tebrikler yelizcem :) cidden çok güzel olmuş ama haketmişsin :)
su için ılık olması lazım gibi bişeyler okumuştum, direkt musluktan mı doldurdun sen suyu yoksa ısıttın mı? hoş zaten bu sıcaklarda musluk suyu da sıcak akıyo nerdeyse ya
yelizcemmm yaa az önce dolaşırken rast gele bi videyo rastladım ve ojeye bayıldım.
Dailymotion - Tuto: comment appliquer les vernis magnétiques - une vidéo Kadınca
yaa bi bakar mısın sence bu nasıl oluyo? ojeden mi yoksa o apartlardan mı anlamadım :44:
kızlar az önce yükledigim water marble manikürümle pastelin yarışmasına katılmıştım.dün gece yaptım ve yaklaşık bir buçuk saatimi aldı sabah yükledim ve birinciligi kazandım.çok teşekkürlerrrrrrr çok mutluyum
yelizcemmm yaa az önce dolaşırken rast gele bi videyo rastladım ve ojeye bayıldım.
Dailymotion - Tuto: comment appliquer les vernis magnétiques - une vidéo Kadınca
yaa bi bakar mısın sence bu nasıl oluyo? ojeden mi yoksa o apartlardan mı anlamadım :44:
41 kere darısı bu sayfalardaki arkadaşların başına diyorum. yelizcem bir kere kazandım diye pes etmek yok diğer yarışlamarıda takip et hep destek tam destek arkandayız başarılarının devamını diliyorum tebrikler arkadaşım
canım bu ojenin özelligi mıknatıslı oje ojenin içerisinde metal parçacıklar var sanırım ojeyi alınca yanında bide mıknatıs veriyolar o şekilde yapılıyo türkiyede 60 tl oldugunu duydun sevgili you knowdan ama yurtdışında daha ucuzdur tabi :))
ayyyy mükemmelsin oje konusundaaaaaaa =))))))
bayıldım canım.. çok hoş gözüküyorlar hepsi ama sanki aşırı uzun tırnakların gibi geldi bana.. Merakla yenilerini bekliyor olacağım :d
60 tl :44: Yoookkk yookkk ben hiç beğenmedim bu ojeleri ıyy iğrenç
Tuzlu biraz dimi ama degmez heralde yaaa 60 tl ye Bende begenmiorum zaten
tuzluki nee tuzlu yaa :) helede flormar golden rose ve alix avienden başka oje almayan öğrenci olan ben içinnnkonad desenlerini bile alırken bin kere düşündüm.Ama dedim bak Tuğba bu seferlik al bak ömürlük bunlar oje gibi değil biriktirdim para mı aldım özgürce pazarlamadan
aynen bende eşimden dolayı çok para harcıyamıyorum bi tek diskleri alabiliorum oda tr de yine pahalı oldugu için o marka yurtdışından başka bi marka alıyorum 12 disk damga sıyıracı kargo dahil 20 tl ye aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?