• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

zaza han çıkarmamda roon aseton da aldım ama henüz evdeki aseton bitmedi, geçen yaz almıştım sanırım kendinden geçmesi bu yüzden :1:
asetonun uçup kaçmaması için ne yapmak lazım acaba? :44:

valla plastik tıpasını vede kapağını iyi kapatmak ayrıca oje bidonunu poşete koyup ağzını bağlamak , serin yerde tutmak diyorum ben,

bende de küçük minicik bir yavru var ben öyle saklıyorum kendisini :31:

Eklentiler

• $2011-06-19 08.15.25.jpg
    $2011-06-19 08.15.25.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 53
valla plastik tıpasını vede kapağını iyi kapatmak ayrıca oje bidonunu poşete koyup ağzını bağlamak , serin yerde tutmak diyorum ben,

bende de küçük minicik bir yavru var ben öyle saklıyorum kendisini :31:

bu havada serin tek yer buzdolabı, kendisi yatağımın altında yatıyor ama bu sıcakta belki de kaynamıştır orada benden habersiz :1:
poşete koyayım ben de bu hiç aklıma gelmemişti
asetonu alırken de satıcı inatla markasının ne önemi var aseton işte hepsi aynı dedi durdu anlamadım roon satmak mı istemiyor diğer asetonları elinde mi kalmış :1:

şu ünlü flormar u33 ü aldım sonunda
çok güzel bir renk gerçekten de sürerken de ne kadar beceriksizliğime denk gelirse gelsin fırça izi olmadı hiç
ışık gördükçe renkten renge girdi ama silmesi uğraştırınca folyoya koştum

bir de louboutin manikürü yaptım ayakkabılarını almak nasip olmadı manikürüyle idrare ediyorum işte :1:
daha uzun tırnaklarda daha da güzel gözüküyor
matlaştırıcı sürdüğüm halini de ekledim

şimdii merak ediyorum acaba neden kimse bir şey paylaşmıyor?
ayrıca bu sıcaklarda sandalet giyen sevgili hatunlar pedikürlü tırnaklarını neden saklıyorlar acaba bizlerden :44:Eki Görüntüle 229299 Eki Görüntüle 229300

bu louboutin manikürü takma tırnaklara yapılıyo diye yazıyo hep nette sen nası yaptın kendi tırnaklarına bu kadar temiz bir şekilde? çok tatlı olmuş bayıldım..

louboutin manikürü akıl karı mı kızlar ya
bi boyamadığım tırnağımın içi kaldıydı zaten
takma tırnak olsa hadi neyse
kendi tırnağımın içini boyamak çıkarmak hatta doğru düzgün çıkaramamak
kirli bi görüntü oluşturur ben hiç sevmedim açıkcası
barrocum sen yapmışsın ama ben tercih etmem

ben normal sürülmüş ojeyi bile çıkarırken tırnağımın içine doldurmayı başardığım için :1: zaten hep törpünün ucuna pamuk takıp içlerini de bi güzel asetonluyorum o yüzden bana zorlu gelmedi :) kirli kalmaz bence ama denemeden bişiy demiyim şimdi :68: sadece tırnakta duruşu cidden güzel bence.

bu louboutin manikürü takma tırnaklara yapılıyo diye yazıyo hep nette sen nası yaptın kendi tırnaklarına bu kadar temiz bir şekilde? çok tatlı olmuş bayıldım..

ben normal sürülmüş ojeyi bile çıkarırken tırnağımın içine doldurmayı başardığım için :1: zaten hep törpünün ucuna pamuk takıp içlerini de bi güzel asetonluyorum o yüzden bana zorlu gelmedi :) kirli kalmaz bence ama denemeden bişiy demiyim şimdi :68: sadece tırnakta duruşu cidden güzel bence.

