• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ojesiz çıkmam abi :)

Helal olsun valla,ne guzel ozeniyorsun.Cok guzel olmus tatlim.Keske benim de tirnaklar istedigim gibi uzayabilse...Biraz uzun oluncada sadece kirmizi,bordo ve siyah kullaniyorum,bitti gitti :61:

Arkadaşım sen aklını yemişsin ;ama olayyyyyyyyyy olmuş yani
nedenki yau oje koleksiyonu yapmak delilikmi :)) eger öyleyse evet deliyimm :)))
:81::81:ojelere laf yok ama fazla uzun tırnaklar :20:
teşekkür ederim ojelerimi seviyorum ama tırnaklarımıda çok seviyorum fazlaca uzunlar ama çok güzeller maşallahhh :)))))
Helal olsun valla,ne guzel ozeniyorsun.Cok guzel olmus tatlim.Keske benim de tirnaklar istedigim gibi uzayabilse...Biraz uzun oluncada sadece kirmizi,bordo ve siyah kullaniyorum,bitti gitti :61:

canım çok teşekkür ederim.uzatmak için mutlaka oje sür hatta ojesiz dolaşmaki tırnakların dış etkenlere karşı kırılmadan durabilsin eger oje süremem diosan parlatıcı falan sür ne bilem sür işte :)))))))
kırmızı bordo siyahmı hepsi şahane renkler ama kışın sürülecek renkler yazın canlı canlı sürrr :52::52::52: hatta gabrini summer edition serisine bi bak derim ben offfffffffffffff:69::69::69::69:

:52::52::52::52::52::52::52:GABRİNİ SUMMER EDİTİON SERİSİİİİİİİİİİİ:52::52::52::52::52::52:

İşte karşınızda yepyeni bir serii gabrininin çıkarmış olduğu bu seri insanı kendinden geçirmeye yetiyor.rengarenk cıvıl cıvıl ve inanılmaz parlak.sürümü kolay fırçalar biraz ince ama olsunnnnnnn:52::52::52:
daha fazla uzatmak istemiyorum hemen fotograflara geçelimm.(fotolar biraz bulanık çıkmış ışıkla alakalı sanırım )

Eki Görüntüle 224688 Eki Görüntüle 224687
Eki Görüntüle 224686 Eki Görüntüle 224690

küçük parmak rimmel 400 blue vogue --yüzük parmak rimmel 058 lemon drop -- orta parmak rimmel 294 pink of me--işaret parmak gabrini

M105Eki Görüntüle 224689

gabrini 340 altınsarısı sim---elegant 364 mavi sim

O Bebişleri bende toparladım kii :69: bu akşam tekrar gidip bulamadığım rengi varmı diye bakıcam gabriniye :27: :27:

Hepsini gülegüle kullan canım :38:

Gelelim bugünün şahnemi şahane kuzusunaaaa.Ben gabrininin bu serisine bayıldım resmennn renkler güzel ,kıvam güzel ,sürüş güzel, fırça biraz ince geliyo bana ama olsun o kadar kusur kadı kızındada olur dimi ama :)))
Tırnaklarımda 2 kat var bu renkten tek kattada kapatıcı ama ikinci katta rengini tam anlamıyla veriyor.Üzerine desen yapmıycaktım ama son anda U dönüşü yaptım ve sadece yüzük parmagımın tırnağına golden rose nail art beyazıyla böyle bişiy yaptım.Fenada durmadı sanki hıııı Siz nedersinizzzz. :))))))

Eklentiler

• $Yeni Resim.JPG
    $Yeni Resim.JPG
    135,7 KB · Görüntüleme: 145
Gelelim bugün ne sürdüğümeee.
Dün blogları gezerken maviojelikızın sitesini gördüm ve tek tek inceledim tabiki :))) kolay ebruli diye bi manikür gördüm denemeye karar verdim çünkü suda yapılan ebruliyi bir türlü beceremiyorum :) (hoş bunuda beceremedim ama :))) )
Neyse akşam eve gittim pembe ve mor bi oje begendim başladım çalışmaya mor ojeyi zemine sürdüm kurumasını beklemeden pembe ojemi tam tırnagımın ortasına damlattım ve ince uçlu bi fırçayla ojeleri dagıtmaya başladım ama böyle anlatıldığı gibi kolay degilmiş bunu anladım :)) ki fotodada göreceginiz gibi renk şahane ama şekiller belli belirsiz oldu neyse bunu sürekli deneyerek bişeyler başarabilirim diye düşünüyorum işte karşınızdaaa :)))

Gelelim bugün ne sürdüğümeee.
Dün blogları gezerken maviojelikızın sitesini gördüm ve tek tek inceledim tabiki :))) kolay ebruli diye bi manikür gördüm denemeye karar verdim çünkü suda yapılan ebruliyi bir türlü beceremiyorum :) (hoş bunuda beceremedim ama :))) )
Neyse akşam eve gittim pembe ve mor bi oje begendim başladım çalışmaya mor ojeyi zemine sürdüm kurumasını beklemeden pembe ojemi tam tırnagımın ortasına damlattım ve ince uçlu bi fırçayla ojeleri dagıtmaya başladım ama böyle anlatıldığı gibi kolay degilmiş bunu anladım :)) ki fotodada göreceginiz gibi renk şahane ama şekiller belli belirsiz oldu neyse bunu sürekli deneyerek bişeyler başarabilirim diye düşünüyorum işte karşınızdaaa :)))

ilk gördüğümde çatlayan oje sürdün sandım :1: bence baya benziyo. ama çok gsl olmuş

ilk gördüğümde çatlayan oje sürdün sandım :1: bence baya benziyo. ama çok gsl olmuş

hakketen aynı çatlayan oje gibi olmuşşş.yuppi çatlayan ojeye para vermeyin kızlar gelin ben çatlatiyimm:60::60::60::60::60::60::60::60:
ilerleticem yau ama göreceksiniz bende bigün yapabilicem ebruli ocee:37::37::37::37:

saol bebegim :29::29::29::29:

Tırnakların gerçekten çok hoş bayılırım upuzun tırnaklara benimkiler hiç uzamadı bu kadar kalyon aldım artık uzar umarım

Back