ojesiz çıkmam abi :)

harikaaaa olmuş

canım eminönünde nerden aldın gabrini pacific hiç bi yerde göremiyorum ben.. bi tarif edebilirsen süper olur
ayrıca gabrini summer edition diye bi seri çıkarmış sanırım yeni, daha önce vardıysa da benim için yeni en azından :) buralarda hiç tanıtan göremedim süper renkler var onları da tanıtın :)

canım hemen tarif ediyim mısır çarşısına cami tarafından girip dümdüz yukarı çıkıcaksın kapıdan çıkınca sola dön az ilerle hemen orda kapının önünde görürsün zaten hatırladıgım kadarıyla defne kozmetikti sanırım .
gabrininin yeni serisini biliyorum ama daha almadım en kısa zamanda alıcam bulabilirsem tanıtıcamda ama bu seriyi almak için magazasına gitmem gerekiooo

Ojeler çoğaldıkça hangi renk sürsem derdide çogalıyo böyle günlerde bende bi renge takılmadan karmakarışık manikürler yapıyorum.Bugünde onlardan biriyle karşınızdayımm
ve işte neşeli tırnaklarrrrr
zemine rakı beyazı veya açık bi renk sürüyorsunuz renkli renkli ojelerle french yapıyorsunuz ve golden rose nail art siyahıylada gülen smileyler ve işte bu kadar neşeli tırnaklarınız hazırrrr.
not: bütün gün tırnaklarımı oynatıp neşeli tırnaklar neşeli tırnaklar diye şımarıcamm

Eminönünden nerden alıyorsunuz kızlar ojelerinizi.Bir Eminönüdür gidiyor.
Orada daha mı ucuz..

Son düzenleme:
Eminönünden nerden alıyorsunuz kızlar ojelerinizi.Bir Eminönüdür gidiyor.
Orada daha mı ucuz..

tarif ettigim yerde kimisi bitane 1 tl kimisi 2 tane 1 tl kimiside 2 tane 1,5 tl ama farklı markalar kolay kolay bulamayacagın markalar.woo larda var tanesi 1 tl ama onun dışında flormar pastel golden rose gibi markaların ojelerini kesinlikle magazalarından almanızı tavsiye ederim.geçen gün başıma geldi çünkü flormar çatlayan ojesi magazasında 2,75 ben süvariden 3,5 tl ye aldım

kızlarrr bi oje delisi olarak beni de aranıza alınnnn
söylediklerine katılıyorum ayrıca canım tırnakları uzun olanlara herkes yemek yapamaz ıyy arasındaki kirler bulaşır falan diyo ama yok yani insan tırnaklarına baktığı için daha temiz oluyo benim başıma tırnaklarla ilgili şöyle bişey gelmişti ojelerim biraz eskimişti temizlemeye de üşenmiştim o gün evde poğaça yapacaktım hamuru yoğurdukça bi baktım siyah siyah bişeyler var hamurda önce anlamadım tabi sonra bi baktım tırnaklarıma ojelerimi alıp götürmüş ojeliyken biraz riskli oluyo o tür yiyeceklerde

yelizcem tırnakların maşallah ne kadar bakımlı ve güzeller sadece biraz fazla uzun geldi azcık daha kısa olsa sanki bi daha güzel olur
ama ben ojede kırmızı vişne çürüğü ve french i beğeniyorum.genelliklede öyle kullanırım.
oje tutamayan ve sürdüğünde hemen bozan biri olarak sürerken kriz geçiriyorum siz ne kadar güzel kullanabiliyosunuz
bide evli olunca oje tutmak ve sürmek çıkarmak uğraşlı oluyor biraz.regl döneminde daha rahat oluyor benim açımdan

hoşgeldinnnnnnnnnnnn almazmıyız hiç gel şevkatli kollarımızaaa fotolar beklioruz o zaman sendenn.
evet canım aynen öyle uzun tırnaklı kişiler herzaman daha iyi bakar tırnaklarına temizligine falan mesela ben ojelerimi hergün çıkarırım asetonu kulak çubuguna döker öylede içlerini temizleyip sonrada fırçalarımm.
benimde başıma geldi bu ama daha oje delisi degildimm o zamanlar bi ojeyi sürer bi hafta ööle dolaşırdım