şimdi, tırnak tipi ve tırnak eti tipiyle alakalı olabilir belki bilmiyorum ama benim parmaklarım etine dolgun olduğundan sanırım tırnağımın altındaki et de baya tombik o yüzden tırnak içlerime tırnağın dibine girmeden etten yukarısı görünecek şekilde sürdüm, çıkarırken de çok kolay oldu tırnak içlerimde kırmızı lekeler kalmadı yani hiç. takma tırnak hiç denemedim o konuda yorum yapamıyorum ama louboutinin her şeyine bayılıyorum :69:

şimdi, tırnak tipi ve tırnak eti tipiyle alakalı olabilir belki bilmiyorum ama benim parmaklarım etine dolgun olduğundan sanırım tırnağımın altındaki et de baya tombik o yüzden tırnak içlerime tırnağın dibine girmeden etten yukarısı görünecek şekilde sürdüm, çıkarırken de çok kolay oldu tırnak içlerimde kırmızı lekeler kalmadı yani hiç. takma tırnak hiç denemedim o konuda yorum yapamıyorum ama louboutinin her şeyine bayılıyorum :69:

leke kalmadıysa süper o zaman. hatta kalsa bile ben deniycektim zaten ama amonra sevmemişti o yüzden :)
benim ellerim ince ama parmaklarımın o kısımları tombik işte herkesinki nasılsa.. şimdi tam kafamda canlandıramıyorum yapılabilir mi diye ama normal fırçayla imkansız gibi. sen nail artla mı yaptın? ben şunu akşam bi deniyim en iyisi böyle olmayacak :) hazır u33 ümde tırnaklarımda bugün =)
çok kopyacı gördüm kendimi :1:

ay ne bilem kuzu bana pismiş gibi geldi öyle
yapan yapsın tabi ama merak edip denemem bile

leke kalmadıysa süper o zaman. hatta kalsa bile ben deniycektim zaten ama amonra sevmemişti o yüzden :)
benim ellerim ince ama parmaklarımın o kısımları tombik işte herkesinki nasılsa.. şimdi tam kafamda canlandıramıyorum yapılabilir mi diye ama normal fırçayla imkansız gibi. sen nail artla mı yaptın? ben şunu akşam bi deniyim en iyisi böyle olmayacak :) hazır u33 ümde tırnaklarımda bugün =)

sen de mi çikilop:1:
anam sıcaklar çarptı bizim kızları
yapın madem bi de senin kan oturmuş tırnak altlarını görek:60:

şu ünlü flormar u33 ü aldım sonunda
çok güzel bir renk gerçekten de sürerken de ne kadar beceriksizliğime denk gelirse gelsin fırça izi olmadı hiç
ışık gördükçe renkten renge girdi ama silmesi uğraştırınca folyoya koştum

bir de louboutin manikürü yaptım ayakkabılarını almak nasip olmadı manikürüyle idrare ediyorum işte :1:
daha uzun tırnaklarda daha da güzel gözüküyor
matlaştırıcı sürdüğüm halini de ekledim

şimdii merak ediyorum acaba neden kimse bir şey paylaşmıyor?
ayrıca bu sıcaklarda sandalet giyen sevgili hatunlar pedikürlü tırnaklarını neden saklıyorlar acaba bizlerden :44:Eki Görüntüle 229299 Eki Görüntüle 229300

Sen kendini aşmışsın kızım bayıldım, deneyeceğim bende...Siyah ojenin üzerinde matlaştırıcı mı var bu arada tam emin olamadım sanırsam güneşten dolayı kör oldum, ben bir okyanusa dalıp geleyim hahahaha

benim diğer yavrular geldi kargoyla :62::62::62::62::62:

Derya kuzusu bunlar hey maşallah:1::1::1:

çok pis fırça kullanırım :1:
nail art değil golden rose un kırmızısıyla yaptım ama tam kırmızılığı belli olsun diye önce flormar 06 beyaz sürdüm sonra üstüne kırmızı sonra da tırnaklara siyah
iki elimi yaparken kenar köşeleri silerken ojelerim bozulmasın diye de şu epilasyondan mutfağa kadar çeşitli kullanımlarımızda kötü emellere alet ettiğimiz ameliyat eldivenlerinden bir elime takıp temizliyorum.

