• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ojesiz çıkmam abi :)

canım okadar güzelki çalışmaların hepsi birer sanat eseri gibi buna oje sürmek dersek eksik kalır bişeyler sanat resmen çevremde böyle tırnak deseni yapan biri olsa ben şahsen gider yaptırırım ücretide neyse veririm insanın modunu bile değiştirir okadar güzellerki devamını bekliyoruz canım :16:

yaa bende oje sürmesini seviyorum ama şu manikür işini beceremiyorum ojeleri süremiyorum:((
:)) yaparsın yaparsın sadece sabır :)
canım okadar güzelki çalışmaların hepsi birer sanat eseri gibi buna oje sürmek dersek eksik kalır bişeyler sanat resmen çevremde böyle tırnak deseni yapan biri olsa ben şahsen gider yaptırırım ücretide neyse veririm insanın modunu bile değiştirir okadar güzellerki devamını bekliyoruz canım :16:

bu ne güzel bir yorum böyleee :) canım gerçekten utandırdın beni çok teşekkür ederim elimden geldigince yapmaya çalışıyorum işte.
beni mutlu ediyor başkalarınıda etsin dedim paylaşıyorum bi yandanda :)

Leydi kozmetigin denemem için yolladığı hologram ojemle karşınızdayım bugün.
İlk izlenimler şahane :) Hologram etkisi ilk andan büyüledi şişeler kocaman falan :)
Tırnaklarımda 2 kat var tek katta yeterli kapatıcılığa sahip degil.Kuruma hızı normal sürümü kolay ve ipek gibi bir bitirişi var.Fırçasıda oldukça güzel kocaman şişesi çok şık..Kısaca ben çok sevdim :)
ve geldik en can alıcı soruya bu ojeleri nerden temin edebiliriz.
Ahh bir bilsem gidicem topluycam bütün seriyi :) Bu markanın ciddi anlamda bir satış sorunu var hiç ama hiç bir yerde bulunmuyor ve bu güzellikten mahrum ediyorlar bizi.Umarım en kısa zamanda bu güzellikleri alabilecegimiz yerler bulabiliriz .
FİRMAYA SESLENİŞİMİZİDE YAPTIKTAN SONRA ARTIK FOTOGRAFLARA GEÇEBİLİRİZ. :)

Eklentiler

• $SDC17676.jpg
    $SDC17676.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 83
  • $SDC17677.jpg
    $SDC17677.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 88
  • $SDC17664.jpg
    $SDC17664.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 86
  • $SDC17666.jpg
    $SDC17666.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 92
  • $SDC17675.jpg
    $SDC17675.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 95
işte karşınızda FLORMAR MİRACLE U 33 .
Flormarın yeni çıkardıgı bir renk u33.rengin tam tanımına gelirsek açıklaması biraz zorrr beyaz ışıkta mor ve turkuaz karışımı bişi oluyo sarı ışıkta tam bir lacivert oluyorrr hava kapalıyken mor lacivert turkuaz oluyorrr güneşli bi havadada siyah bi ojeye yogun şekilde mavi sim sürülmüş gibi duruyorrrrrrrrr her ışıkta her açıdan farklı farklı renkler sunuyo insanaaaaaa mutlaka denemelisiniz mutlakaaaaaaaaaaaaaaaaa :52::52::52::52:

iğrenç duruyo hele bu uzun tırnaklarda.........

emek mi:DDDD
:DDDDDDD

beğenmiyorsanız neden takip edip,inceleyip cevap yazıyosunuz anlamadım?
yani ojeleri falan beğenip uzun tırnaklarından hoşlanmadıysanız da daha edepli yolları var bunu söylemek için...

ben bu kk da bunu hiç anlamam,dövme konusuna girip yaptırmayın günah yazanlar,oje konulaırna girip uzun tırnakta iğrenç diyenler,,okumayın kardeşim size uygun değilse..sanırım kıskançlıktan oluyo bunlar,hep böyle tırnakları olsun istemiş ama olmayınca hasetle uzaktan bakıp burun kıvırıp iğrenç diyo :):):):)

yelizcim walla beğenerek takip ediyorum..

