• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

$IMG_0496.jpg
$IMG_0497.jpg
$IMG_0498.jpg
$IMG_0499.jpg
$IMG_0500.jpg
$IMG_0501.jpg

canım yaklaşık bu renkleri buldu ben daha çok koyu renkleri tercih ettiğim içiz
azdır bu tarz renkler
farklı ışıklarda çektim renkleri doğru yakalayana kadar

Kılıçbalığım selam sana da , 500ml lik keratinim var ama hala yapamadım fönümü :9: , inşallah önümüzdeki ay yapıcam , amaaaa amonranın gazete baskısını yaptım :82: ay çok hoşuma gitti bu , insanlar tuhaf tuhaf baksa da bence çok orijinal birşey :)))

Eki Görüntüle 209744 Eki Görüntüle 209745 Eki Görüntüle 209746 Eki Görüntüle 209747 Eki Görüntüle 209748

E haydi ama artık kuzum, yap artık şu fönü, bu kadar keratinin var mezara mı götüreceksin :1::1::1::1: Şaka tabii, tez zamanda uygula da saç görelimmmm
Vayyy çok güzel olmuşlar çokda yakışmışlar bende dün gece bir elime yapmıştım
Üzerine tırnak sertleştirici sürerken dağıldılar sanırım acele davrandım ama ilk deneme:40::37:
İkinciye inşallah daha güzel olur kötü görünsede resim eklicem bende bir ara:36:

Nasılsın kuzu, ilk denemem benimde son derece başarısızdı ama öğretmenimiz iyi olunca mecbur bizde kapıyoruz tabii ikinciye süper olacaktır:1::1::1:

en kısa zamanda eklerim kuzucum

bu arada eagle26 son eklediğine bayıldımmmmm

Bende çok beğendim son derece orjinal olmuş...

azdır bu tarz renkler

ay cnm hepsi çok hoş ocelerin hepsi bizim olsun hepsi :52:
bu arada eagle26 son eklediğine bayıldımmmmm

evet nasılda parlıyor böyle ya ben böyle ojeleri seviyorum mat olanlardan daha çok tercih ettiklerim bu tür olur yani çok tecrübeli sayılmam bu yüzden marka tavsiyelerine açığım ojekolikler :8:

ay cnm hepsi çok hoş ocelerin hepsi bizim olsun hepsi :52:

evet nasılda parlıyor böyle ya ben böyle ojeleri seviyorum mat olanlardan daha çok tercih ettiklerim bu tür olur yani çok tecrübeli sayılmam bu yüzden marka tavsiyelerine açığım ojekolikler :8:

Oje mi:53::53::53: Marka mı:53::53::53:

Oje gördün mü al işte, markaya bakma hahahahahaha

Bende pek tecrübeli değilim tatlım o yüzden gözüme hoş görünen tüm renkleri alıyorum , ilerde tecrübe kazanınca anlarız bir şeylerden herhalde :1::1::1:

Bu arada kızlar flormar miracleden beğendiğim bir kaç renk daha aldım...Oje alma sessizliğimi bozmuş bulunmaktayım, mutluyum gururluyum haha

3 Ay evvel bende böyleydim Abla, sonra Amonra o virüsü bana bir bulaştırdı şimdi ne renk ararsan var...

Offf offf artık korka korka alacağız ebaydan herşeyi...Gelir mi gelmez mi bilinmezki...

