ojesiz çıkmam abi :)

ne güzel yaa biride banaböyle bol bol oje alsa ben çorumda yasıyorum ve hiç baska markalar yok flormar golden rose arasında kaldım pehhhh ne ojeler ama bi ojeye dünyanın parasınıda vermek istemiyorum ama ojesiz de olmuyor koskoca dolap yaptırdım makyaj ve oje dolabı ama genede doymuyoruz ne olcak bizim bu halimiz yaaaa:)))

öyle bi dolap bana lazım :))
çorumda 7 sene yaşadım sungurlu ilçesinde ama ortaokulda oje ne bilmiodum tabi annem alıyodu ben sürüodum :)) şu anda ne durumdadır bilmiorum ama pastelin falan bildigim kadarıyla online alışveriş imkanları var :)

Flormar öyle güzel bir yaz serisi çıkarmışki bayıldım desem yeridir :))
Satıcı kız sadece bu yaza özel oldugunu ve daha sonra üretimden kaldırılacağını söyledi ne kadar dogru bilmiyorum ama eger dogruysa bütün seriyi tamamlamak lazım..
Renk olarak açık bir lacivert ama maviye daha yakın gibide degişik bi renk bana göre
Tek katta rengini vermiyor tırnaklarımdada 2 kat var kuruma hızı şahane sürdükten hemen sonra fotolara geçtim ve bu yazıyı yazarken kurumuştu bile 4 dk falan sürdü yani.parlak bitirişinede bittigimi söylemeliyim.
Daha fazla uzatmadan geçiyorum fotolara eger bu seriyi hala almadıysanzı mutlaka alın derim.

Eklentiler

• $SDC17382.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 82
  • $SDC17385.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 89
  • $SDC17387.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 84
  • $SDC17380.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 105

ben flormar personeliyim uzun zamandır formar calısanıyım bu seri vardı her zaman ve dvamda ediliyor canım benim senin satın alman için öyle söylemiş satısı arttırmak icin her zaman beyaz yalanlar vardır ama rengi harika ona bişi diememm....

aman işte sacma salak bi corum işte pek bişi bulamazsın bulduğunda çok kazık fiyatlar baska sehirlerde taaa hakkaride bile 1 liraya satılan ojeler eri geliyor burda 4 5 lira o nedenle burda bişi yok iyikide hala burda yasamıyorsun canım yaa(

severim bu markayı ve bu seriyi şahanedirler çokta yakışmış :))

canım valla o zaman şeklini falanmı degiştirdiler sadece bu rengi hiç görmemiştim ben çünkü satan kızda ööle diyince :))) zaten alcaktım yanımda eşim olmasa bütün seriyi toplardımda işte :)))

benim babam polis canım o yüzden 7 sene kaldık çok arkadaşım var sungurluda :) en kısa zamanda ziyaret edicem onları severim ben oranın ormanını çayırını derelerini falan :))

EVET CANIM BENİM ŞİŞELER DEĞİŞİYOR MESELA ŞİMDİ PRETYY SERİSİ CIKTI Bİ KAÇ TON VAR GAYT GÜZEL BİR SERİ MİNNACIK ŞİŞELER:)) BENDE MERKEZDE OTURUYORUM BENİMDE EŞİM POLİS AMA HAKKARİDE BENDE CORUMDA SIKILMAYIM DİE FLORMARA BASLAMIŞTIM HALEN DEVAM İŞTE BÜTÜN ÜRÜNLERİNİ BİLİRİM HEM VALLA EŞİM SAOLASUN HİÇ BÖYLE SEYLERE SESİNİ CIKARTMAZ SU AN 4 KUTU OJEM VAR DÜN YİNE YURTDISINDAN HOLOGRAFİK OJE SİPARİŞİ VERDİM ARKADASIM VAR YURTDISINDA ÇOK UYGUN FİYATA ALIP YOLLUYOR TR DE ÇOK PAHAL ISATIYORLAR ARADIM BENİM KİNİ HAYATIM OJE ALDIM SU HESABA HAVALE YAP DEDİM SAOLSUN HEMEN YAPTI HAVALEYİ :)))))BAZILARIDA DIR DIR DIRRR SANKİ SERVET DÖKÜYORLAR NE OLMUŞ CANIM KENDİMİZİ BÖYLE MUTLU ETMEYE ÇALIŞIYORUZ .....:)))

canım valla o zaman şeklini falanmı degiştirdiler sadece bu rengi hiç görmemiştim ben çünkü satan kızda ööle diyince :))) zaten alcaktım yanımda eşim olmasa bütün seriyi toplardımda işte :)))

benim babam polis canım o yüzden 7 sene kaldık çok arkadaşım var sungurluda :) en kısa zamanda ziyaret edicem onları severim ben oranın ormanını çayırını derelerini falan :))[/QUOTE]