Son düzenleme:
emek mi:DDDD
:DDDDDDD

evet ama sen bunu hiç anlayamayacaksın malesef :)) kapasiten mi yetmez desem nedesem bilemedim valla :))
bak ne güzel yazmış arkadaş altta begenmiyorsan eger girmezsin bakmazsın olur biter.bu kadar kasmazsın kendini yorum yapmak için bide üzerine takip ediyosun demekki girip bakma geregi duymuşsun.
Gelipte tırnaklarıma çizdigim o karakterlere onu bırak oje sürerken bile bi emek harcıyosun sonuçta buna emek demiyosan sen eger sana sorarlar sen nebiçim insansın diye.
gelip bana deseydinki arkadaşım canım sıkılıyo yeterince mutsuzum sizde mutsuz olun hadi tartışalım kavga edelim falan inan bana hiç bu soruyu sormazdım sana :))

beğenmiyorsanız neden takip edip,inceleyip cevap yazıyosunuz anlamadım?
yani ojeleri falan beğenip uzun tırnaklarından hoşlanmadıysanız da daha edepli yolları var bunu söylemek için...

ben bu kk da bunu hiç anlamam,dövme konusuna girip yaptırmayın günah yazanlar,oje konulaırna girip uzun tırnakta iğrenç diyenler,,okumayın kardeşim size uygun değilse..sanırım kıskançlıktan oluyo bunlar,hep böyle tırnakları olsun istemiş ama olmayınca hasetle uzaktan bakıp burun kıvırıp iğrenç diyo :):):):)

yelizcim walla beğenerek takip ediyorum..

sagol canım hem güzel iltifatın hemde yorumun için gerçekten çok çok sagol.:46::46::46::46:
işte onlarında yapacak bişeyi olmuyo malesef birileri onları mutsuz ediyo onlarda blog blog forum forum dolaşıp birilerini mutsuz etmek için ugraşıyorlar.
yazık cidden yazık

yelizcem,çizimlerindeki,paylaşımlarındaki emek tartışılmaz.
Rencide edici,aşşağılayıcı yorumlar forumda yasak zaten,kötü içerikle bildirirsen gereken yapılır.
Bu güzel konu tartışma mesajlarıyla dolmasın.:71:

Yok yok,izmirde holografik oje kıtlığı var.
Ben neden göremiyorum bunları buralarda,çok güzeller.:31:

Birsey sorabilir miyim??:3:

Bilgin vardır belki, tv programlarında ve dizilerde farkettigim birsey var sürdükleri ojeler o kadar güzel parlıyor ki tırnaklarında, sanki ısık kayıp gidiyor ellerini her hareket ettirdiklerinde, ne marka kullanıyorlar ya da baska bisey mi yapıyorlar acaba?.. Ben flormar, golden rose, ailx avien, rımmel vs. vs. kullanıyorum ve sürdügümde yaglı boya gibi duruyor yani o gördüklerim gibi parlamıyor parlamadan kastım sedefli ojeler degil, umarım anlatmayı becerebilmisimdir.. :ssz:

Son düzenleme:

Bilgin vardır belki, tv programlarında ve dizilerde farkettim oje sürüyorlar oje o kadar güzel parlıyor ki tırnaklarında, sanki ısık kayıp gidiyor ellerini her hareket ettirdiklerinde, ne marka kullanıyorlar ya da baska bisey mi yapıyorlar acaba?.. Ben flormar, golden rose, ailx avien, rımmel vs. vs. kullanıyorum ve sürdügümde yaglı boya gibi duruyor yani o gördüklerim gibi parlamıyor parlamadan kastım sedefli ojeler degil, umarım anlatmayı becerebilmisimdir.. :ssz:

büyük ihtimalle holografik ojelerden bahsediyosun..yanar döner gibi duruyor her açıdan farklı renkte ve parlak duruyor.??

Bilgin vardır belki, tv programlarında ve dizilerde farkettim oje sürüyorlar oje o kadar güzel parlıyor ki tırnaklarında, sanki ısık kayıp gidiyor ellerini her hareket ettirdiklerinde, ne marka kullanıyorlar ya da baska bisey mi yapıyorlar acaba?.. Ben flormar, golden rose, ailx avien, rımmel vs. vs. kullanıyorum ve sürdügümde yaglı boya gibi duruyor yani o gördüklerim gibi parlamıyor parlamadan kastım sedefli ojeler degil, umarım anlatmayı becerebilmisimdir.. :ssz:

benim de dikkatimi çekti.Özellikle Seda Sayan kanal d de sabah programı yaparken bir kırmızı oje sürüyodu,o kadar hoştu ki,aradım aradım bulamadım o ojeden..
belkı de ışıklardan farklı görünüyodu..

benim de dikkatimi çekti.Özellikle Seda Sayan kanal d de sabah programı yaparken bir kırmızı oje sürüyodu,o kadar hoştu ki,aradım aradım bulamadım o ojeden..
belkı de ışıklardan farklı görünüyodu..

