kesinlikle onların yeri bambaşka
kızlaaar ilk matlaştırıcı denemem, ama altında kurutucu da var, deneme için sabredemedim öyle sürdümdü
süper süper olmuş bi e laci ya da siyahla dene de aşık ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle onların yeri bambaşka
kızlaaar ilk matlaştırıcı denemem, ama altında kurutucu da var, deneme için sabredemedim öyle sürdümdü
kızlarr malesef bugün watsona gittim maybelline 3 al 2 öde devam ediyor ammaa occelerde indirim neyim yok dün sonmuş (((
hadiii ya kahretsin kaçırdık mı yani
Zaten bir şeycik kalmamıştı üzülme
ben kacırmadım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benide götürün eminönüne
lush a gidicem bende tırnak bakımı için ürün alcam
istanbulda olanlarla yapabiliriz minik aslında
bi cumartesi günü oje alışverişi
ee cevahire gitcektik hani:26:
eminönü yolları taştan
ben kacırmadım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benide götürün eminönüne
lush a gidicem bende tırnak bakımı için ürün alcam
kızlar kadınlar gününde % 50 indirim olucak ya tüm kozmetikçilerde, siz neler almayı planlıyorsunuz, liste yapalımm mı beraber ne alıcağımı bilerek gitmek istiyorum yoksa hep alakasız işe yaramaz şeyler alıp dönüyorum..şöyle rujlardan,fondötenlerden,allıklardan,farlardan vs.. aklınıza ne geliyorsa yazın bana olur muu eczanelerdeki ürünler de giriyor indirime..
sağ olasınnn:78: ben daha yeniyim de bu oce işinde, önce ucuzlardan takılıyım diyorum ileride tabii doyumsuz olacağım için ben de alabilirim sanırım, hiç büyük konuşamıyorum bu konudayorgun savasci ne guzel olmus ojen.valla bende inglottaki fiyatlara oha dedim di ama oradaki renkler tek kelimeyle super eger bulamazsam alirim diyorum
Şımarık çocuklar gibiyim arkadaş ya olmaz ki ama
süper süper olmuş bi e laci ya da siyahla dene de aşık ol
kızlarr malesef bugün watsona gittim maybelline 3 al 2 öde devam ediyor ammaa occelerde indirim neyim yok dün sonmuş (((
ee cevahire gitcektik hani:26:
eminönü yolları taştan
istanbulda olanlarla yapabiliriz minik aslında
bi cumartesi günü oje alışverişi
kızlar kadınlar gününde % 50 indirim olucak ya tüm kozmetikçilerde, siz neler almayı planlıyorsunuz, liste yapalımm mı beraber ne alıcağımı bilerek gitmek istiyorum yoksa hep alakasız işe yaramaz şeyler alıp dönüyorum..şöyle rujlardan,fondötenlerden,allıklardan,farlardan vs.. aklınıza ne geliyorsa yazın bana olur muu eczanelerdeki ürünler de giriyor indirime..
Amonra sen çıkardın beni beni baştan :)
Bizsiz gitme kız, çok severim ben lush'ı
Çok iyi fikir...
hepimiz baştan çıkmaya hazırmışız
kuzu altın sarısının üstüne siyah yap feciiiiiiii güzel oluyo
altın sarısı golden rose 85 ti sanırım
ellerin güzelmiş bu arada
ben bi el fetişistiyim
Nihayet çatlayan oce alıp ilk denemelerimi annem ve kendim üzeründe yaptım...anneme beyaz baz üzerine pembiş sürdüm, kendime ise koyu lacivert baz üzerine beyaz...Değişik oldu :)
ilk iki resim bana, sonuncusu annişime ait :)
Eki Görüntüle 142067
Eki Görüntüle 142065
Eki Görüntüle 142068