullandığım color me ojelerime bi göz atın isterseniz:color me 26 numara
altın parıltılı bir zeytin yeşili bence...
yapısı örtücü,tek kat sürdüm ve top coat yok:

gün ışığında:

jKogxbkNLK.jpg

güneş ışığında:

EgCSmvNduI.jpg

U2957cLcmR.jpg

ben beğendim bakalım siz neler diyeceksiniz?

Son düzenleme:
yazmayalı çok olmuş meğersem; oje sürmüyor değilim ama her iki elimde de baş ve işaret parmağımın tırnaklarını kaybettim.

you_know um topicinde bi arkadaşın paylaştığı color me ojeleri görünce duramam dedim.
ilk defa kullandığım color me ojelerime bi göz atın isterseniz:color me 26 numara

gün ışığında:

jKogxbkNLK.jpg

güneş ışığında:

EgCSmvNduI.jpg

U2957cLcmR.jpg

gün ışığında:

2udu.jpg

güneş ışığında:

2uf4.jpg

2ufb.jpg

gün ışığında:

2udu.jpg

güneş ışığında:

2uf4.jpg

2ufb.jpg

vuuuuu şahane görünüyorlarrr nerden aldınkiii bu ojeyi şu bime gelenlermii:44::44::44::44:

ya bende böyle tüm tırnagı kaplayan desenler yokk:14::14:

halbuki ben de born prettyden aldım.
hatta büyüklüğünü şöyle anlatayım o nota satırları 3 tane benim tırnağımdan taşıyorlar.
sen damgayla aldıysan ondan öyle küçüktür diye düşünnüyorum.
bm disclerden al bence hem büyük hem de temaları çooook güzel,ben almayı düşünüyorum.

halbuki ben de born prettyden aldım.
hatta büyüklüğünü şöyle anlatayım o nota satırları 3 tane benim tırnağımdan taşıyorlar.
sen damgayla aldıysan ondan öyle küçüktür diye düşünnüyorum.
bm disclerden al bence hem büyük hem de temaları çooook güzel,ben almayı düşünüyorum.

bm ne kii:44::44::44::44::44:

hee anladım anladım bundle monster diosun dimiii şimcik alamam yoksa kocam beni boşuycak azcık duruluyum da anca öle

Son düzenleme:
bm ne kii:44::44::44::44::44:

hee anladım anladım bundle monster diosun dimiii şimcik alamam yoksa kocam beni boşuycak azcık duruluyum da anca öle

tahmin edebiliyorum benim sevgilimm bile artık dur yeter daha aldıklarının çoğunu sürdüğünü göremedim, hiç sürmediklerini bitir öyle almaya devam et diyo:52::52:

hatta alıyorum sonra söylüyorum ben aldım diye:27:

elektrikler hala kesikse ulaşması zor.inşallah iyi haberlerini alırız.allah ordaki vatandaşlarımıza yardım etsin çok zor:(

orkide canım umarım iyisindir umarım bir şekilde ulaşırsın bize aklıma geldikçe ağlıyorum keşke telefonun olsaydı ulaşsaydık sana ama lütfen siteye girersen haber ver bize

4gk7.jpg

Harika nefis bi mor.. konradları internetten mi alıyosun satılan bir yer var mı leopar deseni süfer!

Son düzenleme:
Alıntı orchidea kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
tam kkda dolanırken deprem buldu beni.
eski bir izmitli olarak depremin ne demek olduğunu en acı haliyle bilen ben ve ailem tekrar bu acıyı tattık.
ailem ve ben baba memleketinde,ağrıdayız dün geceden beri.
bulunduğumuz bölgede yıkılan bina yok ama evler oturulamaz durumda. içeriye girmek imkansız.
yardım kamyonlarını hiç görmedik,varsın görmeyelim yeter ki daha çok ihtiyacı olanlara gitsin,hiç önemli değil.
geceler çok soğuk,ilk gecemizi ancak bir serada geçirdik ve sağ kalanlar da sokaklarda hasta şu anda.
burda birikim konusunda bi arkadaş beblano nicki benim arkadaş listemde ona ulaşamdım hala.
inşallah bir şey olmamıştır, van merkezden çok orda kaybımız var.
zaman ve fırsat buldukça sizlerle irtibata geçmeye çalışacağım.
bir kez daha hayatımız alt üst oldu,Allah sizlere de bizlere de bi daha yaşarmasın.

arkadaşımız iyiymiş çok şükür:nazar:

Back