ay ne bilem kuzu bana pismiş gibi geldi öyle
yapan yapsın tabi ama merak edip denemem bile

sen de mi çikilop:1:
anam sıcaklar çarptı bizim kızları
yapın madem bi de senin kan oturmuş tırnak altlarını görek:60:

deme ama öyle kan oturmuş falan :59:
bir dahakine ben de çakma kırmızı tabanlı ayakkabı bulup onları tutarak çekeyim fotoğrafı :63:

Sen kendini aşmışsın kızım bayıldım, deneyeceğim bende...Siyah ojenin üzerinde matlaştırıcı mı var bu arada tam emin olamadım sanırsam güneşten dolayı kör oldum, ben bir okyanusa dalıp geleyim hahahaha

Derya kuzusu bunlar hey maşallah:1::1::1:

evde kalmaktan muhtelif yerlerimi boyayarak zaman geçiriyorum :60:
matlaştırırcı var evet ama sevgili makina bir türlü gerçekleri yansıtmadığı için tereddüte sebep oluyor.

benim diğer yavrular geldi kargoyla :62::62::62::62::62:

selective saç kreminden sonra en sevdiğim ürün sulphur olmuştur, bu böyle biline.
hayırlı olsun

çok pis fırça kullanırım :1:
nail art değil golden rose un kırmızısıyla yaptım ama tam kırmızılığı belli olsun diye önce flormar 06 beyaz sürdüm sonra üstüne kırmızı sonra da tırnaklara siyah
iki elimi yaparken kenar köşeleri silerken ojelerim bozulmasın diye de şu epilasyondan mutfağa kadar çeşitli kullanımlarımızda kötü emellere alet ettiğimiz ameliyat eldivenlerinden bir elime takıp temizliyorum.

anam bi de beyaz mı geçtin önce :)) ay o kadar uğraşıp bekleyemem içi için sanırım. bu arada nail artla gayet kolay oldu akşam denedim öylesine bi.

aslında zavallı tırnaklarımın şu halini eklemeyi hiç düşünmüyodum ama amonra bi de senin kan oturmuş tırnaklarını görelim dediğin için ekliyorum canım :)
pek uğraşamadım foto çekmeyle, düzgün bir şekilde yaptığım zaman yine eklerim kısmetse

$P72711388.jpg

anam bi de beyaz mı geçtin önce :)) ay o kadar uğraşıp bekleyemem içi için sanırım. bu arada nail artla gayet kolay oldu akşam denedim öylesine bi.

aslında zavallı tırnaklarımın şu halini eklemeyi hiç düşünmüyodum ama amonra bi de senin kan oturmuş tırnaklarını görelim dediğin için ekliyorum canım :)
pek uğraşamadım foto çekmeyle, düzgün bir şekilde yaptığım zaman yine eklerim kısmetse

Eki Görüntüle 231522

Bütün gün evde olunca uğraşacak şey arıyorum zaten o yüzden zorlanmadım sanırım :1:
Gayet güzel olmuş nail art siyah var bende sadece ama daha kolay olacağından eminim

Bütün gün evde olunca uğraşacak şey arıyorum zaten o yüzden zorlanmadım sanırım :1:
Gayet güzel olmuş nail art siyah var bende sadece ama daha kolay olacağından eminim

vakit olunca uğraşıyo insan tabi ben bazen düz oje bile süremiyorum sabah işyerinde sürüyorum :1: nail art tam bu iş için valla.. kullanmadığın eyeliner falan varsa onun fırçasıyla da herhangi bi kırmızı ojeyle yapılabilir

vakit olunca uğraşıyo insan tabi ben bazen düz oje bile süremiyorum sabah işyerinde sürüyorum :1: nail art tam bu iş için valla.. kullanmadığın eyeliner falan varsa onun fırçasıyla da herhangi bi kırmızı ojeyle yapılabilir

Gençlik yıllarımdan kalma bütün fırçalarımı ojeleye buladım zaten bir de makyaj malzemelerinin fırçalarına el atarsam yandık :1:
Kardeşim dün oje sürerken söyleniyordu her şeyi yaparlar da şu safinazın ayaklarına oje sürerken taktıkları tahtadan şeyden yapamadılar bir oje sürme eldiveni yapsalar da rahatlasak diye, yavrum çok dertlendi oje sürerken iki büklüm kalınca :1:

Back