ojesiz çıkmam abi :)

Bugün 15. gün artık yarıladım sayılır :) Konumuz zarif desenli tırnaklar .
İlk iş olarak tırnaklarıma 3 kat Catherine Arley holographic 675 numarakı pembe ojesinden sürdüm.Aslında 2 katta tam rengi veriyor fakat 3 kat daha gösterişli duruyor.Kuruma hızı oldukça iyi.Daha sonra akrilik boyaları karıştırarak sütlü kahve rengi elde ettim ve ince uçlu bir fırça yardımıyla tırnak uçlarıma dala benzer şekiller çizdim.Son olarakta dalların ucuna daha önce Ebay'dan aldıgım pullardan yapıştırdım ve cilamı sürerek manikürümü tamamladım.
Bu tarz manikürleri seviyorum.Hem çok yorucu degil kolayca uygulanabiliyor hemde tırnakta oldukça şık duruyor.
Hologram etkisini yakalamak için oldukça ugraştım fakat tam yakalayamadım.Fotograflara göre çok çok daha fazla holo etkisi.
Karşınızda benim zarif tırnaklarım ::)
16. Günde görüşmek üzere renkli günlerr...

Eklentiler

• $SDC16505.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $SDC16508.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 60
  • $SDC16517.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 83
  • $SDC16484.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 78
  • $SDC16485.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 73
  • $SDC16494.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 83
  • $SDC16498.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 67
Geldik 16. günee :) Bugün konumuz Kabile desenli tırnaklarr ve benim bugüne kadar yaparken en çok zorlandığım manikür bu oldu :)
Aslında kolay gibi geliyor biliyorum fakat benim gibi elleri aşırı titreyen birisine bu kadar uzun çizgiler çizdirirseniz bundan daha iyi bir sonuç beklemeyin :))
Gelelim nasıl yaptıgıma ilk iş olarak tırnaklarıma bir tırnaga siyah bir tırnaga sarı ojeleri 2 kat uyguladım.Daha sonra sarı olanlara siyah akrilik boya ile gelişi güzel şekiller çizdim.Siyah olanlarada sarı akrilik boya ile aynı işlemi uyguladım yanlız sarı akriligin kapatıcılıgını bir türlü ayarlayamadım ve alttan siyah ojeler belli oldu :) Ama inanın çokta ugraşamadım zira çok yorgundum :) Akabinde de uyuya kalmışım zaten :)
Umarım begenirsinizz :) 17. günde görüşmek dilegiyle renkli kalınn <3

Kullandıgım Ojeler
Flormar Supershine 41-Conal 32

Eklentiler

• $SDC16527.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $SDC16529.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 74
  • $SDC16523.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 70
  • $SDC16526.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 70
tırnaklar süper olmuş maşallah çok beğendim :) benim işyerime ters ama serbest meslek yapıyor olsaydım süper desenler..kesin ben de yapardım...

Sevgili Yelizcem, özel mesaj kutun doluymuş, mesajına yanıt yazıp göndermeye çalışırken sistem uyarı verdi, ben de cevabımı buraya kopyalıyorum, bir daha ne zaman girip bakabilirim bilmiyorum bu yüzden seni cevapsız bıraktım sanmanı istemedim, sevgiler...

"Ben de iyiyim kızım bu yıl okula başladı onunla çok yoğunum bu yüzden pek aklıma gelmiyor burası... Oje merakım devam ediyor ama aylardır almadım mesela... Ve biliyor musun benim o ojeler gelmedi satıcı yanıt da yazmadı uçtu gitti ojeler kimbilir nerdeler..."

