ojesiz çıkmam abi :)

harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Harika olmuş bayıldım!

bende istedim ya böyle tırnak
ama ben hayatta yapamam

inanilmaz guzel, tebrikler canim

Selamlarrr.. Bugün 13. gün hayvan desenli tırnaklarrr .
Bende uzun zamandır yapmak istedigim ve OH MY NAILS blogunda gördügüm Madagaskar hayvanlarını yaptım.Aslında hayvanın kendisini degil vücudundaki desenleri yapmam lazımdı ama napıyım dayanamadım :))
İlk olarak zemine Pastelin beyaz ojesini 2 kat olarak uyguladım.Daha sonra üzerine akrilik boyalarla madagaskarın sevimli zürafası Melman'ı,su aygırısı Gloria'yı ,zebrası Marty'yi ve aslanı Alex'i çizdim :) Cilasınıda sürerek manikürümü bitirdim ...
14. günde görüşmek üzereee hoşçakalınnn..

Eklentiler

• $SDC16440.JPG
    166,3 KB · Görüntüleme: 52
  • $SDC16432.JPG
    152,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $SDC16435.JPG
    154,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $SDC16437.JPG
    151,7 KB · Görüntüleme: 50
  • $SDC16438.JPG
    152,3 KB · Görüntüleme: 45
Yaklaşık 2 haftadır resmen CA Hologram ojelerine aş eriyorum ben :) Öyle çok aradımki anlatamam size ama sonunda mükafatımı aldım ve Catherine arley Hologram ojeleri Süvari kozmetikte satılmaya başladı.
Kendimi övmek gibi olmasın ama sayemde öyle çok aradım öyle çok baskı yaptımki firmaya artık dayanamadılar sanırım :))Bu arada CA ojeleri sevenler için birde burdan mutlu bir haber vereyim Türkiyede satışlarını kaldırmamışlar sadece yeni bir yapılandırma içindelermiş.Yani en kısa zamanda bomba gibi geri döneceklerrr :))
Ben bütün seriyi istemiştim fakat depolarında bütün seri olmadığı için olanları yollamışlar toplam 5 renk ama olsun digerleride gelicek en kısa zamanda eminim :)
Gelelim satış fiyatınaaa bu ojeler sadece ve sadece 1,80 TL :)) Sudan ucuz bence.

Eklentiler

• $SDC16392.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 78
  • $SDC16388.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 78
  • $SDC16389.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 77
  • $SDC16390.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 83
  • $SDC16391.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 83
Geldik 12. günün konusuna :) Çizgili tırnaklar...
Çok düşünmedim açıkçası aslında daha hoş birşeyler yapmak istedim falat inanılmaz yorgundum.Bende Catherine Arleyden aldıgım 714 numaralı Mavi içinde ince simler bulunan ojemi sürdüm.:) akşam numarasınıda ekliyecegim.Bu ojeyi alalı uzun zaman oldu fakat ilk defa denedim.
Tırnaklarımda 3 kat var Kuruma hızı gayet iyi.Bu marka ojelerin fırçaları çok kullanışlı hiç zorlanmıyorum sürerken.Rengine bayıldım zaten :)
Üzerinede Golden rose nail art serisinin siyah ojesiyle dalgalı çepraz çizgiler çizdim ve bitirdim manikürümü.
Bu manikür bana nedense kocaman mavi üzeri çikolayatla süslenmiş bir pastayı anımsatıyor :)
Açmıyım evet açım :)))

Eklentiler

• $SDC16428.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 102
  • $SDC16424.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 81
  • $SDC16425.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 100
  • $SDC16426.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 71

süperrr............

yelız faceden sana renklı french resmı yollayım derken baska bırsey paylasmısım kusura bakma cıcım...bulabılırsem tekrar yollayacagım cok hos gorunuyordu

forum takıp yaparken tesadufen gordum yazdıgını dalayım hemen dedımmama sımdı kacıyorum kitap okuyacagım azcık...elif şafak aşk a başladım .....değişik alemlerdeyim bu ara

14.Günün konusu çiçekli tırnaklar.
Hem bugüne uygun bir manikür yapmak hemde CA hologram ojelerini tanıtmak adına bir çalışma yaptım..
İlk iş olarak Catherine arley 673 numaralı mor hologram ojesini tırnaklarıma kesin sonuç almak adına 3 kat uyguladım.Daha sonra akrilik boyalarla güller yaptım.mor ve turuncu birbirine çok yakışan renkler olması sebebiyle turuncu gülleri tercih ettim.Daha sonra dallarını ve yapraklarını yine akrilik boyalar ile tamamladım ve manikürümü bitirdim.
Bu manikürü yapmak isteyenler için gülleri nasıl yaptıgımdan bahsedeyim.
Öncelikle illa akrilik boya kullanmanıza gerek yok oje ilede gayet güzel oluyor.
İlk başta noktalama kalemi ile (noktalama kalemi bulunmayanlar tel toka ucu,toplu igne başı veya tıg kullanabilirler.) tırnagıma yarım yuvarlaklar çizdim biraz dışa taşırarak( gül yaprakları olması açısından) kuruduktan sonra ince uçlu bir fırça yardımıyla kenarlarından güle benzeyecek şekilde şeritler geçtim ortalarınada rastgele yuvarlaklar çizdim.Ve işte gülümüz hazırr.
Not: Eger akrilik boya kullanıcaksanız manikürü bitirdikten sonra üzerine mutlaka 1-2 kat cila geçin.

Eklentiler

• $SDC16469.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 73
  • $SDC16476.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 87
  • $SDC16455.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 110
  • $SDC16457.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 76
  • $SDC16458.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 93
  • $SDC16459.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 107
  • $SDC16461.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 84
  • $SDC16464.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…