[/QUOTE]

hakkaridede 3 sene kaldım valla :)))

anladım canım bana tonları ufakta olsa farklı geliyor valla :) bebde ebaydan sipariş veriyorum genelde tr de satış yapan kişilerden çok oje almıyorum :)))
benimki o dırdırın alasını yapıyor valla :)))

Uykudan uyanır uyanmaz daha ayılamadan çalan kapının ve gelen paketin şahaneligiyle bir anda kendine gelmiş ojeperest bildiriyor hanımlar :))
Bugünlerde Pastelin çıkarmış olduğu meyve kokulu ojelerini heryerde duymuşsunuzdur eminim.Henüz satışa çıkmadı bu cici şeyler fakat en yakın zamanda çıkıcakkmış.Fiyat olarak 2,45 TL :))
Pastel bu güzel ojelerini nasıl tanıtmış bi bakalım hemen

Pastel kozmetik alanında Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor! Pastel’in ürettiği “Pastel Kokulu Oje” bu yaza heyecan katacak. Pastel Kokulu Oje serisinde; portakal, mint, ananas, greyfurt, hindistancevizi, çikolatalı kahve ve tarçın renkleri; aynı zamanda nefis kokularıyla sizi cezp edecek. Pastel Kokulu Oje iki kat sürülüyor. Kuruduktan sonra kokuları sizi sarıyor. :)

Pastel Kokulu Oje çok yakında Pastel stantlarında! Yepyeni Pastel Kokulu Oje serisi için oje rafınızda yer açmaya şimdiden başlayın!

Evet gelelim ben nasıl buldum bu ojeyi.
Öncelikle şişe boyu çok minik miniminicik hatta :) Fiyat olarak bana uygun geldi Açıkçası ben daha pahalı bekliyordum :)
Bana denemem için göndermiş oldukları oje coconut(hindistan cevizi) kokuluydu.Şişeyi açar açmaz hem ojenin kendi hemde çok hafif coconut kokusu geliyor direk :)
Ojenin yapısı biraz yogun ve bu yüzdende oldukça zor sürülüyor Tırnaklarımda 3 kat var ve sürerken baya zorladı beni :)
Rengide çok zarif ve tırnakta şahane duruyor.
Kuruma hızı oldukça başarılı.
Şu anda bu yazıyı yazarken koku öyle yogun geliyorki anlatamam çıkar çıkmaz alın ve deneyin derim.
Karşılaştırma yapacak olursam eger Avonun kokulu ojesini almış ve denemiş birisi olarak Pastel bir numarasın diyorum.
Bu güzel serii satışa çıkar çıkmaz bütün renkleri almayı düşünüyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum.

Eklentiler

• $SDC17405.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 89
  • $SDC17407.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 72
  • $SDC17399.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 78
  • $SDC17401.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 107
  • $SDC17403.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 81
  • $SDC17404.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 76

hakkaridede 3 sene kaldım valla :)))

anladım canım bana tonları ufakta olsa farklı geliyor valla :) bebde ebaydan sipariş veriyorum genelde tr de satış yapan kişilerden çok oje almıyorum :)))
benimki o dırdırın alasını yapıyor valla :)))[/QUOTE]

:)) AYY BU HAKKARİDEN ÇEKTİĞİMİZ NE YAA:))) AMA BİTTİ BİZİMDE İNŞALLAH EŞİM 2 AY SONRA TAYİNLE ORDAN AYRILIYOR HAYIRLISIYLA..BENİM OJE KONUSUNDA SESSZ DAHA DOĞRUSU Bİ ÇOK KONUDA SESSİZ ALLAHTAN FAZLA KONUŞMUYOR YANIMDA OLSA KONUSUT BELKİ AMA AYRI OLUNCA AKLINA GELMİYOR:))) EBAYDAN FALAN ALISVERİŞ YAPMIYORUM ÖZELLİKLEDE OJE KONUSUNDA POSTA ÜCRETİ ÇOK FAZLA OLUYOR OJELER ÇOK UCUZ AMA KARGO İLE TR DEKİLERLE AYNI ÜCRETE GELİYOR AMA ARKADASIM YOLLAYINCA KARGO ÜCRETİDE ÖDEMİYORUM HEHE:)) SAOLSUN KENDİ KARSILIYOR BENDE SADECE OJELERİN ÜCRETİYLE MASRAF YAPMIŞ OLUYORUM HARİKA GÖZÜKÜYO BU HOLOGRAFİC OJELEER YAA ÖZELLİKLEDE GÜNEŞTE ,,GÜNEŞE CIKMADAN ANLAMIYORSUN BAK GÜZEL Bİ RESİM CEKİYİM GÜNEŞ ÇIKINCA HARİKA DURUYORLAR ŞEKERGİBİ YERİMM ONLARI BENN:))

