ne güzel yaa biride banaböyle bol bol oje alsa ben çorumda yasıyorum ve hiç baska markalar yok flormar golden rose arasında kaldım pehhhh ne ojeler ama bi ojeye dünyanın parasınıda vermek istemiyorum ama ojesiz de olmuyor koskoca dolap yaptırdım makyaj ve oje dolabı ama genede doymuyoruz ne olcak bizim bu halimiz yaaaa:)))
flormar öyle güzel bir yaz serisi çıkarmışki bayıldım desem yeridir :))
satıcı kız sadece bu yaza özel oldugunu ve daha sonra üretimden kaldırılacağını söyledi ne kadar dogru bilmiyorum ama eger dogruysa bütün seriyi tamamlamak lazım..
Renk olarak açık bir lacivert ama maviye daha yakın gibide degişik bi renk bana göre
tek katta rengini vermiyor tırnaklarımdada 2 kat var kuruma hızı şahane sürdükten hemen sonra fotolara geçtim ve bu yazıyı yazarken kurumuştu bile 4 dk falan sürdü yani.parlak bitirişinede bittigimi söylemeliyim.
Daha fazla uzatmadan geçiyorum fotolara eger bu seriyi hala almadıysanzı mutlaka alın derim.
öyle bi dolap bana lazım :))
çorumda 7 sene yaşadım sungurlu ilçesinde ama ortaokulda oje ne bilmiodum tabi annem alıyodu ben sürüodum :)) şu anda ne durumdadır bilmiorum ama pastelin falan bildigim kadarıyla online alışveriş imkanları var :)
severim bu markayı ve bu seriyi şahanedirler çokta yakışmış :))
ben flormar personeliyim uzun zamandır formar calısanıyım bu seri vardı her zaman ve dvamda ediliyor canım benim senin satın alman için öyle söylemiş satısı arttırmak icin her zaman beyaz yalanlar vardır ama rengi harika ona bişi diememm....
aman işte sacma salak bi corum işte pek bişi bulamazsın bulduğunda çok kazık fiyatlar baska sehirlerde taaa hakkaride bile 1 liraya satılan ojeler eri geliyor burda 4 5 lira o nedenle burda bişi yok iyikide hala burda yasamıyorsun canım yaa(
[/QUOTE]EVET CANIM BENİM ŞİŞELER DEĞİŞİYOR MESELA ŞİMDİ PRETYY SERİSİ CIKTI Bİ KAÇ TON VAR GAYT GÜZEL BİR SERİ MİNNACIK ŞİŞELER:)) BENDE MERKEZDE OTURUYORUM BENİMDE EŞİM POLİS AMA HAKKARİDE BENDE CORUMDA SIKILMAYIM DİE FLORMARA BASLAMIŞTIM HALEN DEVAM İŞTE BÜTÜN ÜRÜNLERİNİ BİLİRİM HEM VALLA EŞİM SAOLASUN HİÇ BÖYLE SEYLERE SESİNİ CIKARTMAZ SU AN 4 KUTU OJEM VAR DÜN YİNE YURTDISINDAN HOLOGRAFİK OJE SİPARİŞİ VERDİM ARKADASIM VAR YURTDISINDA ÇOK UYGUN FİYATA ALIP YOLLUYOR TR DE ÇOK PAHAL ISATIYORLAR ARADIM BENİM KİNİ HAYATIM OJE ALDIM SU HESABA HAVALE YAP DEDİM SAOLSUN HEMEN YAPTI HAVALEYİ :)))))BAZILARIDA DIR DIR DIRRR SANKİ SERVET DÖKÜYORLAR NE OLMUŞ CANIM KENDİMİZİ BÖYLE MUTLU ETMEYE ÇALIŞIYORUZ .....:)))
canım valla o zaman şeklini falanmı degiştirdiler sadece bu rengi hiç görmemiştim ben çünkü satan kızda ööle diyince :))) zaten alcaktım yanımda eşim olmasa bütün seriyi toplardımda işte :)))
benim babam polis canım o yüzden 7 sene kaldık çok arkadaşım var sungurluda :) en kısa zamanda ziyaret edicem onları severim ben oranın ormanını çayırını derelerini falan :))
hakkaridede 3 sene kaldım valla :)))
anladım canım bana tonları ufakta olsa farklı geliyor valla :) bebde ebaydan sipariş veriyorum genelde tr de satış yapan kişilerden çok oje almıyorum :)))
benimki o dırdırın alasını yapıyor valla :)))
Eki Görüntüle 427907 Eki Görüntüle 427908 Eki Görüntüle 427907 Eki Görüntüle 427908
nasıl ama ışığı yakalamak için çok uğrastım yaaa:))
Eki Görüntüle 427907 Eki Görüntüle 427908 Eki Görüntüle 427907 Eki Görüntüle 427908
nasıl ama ışığı yakalamak için çok uğrastım yaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?