Şimdi yapmayacaksında ne zaman yapacaksın tatlım, eğer çok dikkat çekmesin diyorsan yine açık renkleri tercih et tabii ama mesela dışarı çıkmayacağıun zamanlarda evde de sürebilirsin absürd renkleri...

bu fimolardan ve konadlardan bende istiyorum :59:
koskocaaaaaaaaaaaaaaa istanbulda yok mu yani bunları gözümüzle görüp satın alacağımız yer?
yakında ebay duasına çıkmamız gerekecek yoksa :63:
evde her türlü parlak cırtlak rengi sürüyorum
hatta geçen gün bordo ocelerim vardı annem sabah misafir gelecek diye alınacakları söylemişti de unuttum almayı akşam aradı aldın di mi ben geliyorum 10 dakikaya diye o aceleyle ojeleri unutup fırladım dışarı
bordo oje baş kapalı manavın baktığı yetmez gibi bi de sevgilimin annesine denk geldim
kadın bi parmaklarıma bakıyo bi bana sevgilime bu kız evde kesin çok süslüdür demiş :1:
açık renk sürüyorum bende ama bilmiyorum ya şimdi laf edildiğinde bütüüüüün kapalıları genellemiş oluyolar ya ondan çekiniyorum laf bi bana gelse dert değil de genelleme olunca içime sinmiyo işte....

Selam kızlar, konuyu 106.sayfaya kadar baştan sona okudum, bu arada da aklıma bişi geldi sormak istedim tırnak bakımından bu kadar anlayan bayanlar bulmuşken. Ben yaklaşık 1 ay önce sağ işaret parmağımı el blenderına kaptırdım. Diğer kesiklerin yanında bir de tırnağım hemen dibinde iki derin keskik oluştu, ki tırnak dibi olduğundan oraya dikiş atamadılar,şimdiyse tırnağımın dip kımında bi açıklık var, o bölgedeki tırnağı kesip attığı için, alttan tırnağım uzayıp da kesik bölge uç kısma geldikçe düzeliceni umuyorum ama şu andaki görüntü gerçekten çok kötü, sanki dipten gelen tırnak da incecik geliyor ama bilemiyorum tabi, sizce görünümün daha çabuk düzelmesi, yaranın bir an önce iyileşmesi adına, dipten gelen tırnağın da daha güçlü çıkması için ne yapabilirim :S:S Fikri olan, ya da benzer şekilde yaralanan arkadaşlar varsa cevap bekliyorum :(

Resmini de koyucaktım aslında ama gönlünüz dayanmaz diye koyamadım
:85::85:

Eki Görüntüle 210234
Eki Görüntüle 210235
Eki Görüntüle 210236
Eki Görüntüle 210237
Eki Görüntüle 210238
Eki Görüntüle 210255

azdır bu tarz renkler

bu fimolardan ve konadlardan bende istiyorum :59:
koskocaaaaaaaaaaaaaaa istanbulda yok mu yani bunları gözümüzle görüp satın alacağımız yer?
yakında ebay duasına çıkmamız gerekecek yoksa :63:
evde her türlü parlak cırtlak rengi sürüyorum
hatta geçen gün bordo ocelerim vardı annem sabah misafir gelecek diye alınacakları söylemişti de unuttum almayı akşam aradı aldın di mi ben geliyorum 10 dakikaya diye o aceleyle ojeleri unutup fırladım dışarı
bordo oje baş kapalı manavın baktığı yetmez gibi bi de sevgilimin annesine denk geldim
kadın bi parmaklarıma bakıyo bi bana sevgilime bu kız evde kesin çok süslüdür demiş :1:
açık renk sürüyorum bende ama bilmiyorum ya şimdi laf edildiğinde bütüüüüün kapalıları genellemiş oluyolar ya ondan çekiniyorum laf bi bana gelse dert değil de genelleme olunca içime sinmiyo işte....

canım bu tarz renkler saa uymaz mı
açık pudra tonları hoş ve kibar bence
geçen gün sormuştun şimdi denk geldi:1:

