• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

ben kacırmadım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benide götürün eminönüne :59:
lush a gidicem bende tırnak bakımı için ürün alcam :61:

kızlar kadınlar gününde % 50 indirim olucak ya tüm kozmetikçilerde, siz neler almayı planlıyorsunuz, liste yapalımm mı beraber :D:D:33::52::53: ne alıcağımı bilerek gitmek istiyorum yoksa hep alakasız işe yaramaz şeyler alıp dönüyorum..şöyle rujlardan,fondötenlerden,allıklardan,farlardan vs.. aklınıza ne geliyorsa yazın bana olur muu :D eczanelerdeki ürünler de giriyor indirime..

ee cevahire gitcektik hani:26:
eminönü yolları taştan:27:

Amonra sen çıkardın beni beni baştan :)

ben kacırmadım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benide götürün eminönüne :59:
lush a gidicem bende tırnak bakımı için ürün alcam :61:

Bizsiz gitme kız, çok severim ben lush'ı:16:

kızlar kadınlar gününde % 50 indirim olucak ya tüm kozmetikçilerde, siz neler almayı planlıyorsunuz, liste yapalımm mı beraber :D:D:33::52::53: ne alıcağımı bilerek gitmek istiyorum yoksa hep alakasız işe yaramaz şeyler alıp dönüyorum..şöyle rujlardan,fondötenlerden,allıklardan,farlardan vs.. aklınıza ne geliyorsa yazın bana olur muu :D eczanelerdeki ürünler de giriyor indirime..

Çok iyi fikir...

kızlaaar 14 şubat telaşlarından gelemedim dün :69:

ay vitamin gibi geldiniz harikasınız yine:16:

yorgun savasci ne guzel olmus ojen.valla bende inglottaki fiyatlara oha dedim di ama oradaki renkler tek kelimeyle super eger bulamazsam alirim diyorum
sağ olasınnn:78: ben daha yeniyim de bu oce işinde, önce ucuzlardan takılıyım diyorum ileride tabii doyumsuz olacağım için ben de alabilirim sanırım, hiç büyük konuşamıyorum bu konuda :60:

:1::1::1: Şımarık çocuklar gibiyim arkadaş ya olmaz ki ama :49::emir_bebek::37:

:9:
süper süper olmuş bi e laci ya da siyahla dene de aşık ol:27:

:52: ay denemem lazım yakın zamandaaa:52:

kızlarr malesef bugün watsona gittim maybelline 3 al 2 öde devam ediyor ammaa occelerde indirim neyim yok :( dün sonmuş :((((

:48: bi dahaki sefere, bakın nasıl olsa haberleşiyoruz buradan:34:

ee cevahire gitcektik hani:26:
eminönü yolları taştan:27:

:64::64: :60::60:

istanbulda olanlarla yapabiliriz minik aslında
bi cumartesi günü oje alışverişi

savulun oce manyakları geliyoooo :10::10::10::10:

oje alıcımmm, oje alıcımmm, oje alıcımmmmm :78::9:

Amonra sen çıkardın beni beni baştan :)

Bizsiz gitme kız, çok severim ben lush'ı:16:

Çok iyi fikir...

hepimizi çıkardı baştan hepimizi :9:

hepimiz baştan çıkmaya hazırmışız:60::60::60::60::60:

Hiç sorma :)

Bende gittim bu gün watsons'a sonunda oje matlaştırıcıma kavuştum, bir alana 2. %50 ye yetiştim hiç değilse...Çatlayan oje aldım 4 renk, en kısa zamanda 2 tane daha beyaz alıp renk karışımları yapmayı düşünüyorum boş şişelere...Bu arada golden rose quick dry'da buldum alıverdim, bir kaç tanede yine golden rose tırnak bakım ürünü aldım...İyi ki tanımışım seni Amonra, ne harika bir iş yaptın böyle :)

Nihayet çatlayan oce alıp ilk denemelerimi annem ve kendim üzeründe yaptım...anneme beyaz baz üzerine pembiş sürdüm, kendime ise koyu lacivert baz üzerine beyaz...Değişik oldu :)

ilk iki resim bana, sonuncusu annişime ait :)

$Fotoğraf0109.jpg
$Fotoğraf0132.jpg
$Fotoğraf0107.jpg

kuzu altın sarısının üstüne siyah yap feciiiiiiii güzel oluyo
altın sarısı golden rose 85 ti sanırım

ellerin güzelmiş bu arada
ben bi el fetişistiyim :37:

kuzu altın sarısının üstüne siyah yap feciiiiiiii güzel oluyo
altın sarısı golden rose 85 ti sanırım

ellerin güzelmiş bu arada
ben bi el fetişistiyim :37:

Tamam tatlım golden rose altın sarısı var zaten, yarın ilk iş onu yapmak olacak...İltifatın için teşekkür ederim tatlım :) bu arada dediğim gibi quick dry aldım, gerçektende hemen kurutuyormuş yahu, ilginç...

Nihayet çatlayan oce alıp ilk denemelerimi annem ve kendim üzeründe yaptım...anneme beyaz baz üzerine pembiş sürdüm, kendime ise koyu lacivert baz üzerine beyaz...Değişik oldu :)

ilk iki resim bana, sonuncusu annişime ait :)

Eki Görüntüle 142067
Eki Görüntüle 142065
Eki Görüntüle 142068

kuzu çok güzel olmuş amma oce almışsın la
devlet bana üstün hizmet madalyası versin
resmen ekonomiye can verdik ya:60:

annenin elleri de maşallah çıtır eli gibi:nazar:

Back