selam kızlar cumartesi günü eminönündeydim :)) ojeleri görünce kendimden geçmişim tam 22 adet almışım dahada alırdım ama hep aynı renkler vardı malesefama adamın numarasını aldım ara ara arıyıp sorucam yeni renk geldimi diyee:)) bugünde aldıklarım arasından gabrini pacific serisinin toprak rengini sürdüm ama melesef numarasına bakmadım ( yüzük parmagımada golden rose 95 numaralı ojesiyle benekler kondurdum.Bu iki rengin uyumu gerçekten şahane olduuu.işte karşınızdaaa
selam kızlar cumartesi günü eminönündeydim :)) ojeleri görünce kendimden geçmişim tam 22 adet almışım dahada alırdım ama hep aynı renkler vardı malesefama adamın numarasını aldım ara ara arıyıp sorucam yeni renk geldimi diyee:)) bugünde aldıklarım arasından gabrini pacific serisinin toprak rengini sürdüm ama melesef numarasına bakmadım ( yüzük parmagımada golden rose 95 numaralı ojesiyle benekler kondurdum.Bu iki rengin uyumu gerçekten şahane olduuu.işte karşınızdaaa
canım eminönünde nerden aldın gabrini pacific hiç bi yerde göremiyorum ben.. bi tarif edebilirsen süper olur
ayrıca gabrini summer edition diye bi seri çıkarmış sanırım yeni, daha önce vardıysa da benim için yeni en azından :) buralarda hiç tanıtan göremedim süper renkler var onları da tanıtın :)
Eminönünden nerden alıyorsunuz kızlar ojelerinizi.Bir Eminönüdür gidiyor.
Orada daha mı ucuz..
teşekkür ederim.gayet rahat her türlü işimi yapabiliyorum hatta halı bile yıkayabiliyorum.ki evliyim zaten süürekli yemekte yapıyorum bütün işlerde bende ama herhangi bi sorun yaşamıyorum.
özellikle yemegi sordugunuza göre sanırım uzun tınaklı birinin temizlik açısından yemek yapmamsı gerektigini düşünüyorsunuz.size rahatlıkla şunu söyleyebilirimki uzun tırnaklı ve tırnaklarına gereken özeni ve temizligi gösteren birisinin tırnak araları kısa tırnaklı birisinden çok çok daha temizdir. ellerde mikropların en iyi şekişde barındıgı yer tırnak aralarıdır fakat bunun uzun yada kısa tırnakla bi alakası yoktur kısa tırnaklı kişilerdede tırnak arası dedigimiz yere mikroplar aynı uzun tırnaklı birisinde yerleştigi gibi yerleşebilir.ve herkezin inandıgı gibi ellerinizi yıkayınca bu mikroplar gitmez.yani kısa tırnaktada uzun tırnaktada bu durum aynıdır.ama kısa tırnaklı insanlar ellerini yıkayınca bütün mikropların gittigini düşünürlen ama böyle bir durum yoktur çünkü kısa veya uzun tırnak arasına degen su miktarı aynıdır her el yıkadıgımızda.ve bu yüzdende tırnaklarını fırçalamaz çogu.ama tırnaklarına bakımını ve temizligini iyi yaparak uzatan herkez günde iki kere tırnaklarını fırçalar mutlaka.
ayyyy kendimi profösör gibi hisettim :))) kusura bakmayın uzun tırnakla nasıl yemek yapıyosun pistir onlar diyen o kadar çok kişi varki etrafımda açıklama gereg, duydum :))
kızlarrr bi oje delisi olarak beni de aranıza alınnnn
söylediklerine katılıyorum ayrıca canım tırnakları uzun olanlara herkes yemek yapamaz ıyy arasındaki kirler bulaşır falan diyo ama yok yani insan tırnaklarına baktığı için daha temiz oluyobenim başıma tırnaklarla ilgili şöyle bişey gelmişti ojelerim biraz eskimişti temizlemeye de üşenmiştim o gün evde poğaça yapacaktım hamuru yoğurdukça bi baktım siyah siyah bişeyler var hamurda önce anlamadım tabi sonra bi baktım tırnaklarıma ojelerimi alıp götürmüş ojeliyken biraz riskli oluyo o tür yiyeceklerde
yelizcem tırnakların maşallah ne kadar bakımlı ve güzellersadece biraz fazla uzun geldi azcık daha kısa olsa sanki bi daha güzel olur
ama ben ojede kırmızı vişne çürüğü ve french i beğeniyorum.genelliklede öyle kullanırım.
oje tutamayan ve sürdüğünde hemen bozan biri olarak sürerken kriz geçiriyorum siz ne kadar güzel kullanabiliyosunuz
bide evli olunca oje tutmak ve sürmek çıkarmak uğraşlı oluyor biraz.regl döneminde daha rahat oluyor benim açımdan
hoşgeldinnnnnnnnnnnn almazmıyız hiç gel şevkatli kollarımızaaa fotolar beklioruz o zaman sendenn.
evet canım aynen öyle uzun tırnaklı kişiler herzaman daha iyi bakar tırnaklarına temizligine falan mesela ben ojelerimi hergün çıkarırım asetonu kulak çubuguna döker öylede içlerini temizleyip sonrada fırçalarımm.
benimde başıma geldi bu ama daha oje delisi degildimm o zamanlar bi ojeyi sürer bi hafta ööle dolaşırdım
yelizcem çok güldürdün beni ojekolik oldun yani he :)senin ellerine frençte çok yakışr bence cnm.ben çok sabırsızım kurumasını bekleyemiyorumya tuvaletim gelir ya başka bişi hemen bozulur deli olurum bi bozulan tırnakta 10 kere bozulur sürdükçe
tırnaklarım seninki kadar güzel olmasa da sürdükçe çeker yollarım o zaman ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?