:)) AYY BU HAKKARİDEN ÇEKTİĞİMİZ NE YAA:))) AMA BİTTİ BİZİMDE İNŞALLAH EŞİM 2 AY SONRA TAYİNLE ORDAN AYRILIYOR HAYIRLISIYLA..BENİM OJE KONUSUNDA SESSZ DAHA DOĞRUSU Bİ ÇOK KONUDA SESSİZ ALLAHTAN FAZLA KONUŞMUYOR YANIMDA OLSA KONUSUT BELKİ AMA AYRI OLUNCA AKLINA GELMİYOR:))) EBAYDAN FALAN ALISVERİŞ YAPMIYORUM ÖZELLİKLEDE OJE KONUSUNDA POSTA ÜCRETİ ÇOK FAZLA OLUYOR OJELER ÇOK UCUZ AMA KARGO İLE TR DEKİLERLE AYNI ÜCRETE GELİYOR AMA ARKADASIM YOLLAYINCA KARGO ÜCRETİDE ÖDEMİYORUM HEHE:)) SAOLSUN KENDİ KARSILIYOR BENDE SADECE OJELERİN ÜCRETİYLE MASRAF YAPMIŞ OLUYORUM HARİKA GÖZÜKÜYO BU HOLOGRAFİC OJELEER YAA ÖZELLİKLEDE GÜNEŞTE ,,GÜNEŞE CIKMADAN ANLAMIYORSUN BAK GÜZEL Bİ RESİM CEKİYİM GÜNEŞ ÇIKINCA HARİKA DURUYORLAR ŞEKERGİBİ YERİMM ONLARI BENN:))[/QUOTE]

ahh ahhh hakkari deme bana :) 3 sene kaldım ilkokul 3 e kadar az dayak yemedim vallaa :)

benimki oje konusunda çok laf ediyor yaaa ama türkiyeden aldıklarımda :) yurtdışından aldıklarıma çok bişi demio fiyatlar uygun diye heralde :))
hologram ojeleri bende çok severim ama bana göre golden rose tam bir fiyasko yaşattı bana :)) hiç ama hiç begenmedim valla
catherine arley türkiyedeki hologram ojeler araındaki favorim ama nfu oh da vazgeçilmezim fakat yurtdışında bile okadar pahalıki alamadım henüz (

Selamlarr
İşler güçler falan derken oldukça yorulan bedenim dün gece iflas etti ve hasta oldum çok şükür :) bayram önceside ne iyi geldi bilemezsiniz yani :))
Neyse hastada olsam yaparım manikürümü efendi diyen ben gece oturdum gökyüzü deniz ay palmiye agaçları ve yıldızlardan oluşan bu manikürü yaptım sizler için :))
Beni Facebooktan takip edenler bu manikürü görmüşlerdir kimin yaptıgını bilmiyorum ama bayılmıştım zaten ee yapmazsam olmazdı dimi ama :)
Çok begenmedim iyi olmadı yanlız kabarık bi begenmeme listem var elimde :)
Sebep olarak sizlere
uzun süredir adam akıllı kullanılmayan hatta ve hatta saklanamayan akrilik boyalarım
O kadar ojenin içinde sadece 1 tane bulunan Gabrini marka cilam ( Cidden çok çok kötü bi cila hiç ama hiç sevmiyorum )
vede yorgun hasta uykusuz bitsede gidip yatsak diyen bedenimi
gösterebilirim :)
Neyse hanımlar beyler ben satırlarıma son veririrken hepinize öbek öbek sevgiler öpücükler yolluyor vede fotogğraflarla başbaşa bırakıyorum sizleri :)

NOT: ACAİP YAZASIM VARMIŞ :)) BU ARADA KİMSE SORMUYO AMA :)))) BEN YİNEDE EKLİYEYİM OJE NUMARASI SORMAYINIZ ÇÜNKÜ HEPSİ AKRİLİK :)
SON OLARAKTA KURUMUŞ VE YIPRANMIŞ TIRNAK ETLERİMİN OLUŞTURDUGU KÖTÜ GÖRÜNTÜ İÇİN ÖZÜR DİLİYORUMM..

BENİ İZLEMEYE DEVAM ETMEYİ UNUTMAYIN HE :)))

Eklentiler

• $SDC17663.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 82
  • $SDC17649.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 73
  • $SDC17651.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 74
  • $SDC17661.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 73
  • $SDC17662.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 76
vallahi bende sıkılıyodum ama böyle baka baka baka yaparım olurda ya didim koyuldum işe başla bakalımmmm

yaa bende oje sürmesini seviyorum ama şu manikür işini beceremiyorum ojeleri süremiyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…