Yok canım bahsettiklerim holografikler degil, normal ojeler ben cok öncelerden dikkat etmisimdir mesela cocuklar duymasın pınar altug kırmızı, bordo, siyah ne sürerse sürsün parlıyor tırnakları sonra bugün ne giysemde ki özge ulusoyy :) onunda aynı, bi dönem evde oturmak zorunda kaldım durup durup bunları incelemisim demek ki :) mesela oje üzerine cilayı da denedim ilk sürerken parlak duruyor öyle kalıcak sanıyorsun ama kuruyunca gene aynı duruyor :)

Yok canım bahsettiklerim holografikler degil, normal ojeler ben cok öncelerden dikkat etmisimdir mesela cocuklar duymasın pınar altug kırmızı, bordo, siyah ne sürerse sürsün parlıyor tırnakları sonra bugün ne giysemde ki özge ulusoyy :) onunda aynı, bi dönem evde oturmak zorunda kaldım durup durup bunları incelemisim demek ki :) mesela oje üzerine cilayı da denedim ilk sürerken parlak duruyor öyle kalıcak sanıyorsun ama kuruyunca gene aynı duruyor :)

topcoat lar var,xxl parlaklık veren onlar süper parlaklık veriyor,üstünde yağ var gibi duruyo..

topcoat lar var,xxl parlaklık veren onlar süper parlaklık veriyor,üstünde yağ var gibi duruyo..

Sanırım aradıgım bu, bildigin ayna gibi parlıyacak, ışık das edicek :):):)
Topcoat tam olarak nedir canım? Ve nerelerden bulabilirim??:26:

Sanırım aradıgım bu, bildigin ayna gibi parlıyacak, ışık das edicek :):):)
Topcoat tam olarak nedir canım? Ve nerelerden bulabilirim??:26:

topcoat ojenin üstüne sürülüyo.o kadar çok çeşidi var ki. parlaklık veren,soyulmalara karşı,çabuk kurutan vs..
bir çok markada var...sanırım en iyisi essie..ama yine de 1-2 marka deneyerek alınabilir.ben yurtdışından almıştım,elmas parlaklığı veren,markasınnı hatırlayamadım ama bakıp yazarım sana..

topcoat ojenin üstüne sürülüyo.o kadar çok çeşidi var ki. parlaklık veren,soyulmalara karşı,çabuk kurutan vs..
bir çok markada var...sanırım en iyisi essie..ama yine de 1-2 marka deneyerek alınabilir.ben yurtdışından almıştım,elmas parlaklığı veren,markasınnı hatırlayamadım ama bakıp yazarım sana..

elmas parlaklıgı benimde isimi görür tesekkürler ilgin icin, İstanbuldayım ben umarım bulabilirim.. :26:

ben arastırırken bi tane istedigim gibi buldum hatta markası da essie, böyle istedigimmis gibi duruyor

$ESSIE-YEPYENI-ORJINAL-OJE-quot-FIRST-DANCE-quot-SOOKKK__59035987_0.jpg

$ESSIE-YEPYENI-ORJINAL-OJE-quot-NICE-IS-NICE-quot-SUPERRR__58749527_0.jpg

Tam olarak dedigim budur :)

Eklentiler

• $essie.jpg
    $essie.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 179
Son düzenleme:

Bilgin vardır belki, tv programlarında ve dizilerde farkettigim birsey var sürdükleri ojeler o kadar güzel parlıyor ki tırnaklarında, sanki ısık kayıp gidiyor ellerini her hareket ettirdiklerinde, ne marka kullanıyorlar ya da baska bisey mi yapıyorlar acaba?.. Ben flormar, golden rose, ailx avien, rımmel vs. vs. kullanıyorum ve sürdügümde yaglı boya gibi duruyor yani o gördüklerim gibi parlamıyor parlamadan kastım sedefli ojeler degil, umarım anlatmayı becerebilmisimdir.. :ssz:

gerçi arkadaş yardım etmiş ama yinede bende az çok bildigim kadarını söyliyeyim :)

normalde ojenin yapısıyla ve kalitesiyle alakalı oluyor o parlaklık ve malesefki türk markalarında genelde bu özellik yok oluyor.
mesela china glaze markasının ojeleri bu konuda çok iyidir.
ama onun dışında tv de gördügün oje parlaklıklarının çogu tabiki ışıklar.o spotların altında haliyle oje parlaklıgından hiç birşey kaybetmiyor;)
ama arkadaşın dedigi gibi türkiyedeki markaları pek önermem ama yurtdışından alışveriş imkanın varsa eger bi top coat al o kadar olmasada işini görür.

Back