• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ojesiz çıkmam abi :)

:16: peki bişey sorabilrmiyim ki:17: benim kısacık tırnaklarım bile kırılıyo sizinkiler upuzun bende istiyorum napmam lazım :97:

öce sürmek çok zevkli

:16: peki bişey sorabilrmiyim ki:17: benim kısacık tırnaklarım bile kırılıyo sizinkiler upuzun bende istiyorum napmam lazım :97:

caanım sana önerim kesinlikle oje sür ojesiz durma renk istemiosan eger parlatıcı sür hatta yarım kalan bi parlatıcının içine bi kaç damla limon sık çalkala onu kullan tırnakların beslenecektir.:61::61::61:

yelizcem hangi ürünü kullanıyorsun tırnak uzatıcı olarak???

Yelizcem hangi markayı kullanıyorsun sen ayrıca renkli ojenin altına sürsem yine de işe yarar mı acaba??

ben ilk önce golden rose tırnak sertleştiricisini sürüyorum onun üstüne flormar tırnak uzatıcısını sürüyorum daha sonrada hangi renk sürmek istiyorsam onu sürüyorum kızlarrrr.

Daha önce bahsettigim gibi Pastel'in Facebook sayfasında tık tık düzenlenen yarışmada birinci oldum :)) Hediye olarak kazandıgım POP COLORS- LİMİTED COLLECTION serisinden 10 adet ojem Cumartesi günü elime ulaştı.Tekrar teşekkürler Pastel.:)
Kutuyu açar açmaz kısa bi kendimden geçmişlik yaşadım ki sormayın gitsin :) renkler insanı kendinden geçirmeye yetiyorda artıyor bile :)
İşte hediyelerim bunlar hepside birbirinden güzel :))
$11.JPG
Yarışmayı water marble manikürü ile kazandığım için hemen bu renklerden bi manikür daha yaptım.işte karşınızdaaaa

$44.JPG $121.JPG

Dün tırnaklarımda bu manükür vardı :))
Bugün ise Pastelin Limited Edition 308 bu rengini sürdüm.Renk hardal sarısına yakın içerisinde altın rengi simler var çok ince ancak gün ışıgında belli oluyor.Sürüme gelirsek açıkçası ben hangi marka olursa olsun bu rengin sürümünü çok zor buluyorum.3 katta ancak tam rengini verebildim sürümü zor gerçektende.yüzük parmagıma siyah oje sürdüm ve disk yardımıyla hello kity desenini damgaladım tırnak ucumada sarı noktacıklar yaptım.Çok iyi sayılmaz ama fenada degil sanırım :))

$4488.JPG

sen bu tırnaklarla nasıl yemek yapıyorsun çok merak ettim valla bi de yapıyosan bile yiyecek kişi bulabiliyomusun çok aşırı uzun ve itici ....

sen bu tırnaklarla nasıl yemek yapıyorsun çok merak ettim valla bi de yapıyosan bile yiyecek kişi bulabiliyomusun çok aşırı uzun ve itici ....

sizin bu tavrınız çok mu çekici peki?
temizlik konusuyla ilgili bir sürü tartışma yapılmış buradaki topiklerde ama kimse anlamıyor inatla. tırnaklarına ve bakımına bu kadar özen gösteren bir insan takdir edersiniz ki temizliğine de haddinden fazla önem veriyordur. pis ya da özensiz insanın tırnakları diplerinden kesilse bile yine de kirli/mikroplu olur. bunun tırnak uzunluğuyla ilgisi yok. yelizcem kusura bakma atladım konuna böyle cidden bozuluyorum artık böyle yorumlar okudukça.

bu şekilde bi tabirle nasıl yazabiliyosunuz bir türlü anlıyamıyorum.sanırım seni ilgilendirmedigini söylememe gerek yok.aynı zamanda tırnak fırçası denen bir olay var ama sen bilmezsin muhtemelen :)) tırnagı kısa olanlara mikrop ugramıyo ya :60::60::60:

sizin bu tavrınız çok mu çekici peki?
temizlik konusuyla ilgili bir sürü tartışma yapılmış buradaki topiklerde ama kimse anlamıyor inatla. tırnaklarına ve bakımına bu kadar özen gösteren bir insan takdir edersiniz ki temizliğine de haddinden fazla önem veriyordur. pis ya da özensiz insanın tırnakları diplerinden kesilse bile yine de kirli/mikroplu olur. bunun tırnak uzunluğuyla ilgisi yok. yelizcem kusura bakma atladım konuna böyle cidden bozuluyorum artık böyle yorumlar okudukça.

canım olurmu çok çok teşekkürlerrrr.gerçekten artık benimde sinirimi bozuyor bu tarz yorumlar dedigim gibi kısa tırnaklı insanlara ugramıyor zaten ya mikrop :)) onlar öyle sana dursunlar ne yapalım:60::60::60:

bu ne ya bombardımana tutmuşsunuz ben merak ettiğim için sordum hakaret falan etmedim .bu kadar alınmana gerek yok sadece bi yorum.ayrıca ben mikrop olur içi kir doludur diye yazmadım sadece o kadar uzun tırnak insanın iştahını kapatır diye yiyecek kimse bulabiliyomusun dedim.dedim ya bu sadece öznel bir yorum.....

Back