Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Dünyaa :)
20 tl mi ama ben kredi kartından alışveriş yapamıyorum helede yurt dışından hiç yapamamki yaaa nasıl alabilirim onları :84:
canım malesefkiii sadece kredi kartıyla alınıyor
öce sürmek çok zevkli
peki bişey sorabilrmiyim ki benim kısacık tırnaklarım bile kırılıyo sizinkiler upuzun bende istiyorum napmam lazım :97:
limonda su gibi ojeyi dondurumu ki
hayır canım dondurmuyorrr.dene derim ben hatta tırnak uzatıcı ojeler var şeffaf bütün markalarda onlardanda alabilirsin
Bu tırnak uzatıcılar gerçekten işe yarıyor mu??
evet yarıyorrrrr
yelizcem hangi ürünü kullanıyorsun tırnak uzatıcı olarak???
Yelizcem hangi markayı kullanıyorsun sen ayrıca renkli ojenin altına sürsem yine de işe yarar mı acaba??
sen bu tırnaklarla nasıl yemek yapıyorsun çok merak ettim valla bi de yapıyosan bile yiyecek kişi bulabiliyomusun çok aşırı uzun ve itici ....
sen bu tırnaklarla nasıl yemek yapıyorsun çok merak ettim valla bi de yapıyosan bile yiyecek kişi bulabiliyomusun çok aşırı uzun ve itici ....
sizin bu tavrınız çok mu çekici peki?
temizlik konusuyla ilgili bir sürü tartışma yapılmış buradaki topiklerde ama kimse anlamıyor inatla. tırnaklarına ve bakımına bu kadar özen gösteren bir insan takdir edersiniz ki temizliğine de haddinden fazla önem veriyordur. pis ya da özensiz insanın tırnakları diplerinden kesilse bile yine de kirli/mikroplu olur. bunun tırnak uzunluğuyla ilgisi yok. yelizcem kusura bakma atladım konuna böyle cidden bozuluyorum artık böyle yorumlar okudukça.