Bi kaç zamandır uğrayamadım buralara iş güç falan derken ..Neyseki bugün bütün işlerimi hallettim ve bomba gibi bi manikür yapmak için oturdum masamın başına :))
Çocukluğumuzun vazgeçilmez oyunu Mario var bugün tırnaklarımdaaa ..Ahhh ahhh eskiyi yad etmek ne güzel :)) Kardeşim ve ben saatlerce bu oyunu oynardık.Hatta babam işten gelince atarimizin başına geçer ve bizi oynatmaz kendi oynardı :))) Mario zıplarken falan babamın saga sola doğru Mario'yla birlikte kayışlarını hiç ama hiç unutamam :)) Genelde çocuklar kırar ya atari kolunu bizim evde babam kırardı :)) Yandığı zaman yere atardı kolu :)))))) Düşünün yani nasıl bir aşktı babamla Mario arasındaki :)))
Neyse efendim fazlaca konuştum ben :)) Geçelim manikürümüze :))
Zeminde herhangi bir renk kullanmadan akrilik boyalar ile direk tırnak zeminine çizdim .
Ben bayıldım Siz nasıl buldunuz bakalımm :)

Eklentiler

• $SDC17281.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 95
  • $SDC17288.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 121
  • $SDC17291.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 101
  • $SDC17280.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 86
Selamlarrr
Bu manikürümle ilgili sayfalarca yazı yazılabilir fakat o kadar çok işim varki hiç birşey yazmadan hemen işlerime geçiyor sizide fotograflarla başbaşa bırakıyorumm..
Görüşmek dilegiyle...
Zeminde kullanılan oje Alix Avien 231 desenler akrilik ile yapıldı..

Eklentiler

• $SDC17173.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 107
  • $SDC17179.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 92
  • $SDC17170.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 100
Geldik 17. güneee :) Konumuz ışıltılı tırnaklar .Bende bu gün için öyle elimde olan simli pullu ojelerden sürmek istemedim ve başladım kendim yapmayaa :))
Boş şişem olmadığı için bende baz olarak kullanıcağım simli bir cila seçtim.Golden Rose Fantastic color 150 numaralı içinde ince simler ve küçük şerit simler bulunan ojesini yarıya kadar boşalttım :) İçine kağıttan yaptığım ufak huni yardımıyla Ebay'dan aldıgım gümüş rengi ve siyah pullardan döktüm.Daha sonra Herhangi bir tuhafiyedende bulabileceginiz iri simlerden de biraz karıştırdım.Güzelce çalkaladım ve ta dammmm :))))
Bu kadar iyi bir sonuç beklemiyordum açıkçası Ben zemin rengi olarak siyah kullandım fakat başka renklerlede deneyecegim mutlaka :))
18. günde görüşmek üzere renkli kalıyoruz ve Yorummlarımızıda esirgemiyoruzzz :))

Eklentiler

• $2.JPG
    29,1 KB · Görüntüleme: 95
  • $1.JPG
    32,1 KB · Görüntüleme: 99
yeni yeni haberlerle geldim bugün.
Öncelikle sonunda hiç ama hiç mutlu olmadığım işyerimden ayrıldım.
Neyse kötü konulardan konuşmak istemiyorum artık önümde yepyeni umutlar var çünkü :))
Gelelim bugünün yani 18.günün manikürüne konumuz yarım ay.
Ben bugün için Gabrini summer edition M108 numaralı ojesini iki kat uyguladım.Rengi şahane sedefli gibi ama degil enteresan bir oje :) sürümü biraz zor sadece.
Üzerine akrilik boya ile yarım ayları çizdimm ve son olarak yarım ayın arkasına saklanmış şaşkın şaşkın bakan Mimi'yi çizdim :) Mimi isminide ona ben koydum :) tamamen hayal üretimi yani :)))
Bakalım begenecekmisinizzz :))

Eklentiler

• $2.JPG
    26,9 KB · Görüntüleme: 96
  • $1.JPG
    27,5 KB · Görüntüleme: 96
bence tırnak boyu biraz kısalsa daha güzel durucak :)

......................... Jetgillerrrrr ................................

Eklentiler

• $SDC17315.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 94
  • $SDC17306.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 101
  • $SDC17310.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 125
  • $SDC17314.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…