:)) yaparsın yaparsın sadece sabır :)yaa bende oje sürmesini seviyorum ama şu manikür işini beceremiyorum ojeleri süremiyorum(
canım okadar güzelki çalışmaların hepsi birer sanat eseri gibi buna oje sürmek dersek eksik kalır bişeyler sanat resmen çevremde böyle tırnak deseni yapan biri olsa ben şahsen gider yaptırırım ücretide neyse veririm insanın modunu bile değiştirir okadar güzellerki devamını bekliyoruz canım
işte karşınızda FLORMAR MİRACLE U 33 .
Flormarın yeni çıkardıgı bir renk u33.rengin tam tanımına gelirsek açıklaması biraz zorrr beyaz ışıkta mor ve turkuaz karışımı bişi oluyo sarı ışıkta tam bir lacivert oluyorrr hava kapalıyken mor lacivert turkuaz oluyorrr güneşli bi havadada siyah bi ojeye yogun şekilde mavi sim sürülmüş gibi duruyorrrrrrrrr her ışıkta her açıdan farklı farklı renkler sunuyo insanaaaaaa mutlaka denemelisiniz mutlakaaaaaaaaaaaaaaaaa
iğrenç duruyo hele bu uzun tırnaklarda.........
sen dedin diye igrenç oldu bak gördünmü şimdi yaptıgını :))
Not olarak eklemeliyimki senin gibi emege saygısı olmayan tipler varya hani ailecek acıyoruz valla :))
emek miDDD
DDDDDD
emek miDDD
DDDDDD
beğenmiyorsanız neden takip edip,inceleyip cevap yazıyosunuz anlamadım?
yani ojeleri falan beğenip uzun tırnaklarından hoşlanmadıysanız da daha edepli yolları var bunu söylemek için...
ben bu kk da bunu hiç anlamam,dövme konusuna girip yaptırmayın günah yazanlar,oje konulaırna girip uzun tırnakta iğrenç diyenler,,okumayın kardeşim size uygun değilse..sanırım kıskançlıktan oluyo bunlar,hep böyle tırnakları olsun istemiş ama olmayınca hasetle uzaktan bakıp burun kıvırıp iğrenç diyo :):):):)
yelizcim walla beğenerek takip ediyorum..
Birsey sorabilir miyim??
Bilgin vardır belki, tv programlarında ve dizilerde farkettim oje sürüyorlar oje o kadar güzel parlıyor ki tırnaklarında, sanki ısık kayıp gidiyor ellerini her hareket ettirdiklerinde, ne marka kullanıyorlar ya da baska bisey mi yapıyorlar acaba?.. Ben flormar, golden rose, ailx avien, rımmel vs. vs. kullanıyorum ve sürdügümde yaglı boya gibi duruyor yani o gördüklerim gibi parlamıyor parlamadan kastım sedefli ojeler degil, umarım anlatmayı becerebilmisimdir..
Birsey sorabilir miyim??
Bilgin vardır belki, tv programlarında ve dizilerde farkettim oje sürüyorlar oje o kadar güzel parlıyor ki tırnaklarında, sanki ısık kayıp gidiyor ellerini her hareket ettirdiklerinde, ne marka kullanıyorlar ya da baska bisey mi yapıyorlar acaba?.. Ben flormar, golden rose, ailx avien, rımmel vs. vs. kullanıyorum ve sürdügümde yaglı boya gibi duruyor yani o gördüklerim gibi parlamıyor parlamadan kastım sedefli ojeler degil, umarım anlatmayı becerebilmisimdir..
benim de dikkatimi çekti.Özellikle Seda Sayan kanal d de sabah programı yaparken bir kırmızı oje sürüyodu,o kadar hoştu ki,aradım aradım bulamadım o ojeden..
belkı de ışıklardan farklı görünüyodu..
Yok canım bahsettiklerim holografikler degil, normal ojeler ben cok öncelerden dikkat etmisimdir mesela cocuklar duymasın pınar altug kırmızı, bordo, siyah ne sürerse sürsün parlıyor tırnakları sonra bugün ne giysemde ki özge ulusoyy :) onunda aynı, bi dönem evde oturmak zorunda kaldım durup durup bunları incelemisim demek ki :) mesela oje üzerine cilayı da denedim ilk sürerken parlak duruyor öyle kalıcak sanıyorsun ama kuruyunca gene aynı duruyor :)
topcoat lar var,xxl parlaklık veren onlar süper parlaklık veriyor,üstünde yağ var gibi duruyo..
Sanırım aradıgım bu, bildigin ayna gibi parlıyacak, ışık das edicek :):):)
Topcoat tam olarak nedir canım? Ve nerelerden bulabilirim??:26:
topcoat ojenin üstüne sürülüyo.o kadar çok çeşidi var ki. parlaklık veren,soyulmalara karşı,çabuk kurutan vs..
bir çok markada var...sanırım en iyisi essie..ama yine de 1-2 marka deneyerek alınabilir.ben yurtdışından almıştım,elmas parlaklığı veren,markasınnı hatırlayamadım ama bakıp yazarım sana..
Birsey sorabilir miyim??
Bilgin vardır belki, tv programlarında ve dizilerde farkettigim birsey var sürdükleri ojeler o kadar güzel parlıyor ki tırnaklarında, sanki ısık kayıp gidiyor ellerini her hareket ettirdiklerinde, ne marka kullanıyorlar ya da baska bisey mi yapıyorlar acaba?.. Ben flormar, golden rose, ailx avien, rımmel vs. vs. kullanıyorum ve sürdügümde yaglı boya gibi duruyor yani o gördüklerim gibi parlamıyor parlamadan kastım sedefli ojeler degil, umarım anlatmayı becerebilmisimdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?