çok sagol canım ben uzun tırnak çok seviyorum o yüzden allah korusun kırılana kadar kesmicem sanırım bana bu bile kısa geliyo düşün yanii :)))
ben french hiç yapmam ama bi kaç arkadaşımın baskısıyla yapıcam en sonunda sanırım kırmızı tonlarınıda aşırı sevmiorum.aama vişne renklerine bayılırımmm
banada eskiden işkence geliodu sürmek çıakrmak falan ama bu renkleri gördükçe ve buralada dolaştıkça delirdim resmen 15-20 yi geçmezdi ojelerim hatta daha bile azdı şimdi 230 adt var düşün yaniibende evliyim ama hiçç üşenmiyorum :))) hatta geçen lerde arkadaşımla içkiyi fazla kaçırmışız o sarhoş halimle bile gece 2 de ben oje sürüyodum :)))))))))

yelizcem çok güldürdün beni ojekolik oldun yani he :)senin ellerine frençte çok yakışr bence cnm.ben çok sabırsızım kurumasını bekleyemiyorumya tuvaletim gelir ya başka bişi hemen bozulur deli olurum bi bozulan tırnakta 10 kere bozulur sürdükçe

tırnaklarım seninki kadar güzel olmasa da sürdükçe çeker yollarım o zaman ben de

ohoooo şekerim ben neyimki 3 ayda 900 ojeye çıkaran bilirim ben koleksiyonunu :))))
eger hem sürmeyi seviyo ama bozulmasından şikayetçiysen hemen bi oje kurutucu al sürüyosun yada sıkıyosun tırnaklarınaaaaa anında kuruyorrrrrrrrrr

GABRİNİ SUMMER EDİTİON SERİSİİİİİİİİİİİ

İşte karşınızda yepyeni bir serii gabrininin çıkarmış olduğu bu seri insanı kendinden geçirmeye yetiyor.rengarenk cıvıl cıvıl ve inanılmaz parlak.sürümü kolay fırçalar biraz ince ama olsunnnnnnn
daha fazla uzatmak istemiyorum hemen fotograflara geçelimm.(fotolar biraz bulanık çıkmış ışıkla alakalı sanırım )

küçük parmak rimmel 400 blue vogue --yüzük parmak rimmel 058 lemon drop -- orta parmak rimmel 294 pink of me--işaret parmak gabrini

M105

gabrini 340 altınsarısı sim---elegant 364 mavi sim

Son düzenleme:
evet gelelim bugun ne sürdügümeeeeeee.
bugün tırnaklarımda rimmel 400 blue vogue var rimmel markasından aldıgım ilk oje bu rengi gerçekten şahane ve sürümüne bayıldım fırçasına diyecek söz bulamıyorum zaten inanılmazda çabuk kuruyor.kısacası ben bayıldım bu markayaaaaa
sade durmasını istemedim ve gabrini 340 numaralı altın rengi siminden sürdüm hoş bi manikür olduu
işte karşınızdaaa :))

Eklentiler

• $1.JPG
    89,3 KB · Görüntüleme: 112
rimmel "294 pink of me" .rimmelin ojeleriyle büyük bir aşk yaşıyorum bu sıralar ben.Fırçasının şekli sürüş kolaylığı çabuk kurumasıyla şahane bir oje gerçekten.Tırnaklarımda 4 kat var çünkü. oje opak bi oje degil rengi çok açık ve dogal olarak tek katta kapatıcılığı yok ama her katta farklı bir renk veriyor bu kuzu sizlere .4 kat sürdügüm için kuruması biraz zor oldu ama olsun ben bayıldım bu renge umarım sizde begenirsiniz

Eklentiler

• $Yeni Resim.JPG
    84,4 KB · Görüntüleme: 108
Geçenlerde bi erkek arkadaşım evlendi ve balayına italyaya gittiler ne alıyım sana dedi ve bende bütün yüzsüzlügümle oje istedim tabiki :))) neyse sagolsun almış gelmiş :)) erkek sonuçta o kadar aldıgına şükretmek lazım :)))
Ojelerin markası essence sürümleri kolay inanılmazda hızlı kuruyorlar parlatıcı sürmemede gerek kalmadı sevdim ben bu markayı cidden.39 numaralı ojeyi zemine sürdüm ve tırnak dibinden çapraz çekilde 34 numaralı oje ile ters french tarzı bişi yaptım. arkadaşıma teşekkür eder fotomuza geçerimm :)))
İşte karşınızdaaaa essence 34 walk of fame ve 39 lime up

Eklentiler

• $Yeni Resim.JPG
    130,5 KB · Görüntüleme: 130
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…