ay ay ben bayildim bunlarakuzuu
ara dur simdi fimo dememle aptal aptal suratima bakarlar artik
Amonra
bende çıtlattımaman çatlattım
ve nissanıma söz verdiğim üzere fimo nasıl bişey
işte örneği
Eki Görüntüle 206691
Eki Görüntüle 206690
Eki Görüntüle 206689
bu kadar uzun tırnağı nasıl kırmadan koruyabiliyosun ki??
:44:
Çok inceydi benim tırnaklarım son 1 senedir kullanmadığım şey kalmadı şimdi pek kırılmıyor.
mesela neler kullandın cnm?
Fimo?? ilk defa görüyorum,hoşmuş :)
Ben klasik beyaz,pembe,kırmızı ve vişne rengi ojeden başka kullanmıyorum Amonra'cım
vakit buldukça geleceğim,çok cahil hissettim kendimi
cannım nerde bulunur bilmem ama ebaydan alan bi arkadaşımın
kılıçbalığının hediyesi bunlar
sağolsun kendine alırken bana da almış
tanrııııııııııııııııım ne kadar da sevimliler bunlar böyleeeeeeeeee
ben ojeleri çok seviyorum fimolar çatlatmalar gazete baskıları konadlar vs vs vs ama kapalıyım ve yapamıyorum renkli şeyler çok dikkat çeker diye
anca french yapıyorum işte
aslında bana fikir verseniz şahane olur
kapalı bi hatunda öyle göze batmayacak yadırganmayacak şekilde ne renkler ne şekilde sürebilirim acaba?
Kılıçbalığım selam sana da , 500ml lik keratinim var ama hala yapamadım fönümü, inşallah önümüzdeki ay yapıcam , amaaaa amonranın gazete baskısını yaptım :82: ay çok hoşuma gitti bu , insanlar tuhaf tuhaf baksa da bence çok orijinal birşey :)))
Eki Görüntüle 209744 Eki Görüntüle 209745 Eki Görüntüle 209746 Eki Görüntüle 209747 Eki Görüntüle 209748
Vayyy çok güzel olmuşlar çokda yakışmışlar bende dün gece bir elime yapmıştım
Üzerine tırnak sertleştirici sürerken dağıldılar sanırım acele davrandım ama ilk deneme
İkinciye inşallah daha güzel olur kötü görünsede resim eklicem bende bir ara
şimdi size tırnağa gazete baskısını anlatıcam
ben de bi blog da görünce çok hoşuma gitmişti
herkesin kolayca basit malzemelerle yapabileceği bi desen
önce ihtiyacımız olanlar
sonra gazetenin iç sayfalarında mümkün olan en küçük yazıları tırnaklarımıza yetecek kadar kesiyoruz
Sonra ojemizi sürüyoruz ben kese kağıdına yakın bi renk tercih ettim cecile 6 numara
iyice kuruması bekliyoruz
sonra kestiğimiz kağıtları tırnağımıza kapatıp kolonya döküp nazikçe bastırıyoruz elimizle
kağıdı yavaşça kaldırdığımızda yazılar tırnağımıza çıkıyo
sonra kurumasını bekliyoruz 1-2 dk. parlak cila ya da oje kurutucu geçerek sabitliyoruz baskıyı
işte hepsi bu kadar.
Kılıçbalığım selam sana da , 500ml lik keratinim var ama hala yapamadım fönümü, inşallah önümüzdeki ay yapıcam , amaaaa amonranın gazete baskısını yaptım :82: ay çok hoşuma gitti bu , insanlar tuhaf tuhaf baksa da bence çok orijinal birşey :)))
Eki Görüntüle 209744 Eki Görüntüle 209745 Eki Görüntüle 209746 Eki Görüntüle 209747 Eki Görüntüle 209748
Vayyy çok güzel olmuşlar çokda yakışmışlar bende dün gece bir elime yapmıştım
Üzerine tırnak sertleştirici sürerken dağıldılar sanırım acele davrandım ama ilk deneme
İkinciye inşallah daha güzel olur kötü görünsede resim eklicem bende bir ara
buna bayıldım ilk fırsatta yapacağımgüzel olursa burada paylaşmama izin verirsen paylaşırım...
ayrıca hikayeni yeni okudum canım hem çok eğlenceli hemde duygusal :)
benim senin kadar eski değil oce sevdam 3 senelik falan eşim pek hoşlanmazdı hatta bende tırnaklarımda bir ağırlık var gibi hissederdim..ama şimdi ocesiz dolaşmıyorum herkes frenç falan yapıyor ben renkli acaba abartıyor muyum diyorum :44:
Eki Görüntüle 210215 Eki Görüntüle 210216
sevgili amonra bunlarda çok hoş değil mi?
şu pudra rengine benzeyen ojenin rengini çok beğendim ben sen herhangi bir markada biliyorsan bilgilendirirsen sevinirim canım...
inşallah değişik güzel bir icadım olursa seve seve paylaşırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?