Başlığın hayırlı olsun
Tırnaklarına bayılıyorummm harika yaaa
cevahire giderken eşimin işyerine çapaya ugradım ve orda yol üstünde gördügüm bi kozmetikçide Pacific Gabrini Provitamin serisini gördüm ve almadan duramadım tabiki
numaralarına bakmayı herzamanki gibi unutmuşum ama yüzük parmagımdaki pembeyi you know çarşamba günü tanıtmıştı hoşuma gitmişti iyikide almışım diyor ve renklerle başnaşa bırakıyorum sizi
cok guzel dimi o pembe
konun hayırlı olsun kuzum
cevahire giderken eşimin işyerine çapaya ugradım ve orda yol üstünde gördügüm bi kozmetikçide Pacific Gabrini Provitamin serisini gördüm ve almadan duramadım tabiki
numaralarına bakmayı herzamanki gibi unutmuşum ama yüzük parmagımdaki pembeyi you know çarşamba günü tanıtmıştı hoşuma gitmişti iyikide almışım diyor ve renklerle başnaşa bırakıyorum sizi
Hiçte kıskanmadımbu gabriniler neden izmirde yok varda ben mi körüm aceba :86:
konun hayırlı olsun cnm
saolll tatlımmmcnm ist da bile zor buldum ben vallla tesadüfen yanü izmirdede vardır mutlaka ama işte araştırmak lazım iiceee
Eşim geçenlerde " Bak dikkat et sende hastalık olmaya başladı bu oje" dedi
Bu oje blogları ve burası bozdu beniönceden bu kadar ojem yoktu :97:
Çaktırmadan bakınayım en iyisi ben
sağol cnm
cnm benim bu koleksiyonu ne zorluklarla yaptıgımı bi bilsennnbenim eşimde sürekli her oje aldıgımda vir vir konuşuyo başımın etini yiyooo heleki o yanımdaysa yok bu oje aynı renk sende var aten demeleri delirtiyo beni adama bi anlatamadım hepsinin tonunun farklı olduğunu
cnm gabrininin sitesine mail atabilirsin mutlaka yardımcı olacaklardır izmirdeki bayileriyle ilgilii.bende izmirden gelin geldim eylülde allah kısmet ederse ordayım oradada oje keşfine çıkıcam vaktim olursaaa
hıı bende bir araa 5-6 tane mor ojeyi gördüğünde verdiği tepki ee bunların hepsi morrrrr neden bu kadar aldın ki olmuştuerkek işte diyecek bişey yok
İzmirden miizmir bırakılır mı cnm ya Allah mutluluğunu daim etsin
Gel gelben gizli kapaklı yerler keşfedersem işten güçten fırsat bulup :97: sana da söylerim :81: yaşasın oje kardeşliği
topiğin hayırlı olsun, çok hoş görünüyorlar. =))
oje işi tam bir stres topu görevini görüyor. oje sürmediğim zaman kendimi çok bakımsız hissediyorum. ki düne kadar tırnaklarını bir gram uzatamayan, kısacık ve sağlıksız tırnakları olan ben geçen sene bir arkadaşım sayesinde oje hastalığına bir kapıldım şuan tırnaklarım seninkiler kadar uzun ve renga rengarenk sürüp dolaşıyorum
hepimizin tırnaklarına kocamaaan bir maşallah diyorum nazar değmesin
bayadır foruma adam akıllı giremiyorum konunu yeni gördüm hayırlı olsun :)
benim tırnaklarım da bi gün bu kadar uzayacak mı çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?