Selam kızlar, konuyu 106.sayfaya kadar baştan sona okudum, bu arada da aklıma bişi geldi sormak istedim tırnak bakımından bu kadar anlayan bayanlar bulmuşken. Ben yaklaşık 1 ay önce sağ işaret parmağımı el blenderına kaptırdım. Diğer kesiklerin yanında bir de tırnağım hemen dibinde iki derin keskik oluştu, ki tırnak dibi olduğundan oraya dikiş atamadılar,şimdiyse tırnağımın dip kımında bi açıklık var, o bölgedeki tırnağı kesip attığı için, alttan tırnağım uzayıp da kesik bölge uç kısma geldikçe düzeliceni umuyorum ama şu andaki görüntü gerçekten çok kötü, sanki dipten gelen tırnak da incecik geliyor ama bilemiyorum tabi, sizce görünümün daha çabuk düzelmesi, yaranın bir an önce iyileşmesi adına, dipten gelen tırnağın da daha güçlü çıkması için ne yapabilirim :S:S Fikri olan, ya da benzer şekilde yaralanan arkadaşlar varsa cevap bekliyorum :(

çok geçmiş olsun canım ya
allahtan daha feci bişey olmamış
dediğin gibi tırnak uzadıkça orası da inecektir
benimde kapıya sıkışmıştı sağ el baş parmağım
orası biraz çukur olmuştu zaman içinde kendi kendine geçti
ben sürekli el kremi sürmeyi tırnak bakım yağları kullanmmayı ihmal etmedim ama
onlarında faydası olmuştur muhakkak
sen de bu tarz ürünler kullanabilirsin

Oje mi:53::53::53: Marka mı:53::53::53:

Oje gördün mü al işte, markaya bakma hahahahahaha

Bende pek tecrübeli değilim tatlım o yüzden gözüme hoş görünen tüm renkleri alıyorum , ilerde tecrübe kazanınca anlarız bir şeylerden herhalde :1::1::1:

Bu arada kızlar flormar miracleden beğendiğim bir kaç renk daha aldım...Oje alma sessizliğimi bozmuş bulunmaktayım, mutluyum gururluyum haha

oje gördüğümde alıyorum zatende bazıları hoşuma gitmiyor öyle oluncada ayy diyorum şimdi sürecektim diye hayıflanıyorum... Eşim çekmecemdeki ojeleri görünce :53: ahanda böyle oldu geçen gün :9:ve her dısarı cıkısta 1-2 tane sıkıstırıyorum oje yahu ayıp alınmazsa öyle bakıyorlar ki insanın gözlerinin içine beni al beni al onu alma der gibi bugünde pastel 46 ve 53 aldım içim rahat eve geldim...

$15062011294.jpg

Amonra'cım baskılı olan uygulamayı yaptım yeni aldığım pastel 53ün üzerine biraz çekimler kötü yazılar ters olsada okunabiliyor aslında:9:

$15062011276.jpg $15062011282.jpg $15062011278.jpg

çok geçmiş olsun canım ya
allahtan daha feci bişey olmamış
dediğin gibi tırnak uzadıkça orası da inecektir
benimde kapıya sıkışmıştı sağ el baş parmağım
orası biraz çukur olmuştu zaman içinde kendi kendine geçti
ben sürekli el kremi sürmeyi tırnak bakım yağları kullanmmayı ihmal etmedim ama
onlarında faydası olmuştur muhakkak
sen de bu tarz ürünler kullanabilirsin

Teşekkür ederim canım, gerçekten ucuz atlattım diyebilirim.. Şu an 150.sayfaya geldim :D Forumda baştan sona takip ettiğim iki başlık var zaten, birisi bu, diğeri de Kılıçbalığı'nın başlığı :D

Sayfaları bitireyim yarın daha detaylı izlenimlerimi yazmayı düşünüyorum..

Renkli renkli tırnaklar, cici cici eller diliyorum herkese :)

canım geçmiş olsun...
Umarım en kısa zamanda düzelir
Allah beterinden korusun

merak ettim fotosunu koyabilir misiniz?

Gece gece gazete kağıdı baskısını yapmaya çalışacağım bakalım olcak mı güzel olursa eklerim resim :)

$16062011378.jpg

Yaptımm ve foto ekledim.
Pek iyi olmadı ilk defa yapmanın acemiliğiyle anca bu kadar oldu :)
Deneme yaptıkça daha iyi bi iş çıkaracağımı düşünüyorum :69:

Back