ojesiz çıkmam abi :)

canım şu pacific gabrini yüzük parmagında olan pembe ojenin numarasını rica etsem verebilir misin ? :26:

bak böyle mükemmel olmuş

bende bu hologramlı ojelerden almak istiyorum ama ne yazıkki bulunduğum şehirde kesinlikle yok internetten de o kadar aradım bulamadım bulduklarımda çok pahalı suvri kozmetik demiş arkadas internetten nasıl alısveriş yapıyoruz sayfasına üye oldum ama ürün falan göremiyorum sanırı telefonla sipariş vermem gerekiyor bu konuda biraz bana yardımcı olurmusunuz lütfenn kızlarrr((

canım malesef netten satışı yok eskiden vardı ama kaldırdılar ancak telefonla arayarak firmaddaki catherine arley görevlisiyle görüşürsen belki yardımcı olabilirlerrr. şansını bi dene istersen.
nette özellikle ebayda falan acaip pahalı

evet ebayda çok pahalı tatlım yaa hep dolar bazında bir ojeye o kadar par vermek te biraz aptallık günlük siliyorum ne kadersizim yaaa ((

evet ebayda çok pahalı tatlım yaa hep dolar bazında bir ojeye o kadar par vermek te biraz aptallık günlük siliyorum ne kadersizim yaaa ((

öle deme yaa ben bi ojeye 30 tl bile verdim yani DDDD hatta nfu oh ojelerini almaya kafaya koymuştumki 60 tl falan DDDD

çok canım bi ojeyede 30 tl vermem yani biraz abartı bi rakam yazık yavv para kolay kazanılmıyor ki kocam hakkaride görev yapıyor bombaların arasında benden ayrı aylardır şimdi onun kazandığı parayıda böyle bi ojeye 60 lira 50 lira vermek biraz sey geliyor kızlar yavv:))

dogru canım haklısın valla ne diyim bende çalışıyodumda ööle alıodum şimdi işi bıraktım 1 tl bile vermiom ojeye valla :))))

Bende bi oje manyagiyim, ojesiz asla cikmam.
Ama tirnakalrim hayatda seninki kadar uzamaz , kenndi tirnaginmi diye merak ettim.

yoksa protez falanmi ? Ama harika... masallah

Bende bi oje manyagiyim, ojesiz asla cikmam.
Ama tirnakalrim hayatda seninki kadar uzamaz , kenndi tirnaginmi diye merak ettim.

yoksa protez falanmi ? Ama harika... masallah

canım hatırladınmı beni dimi hani kaybettik ama umudumuzu asla topiginden :))

kendi tırnaklarım tatlımmm.oluruna bırakıorum uzuyolar kendi kendilerine

canım hatırladınmı beni dimi hani kaybettik ama umudumuzu asla topiginden :))

kendi tırnaklarım tatlımmm.oluruna bırakıorum uzuyolar kendi kendilerine

Tanimammi tabiiki tanidim canim :)

masallah cok güzel uzuyorlar ozaman benimkiler tam uzadi derken, teker teker kiriliyorlar, zaaten biri kirildimi digerlerinide biraz kisaltmak zorunda kaliyorum.
Sanslisin...

Protez yaptirdim bir kac kez ama hoslanmiyorum..

birde birsey sorcam, hangi akrilik boya ila yapiyorsun ? benim bildigim akrilik boyalar sirf takma tirnaklarda tutuyor

birde birsey sorcam, hangi akrilik boya ila yapiyorsun ? benim bildigim akrilik boyalar sirf takma tirnaklarda tutuyor

canım benimkilerde uzamazdı normalde ama ojesiz bırakmıyorum oje süremeyenler içinde şeffaf cilaları öneriyorum oldukça işe yarıyorlar.
protezi bende sevmiyorum çok yapma duruyorlar.
akrilik boyalarıda normal akrilik boyalardan kullanıyorum heryerde bulunabilir yani.takma tırnagada normal tırnagada oldukça güzel tutuyorlar ben genelde altına bi kat oje mutlaka sürüyorum ama sürmedigim zamanlardada sorun olmuyor aynı şekilde tutuyor.

Yok ben hic ojesiz duramam..... hatda esim hep der senin vazgecemicegin sey oje ve ayakkabi, aynen de öyle :)
Ama tirnaklarim kiriliyor tam uzadi derken gene catliyor ve gidiyor ((((
Akirlik boya alacagim yerler bana öyle demislerdi sadece takma tirnaklarda tutar diye bende hic denemedim ....

sölye siselerde oluyor extra fircasi oluyor onunla sürüyon ve aslinda isik altinda kurutuluyor ???

Seninki nasil hangi marka ve nerden aliyorsun ? Tr ye geldigimde alim bari bende :)

bende oje hastasıyım, aynı renkler olsa bile gidip yine alıyorum,bozulunca ojem eksildi diye üzülüyorum toplam oje sayım 60 , en cok bordo ve french pembelerini seviyorum, gecen gün eczaneden sally hansen aldım 15tl ye:) 4 gün kalıyorrrr hihohoyy:)

canım markasını hatırlamıyorum ama bakıp özelden mesaj atarım sana :)) yerimden kalkamıom acaip bitkinimde :))
ma ben normal bi kırtasiyeden almıştım başka akriliklerde kullandım hepside tutuyo

:))) bende o sayı 400ü geçti bayada oldu heralde :)) seninde gidişatın o yönde sally hansen markası oldukça iyi ama 4 gün gitmesi bana bişi ifade etmio hergün degiştirdigim içinn :)) almadım amadenemiştim sürümü falan gayet iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…