- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
sen benim oce standımı gördün mü 5 katlı
benim ocelerim seninkiler döfer bi kerem
Ama ama ama Ben daha yeni başladım Ühhüüüüüüüüü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıyamam senin tentürle beni döve döve koma eder
Hahahahahaha hahahaha tentürlerimi seveyim :)
işte tüm olgunluğun bittiği an döfer tabii kızıl ordu gibi ocelerin var :18:
ben de, ben dee, bi ara koyarım benimkileri de kardeş olur bizimkiler
tentür ne amaaa annamadım :78:
Hahahaha kızıl ordu bayıldım bu tabire :) biz oce güçlerimizi birleştirelim hiç değilse onurlu bir bçimde mucadele ederiz savaşmadan ölmek bize yakışmaz
Tentür şu oluyor bebekim,bitkisel veya hayvansal bir malzemenin seçilen malzemeye uygun bir eritici ile karıştırılması sonucu ortaya çıkan sıvı preparat .Mesela defne tentürü yapmak istiyorsan bunu kullanacağım malzemeye göre belli oranda alkol ile karıştırıyorsun veya duruma göre yağ ile birlikte alkol ekliyorsun veya sadece eritici yağ ekliyorsun bu da tentür oluyor işte, kısaca bir nevi ilaç diyelim kullanacağın yere göre yapacağın tentürün alkol oranı değişir kafa derisi için kullanılacak bir tentürdeki alkol oranı minimum yağ oranı daha yüksek tutulmalı...
amanin neler neler duyuyom tentürdiyot da buradan mı türemiş acep genel kültürü severim, böyle bakımlarla uğraşamasam da yine yeni bir şey öğrendim, çok sağ ol cnm arpa tentürünü severim emme mümkünse efes olsun
amanin neler neler duyuyom tentürdiyot da buradan mı türemiş acep genel kültürü severim, böyle bakımlarla uğraşamasam da yine yeni bir şey öğrendim, çok sağ ol cnm arpa tentürünü severim emme mümkünse efes olsun
oyyşşş yarıldım arpa tentürü süperdi
ben de efes alayım buz gibi
şimdi opak beyaz bir oje üzerine siyah çatlayan oje sürdüm, güzel oldu. hımmm çözücü de neymiş öğrenmiş oldummm. o kdar hastayım ki evin içinde adım atacak halim yoktu :2: ama yinede kalktım kuaföre gittim fönümü çektirdim, ocelerimi sürdüm . inanın kızlar şu an daha iyi hissediyorum kendimi :87:sür tabii sür, hemen moral geliyor insana
2 watsons'a sordum ben, kalmadı demişlerdi, normal parfümeriler bön bön bakıyor sorunca zaten.
çözücüyü de you_know söylemişti, hani koyulaşan ojeleri seyreltmek için, aseton damlatmaktan daha iyi sonuç veriyor deniyor. ben kendim oje karıştırınca(yeni renk yapmak için) çok faydasını gördüm. bir de boşalan şişeleri temizlemek için kullanacağım
gazete baskısı listede, yavaş yavaş ilerliyorum
hoşbulduk bebeğim, ben sizin kadar sık giremiyorum nete. çalıştığım yerde bu site yasaklılar arasında. ama ara ara girip geçmiş sayfaları okumaya çalışıyorum. çok faydalı şeyler öğrendim güzellik ve bakım adına. şimdi de brezilya fönüne bakıyorum ama ben evde hayatta uygulayamam, beceremen yani. yapabilen iyi bir kuaför bulursam mutlaka denicem.
senden bizdensin demek aramıza hoşgeldin
şimdi opak beyaz bir oje üzerine siyah çatlayan oje sürdüm, güzel oldu. hımmm çözücü de neymiş öğrenmiş oldummm. o kdar hastayım ki evin içinde adım atacak halim yoktu :2: ama yinede kalktım kuaföre gittim fönümü çektirdim, ocelerimi sürdüm . inanın kızlar şu an daha iyi hissediyorum kendimi :87:
oyyşşş yarıldım arpa tentürü süperdi
ben de efes alayım buz gibi
hadeeee hipoglisemililer grubu yok size efes mefes, içeceksiniz çarpılacaksınız vallahi ha ama ille içerük derseniz banada haber verin hahaha
tabii ya geçmiş olsun bak geçti bile yarısışimdi opak beyaz bir oje üzerine siyah çatlayan oje sürdüm, güzel oldu. hımmm çözücü de neymiş öğrenmiş oldummm. o kdar hastayım ki evin içinde adım atacak halim yoktu :2: ama yinede kalktım kuaföre gittim fönümü çektirdim, ocelerimi sürdüm . inanın kızlar şu an daha iyi hissediyorum kendimi :87:
kızlaaar bana fikir verin, ojeye göre kıyafet seçer oldum hani genelde sorun yok da, kahverengili hırka çağla yeşili body diyem size, eskiden çok severdim bu kombinasyonu ama kırmızı oje garip geliyo :26: sizce ne renk gider?
di mi ama madem ilaç, üzerine ilaç tanımam valla
anca beraber biraca beraber
tabii ya geçmiş olsun bak geçti bile yarısı
kızlaaar bana fikir verin, ojeye göre kıyafet seçer oldum hani genelde sorun yok da, kahverengili hırka çağla yeşili body diyem size, eskiden çok severdim bu kombinasyonu ama kırmızı oje garip geliyo :26: sizce ne renk gider?
hadeeee hipoglisemililer grubu yok size efes mefes, içeceksiniz çarpılacaksınız vallahi ha ama ille içerük derseniz banada haber verin hahaha
şimdi opak beyaz bir oje üzerine siyah çatlayan oje sürdüm, güzel oldu. hımmm çözücü de neymiş öğrenmiş oldummm. o kdar hastayım ki evin içinde adım atacak halim yoktu :2: ama yinede kalktım kuaföre gittim fönümü çektirdim, ocelerimi sürdüm . inanın kızlar şu an daha iyi hissediyorum kendimi :87:
hoşbulduk bebeğim, ben sizin kadar sık giremiyorum nete. çalıştığım yerde bu site yasaklılar arasında. ama ara ara girip geçmiş sayfaları okumaya çalışıyorum. çok faydalı şeyler öğrendim güzellik ve bakım adına. şimdi de brezilya fönüne bakıyorum ama ben evde hayatta uygulayamam, beceremen yani. yapabilen iyi bir kuaför bulursam mutlaka denicem.
di mi ama madem ilaç, üzerine ilaç tanımam valla
anca beraber biraca beraber
pastel 74 numara
alix avien 217 canım nette bunları buldum canım evde ben de ikisi de var
kızlar konunuzla alakalı olmayabilir ama yeni konu açmak yerine size sormak istedimm tırnak parlatıcı oje golden roseninnn parlatırken ayrıca güçlendirir mi.??? güçlendirici istedim bu hem parlatır hem güçlendirir dedi dogru mu bu ?? :93: