Hııı beni sattın sen iyiden iyiye Neyse Üsküdar sahiline vurmuş yüzgeçleri ojeli bir kılıçbalığı görürseniz anlayın ki o benimdir
yüzgeçleri ojeli kılıçbalığı ay çok güldüm
sahi nerdesin sen kaç zamandır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hııı beni sattın sen iyiden iyiye Neyse Üsküdar sahiline vurmuş yüzgeçleri ojeli bir kılıçbalığı görürseniz anlayın ki o benimdir
yüzgeçleri ojeli kılıçbalığı ay çok güldüm
sahi nerdesin sen kaç zamandır
Şehirdışında iş vardı kuzum, bitirdim geldim...
duyun beni canlar
isviçreden getirtme gibi bi durum var konad disklerini ve fakat ben 11 tane disk beğendim oralarda fiyatı ne kadardır ki acaba ona göre elesem :44:
Canım ben orjinal konad disklerimi yurtdışından 7$'a aldım şu an tl olarak 11 lira ediyor ki İstanbul'da satış fiyatı tanesi 10 lira...Oradan getirtmeye değer mi bilmiyorum açıkçası...
ilk resimi bu gece yaptım çok ama çok başarısız malesef
Gazete baskısınıda acele edip dağıtmıştım ama yinede eklemek istedim o rezaletide
Masa başında nasıl oce sürüyorum ben göreyimde kocik çekti bende sizinle paylaşayım dedim
Diğerleride oceleriiiiiiiiiimmmmm
Bıraksam büyüyecek ama kendimi tutuyorum
Kaç aydır amonrayı görmediğim belli
Buluşmalarda o aldıkça benimde alasım geliyordu
Aslında daha güzelleri vardı mesela tatildeyken o kadar boş vaktim oldu ki
Neler neler yapmıştım valla ebruyu bile denedim ama uğraştırıcı
O resimleride buldukça yüklerim
Şimdilik bu beceriksizliklerimle idare edinnnnn
ayy gidelim ama kocike söylemeyelimsen baya oje sermayesi yapmışsın görmeyeli
amma çok ocen olmuş la ne güzel
yine gidelim alışverişe oce alalım bi sürü
teşekkür ederim kuzuuuuuummmmmmsen bi harikasın kuzu
renkleri ve elelri çok beğendim
uzamış senin tırnaklar bu arada hadi gözün aydın
maşallah
ayy gidelim ama kocike söylemeyelim
Bana oce aldırtma tamam mı dedim birde söz verdi sözünün eridir valla
Ama oda ilgileniyor yaa ilgileniyor derken yaptıklarıma yorum yapıyor
bak bu şık olmuş diyor dün gece yaptıklarıma
kociklere söylemeyiz
benimki de alma artık diyip duruyo
teşekkür ederim kuzuuuuuummmmmm
uzatılar ama deli gibi soyulmaya devam ediyor
Kesmiyorum suyda çok bırakmıyorum bulaşık temizlik gibi işleri mutlaka eldivenle yapıyorum
Bu ay sonu dr. gidicem kontrol vardı tırnaklarım için kan değerlerine bakarız demişti
mutlaka gidicem çok zayıfladılar
Onlar inat ben inat kensmiyorum
Eşim ojelerdendir diyor ama yok sürmediğim zamanda oluyor yaa
hahahhaaa sen unutulurmusun hiç... hem ben yüzgeçleri ojeli kılıçbalığı görmemiştim göresim geldi:90:
hiç de değmez bu durumda
özelde de dediğim gibi amazondaki setlerin fiyatları çok uygun geldi bundle monster diskleri 25 parça seti 17.99$ orda
BundleMonstera baktım güzel desenler var kaçırma, bu arada Türkiye'ye gönderim yapılmadığını yazmışlar bir kaç blogda ama gönderim var...Ben haftaya alacağım bir set daha, seninkinden önce gelirse yorum yaparım
ama sen bana alma dedin bundlemonster şimdi kaçırma diyosun :44:
amazonun türkiyeye gönderimi var mı şimdi anlamadım ben
Ben sana o gün iki link atmıştım hatırlarsan ve oradan beşgen olanları değil yuvarlak olanları almanı söyledim, son gelenler fena değil tecrübe ettim, Konad kadar olmasada desenler iyi çıkıyor o yüzden kaçırma diyorum 21.99 olanların desenleride iyi...Türkiye'ye kargosu var ben biraz önce sipariş ettim bile...