• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orchidea'nın Oje Günlüğü ;)

deprem oldu orda sanırım nete giremiosun ses verrrr:26::26::26:

keşke telefonunu alsaydık :(((((( gerçi ulaşılamıyo benim bi arkadaşımda orda:26::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

elektrikler hala kesikse ulaşması zor.inşallah iyi haberlerini alırız.allah ordaki vatandaşlarımıza yardım etsin çok zor:(

orkide canım umarım iyisindir umarım bir şekilde ulaşırsın bize aklıma geldikçe ağlıyorum keşke telefonun olsaydı ulaşsaydık sana ama lütfen siteye girersen haber ver bize

ama bu mor değil pembe :26:

canımmmmm onlıne görunuosun bize yaz lütfennn

burdayım arkadaşlar sağ salim sizlere yazmayı Allah tekrar nasip etti.
şu anda baba memleketim ağrıdayım,gelip bizi götürdüler.

ilk defa pastel haki ojeyi denemiştim depremden yarım saart önce, hep önyargılıydım ya,sevmeye bile başlamıştım.
3 gündür tırnaklarımdaydı,artık benim için unutulmaz,çünkü o depremin rengi.
çantamı alıp kaçmıştım,bi açtım çantamı içinde oje ve el kremi:)
şimdi bunları tebessümle anıyorum tıpkı izmit depremindeki gibi.
memleketim öylesine güzeldir,güneş şehri ne de olsa en güzel güneş yine doğacak orda.
ve ben yine sizlere oje resimlerimi çekeceğim:)

ilk defa pastel haki ojeyi denemiştim depremden yarım saart önce, hep önyargılıydım ya,sevmeye bile başlamıştım.
memleketim öylesine güzeldir,güneş şehri ne de olsa en güzel güneş yine doğacak orda.

canımmmmmmmmmmmmmmmmm çok şükürrrrrrr çok merak ettik seni :S:S neyseki iyiymişsin allahım bidah aynı acıları yaşatmasın.allahım yardım etsin ordaki herkezeeee

canım ben de takip ediyordum iyi olmana sevindim :48:

hep takip ederdim burayı daha önce yazmadım ama ben de çok merak ettim çok şükür iyisin Allah herkese yardım etsin

Veee Orkide deprem sonrası zorunlu geliş yaptığı İstanbul'da oje gezmeleri hayalleri kurar:31::31::31::31::31::31:

Son düzenleme:
HOŞGELDİNİZ:71::71::71::71::71::71::71::71:

Eveeetttttt düşündüm taşındım ve hem sürdüğüm ojeleri,hem de daha farklı denemelerimi bir başlıkta toplayıp, kendimdeki gelişimleri takip edeyim diye sonuca vardım.

Bi başlık açmamın sebebi iddialı olmam değil,kendi değişimimi takip etmek istememdir.

öncelikle tırnaklarımı uzun göremeyeceksiniz çünkü tırnaklarım yapısal olarak problemli,yeni bir ilça kullanmaya başladım işe yararsa uzama ihtimali olabilir.
tırnak problemime gelirsek;tırnaklarım azıcık da uzasa uçları kat kat kalkıp dökülüyor.
denemediğim ürün kalmadı,en fazla sağladığım yarar %20 falan olmuştur şimdiye kadar.
bu son kullandığım ilaç işe yararsa bi ömür bile kullanabilirim.

Neyse ojelere geçelim:

Bu gördüğünüz ilk desen çalışmam,yakaladınyakaladından aldığım ilk disclerimle yapıldı. You_know'un da benzer bir çalışması var.ancak ben bunu yaptıktan bi süre sonra blogunu karıştırken gördüm.

20132.jpg

bu da ikinci çalışmam:gabrini pasific 65 numara üzerine she beyaz ile yapıldı:

20390.jpg

bu da yağmur damlacığı tarzı bir çalışma:gabrini pasific 20 ile pastel 52 kullandım:

20258.jpg

bu da öylesine yapılmış amatör bir çalışmamdı:

20278.jpg

SAbırsızlıkla beklediğim born pretty diclerimle yaptığım ilk manikür(biraz zorlu oldu kabul etmeliyim) goldenrose 67 üzerine verita siyahla yaptım:

20327.jpg

İşte böyleeeeee umarım zaman geçtikçe daha güzellerini göreceksiniz:69::69::69::69::69:

ilkini çok çok beğendim. süper olmuşşşş

canım benim de bir sepet dolusu var hatta cuma aksamı bitenleri ayıkladım ve yerine 4 tane daha aldım:16::1:
cuma nille bulustuk sürmüştüm siyah üstüne gri çatlayaan ojemi beğendi:16:

Çok güzel olmuş
Bu konada bayıldım :31:
Siyah üzerine beyaz
ya da beyaz üzerine siyah notalar da harika olur

ben de çok sevmiştim, depremden önceki gün yapmıştım, zaten son çalışmam oldu.

haftaya evime girebilirsem konadlarımı da kurtarabilirsem eğer öylesini de denerim.

bi de resimlemek için fotoğraf makinemi de kurtarmalıyım tabii

ben de çok sevmiştim, depremden önceki gün yapmıştım, zaten son çalışmam oldu.

haftaya evime girebilirsem konadlarımı da kurtarabilirsem eğer öylesini de denerim.

bi de resimlemek için fotoğraf makinemi de kurtarmalıyım tabii

Çok geçmiş olsun orchidea
En kısa zamanda yaralarınızı sarmanız dileğiyle

ünlü depremzede orchidea evine kavuşunca yine sizlerle olacak, hem de yepyeni ojecikleriyle

Bekleyinnnnn

Son düzenleme:
Back