Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kılıçbalığım selam sana da , 500ml lik keratinim var ama hala yapamadım fönümü , inşallah önümüzdeki ay yapıcam , amaaaa amonranın gazete baskısını yaptım :82: ay çok hoşuma gitti bu , insanlar tuhaf tuhaf baksa da bence çok orijinal birşey :)))
Eki Görüntüle 209744 Eki Görüntüle 209745 Eki Görüntüle 209746 Eki Görüntüle 209747 Eki Görüntüle 209748
Vayyy çok güzel olmuşlar çokda yakışmışlar bende dün gece bir elime yapmıştım
Üzerine tırnak sertleştirici sürerken dağıldılar sanırım acele davrandım ama ilk deneme
İkinciye inşallah daha güzel olur kötü görünsede resim eklicem bende bir ara
en kısa zamanda eklerim kuzucum
bu arada eagle26 son eklediğine bayıldımmmmm
canım yaklaşık bu renkleri buldu ben daha çok koyu renkleri tercih ettiğim içiz
azdır bu tarz renkler
farklı ışıklarda çektim renkleri doğru yakalayana kadar
bu arada eagle26 son eklediğine bayıldımmmmm
ay cnm hepsi çok hoş ocelerin hepsi bizim olsun hepsi
evet nasılda parlıyor böyle ya ben böyle ojeleri seviyorum mat olanlardan daha çok tercih ettiklerim bu tür olur yani çok tecrübeli sayılmam bu yüzden marka tavsiyelerine açığım ojekolikler
Eki Görüntüle 210234
Eki Görüntüle 210235
Eki Görüntüle 210236
Eki Görüntüle 210237
Eki Görüntüle 210238
Eki Görüntüle 210255
azdır bu tarz renkler
Gılden Rose çok güzel görünüyor, numarası nedir, kapatıcılığı nasıl?
golden rose 115 kuzu o
kapatılıcığı gayet iyi iz falan yapmıyo
ama 1 kat değil 2 kat daha kusursuz duruyo
3 Ay evvel bende böyleydim Abla, sonra Amonra o virüsü bana bir bulaştırdı şimdi ne renk ararsan var...
Offf offf artık korka korka alacağız ebaydan herşeyi...Gelir mi gelmez mi bilinmezki...
Şimdi yapmayacaksında ne zaman yapacaksın tatlım, eğer çok dikkat çekmesin diyorsan yine açık renkleri tercih et tabii ama mesela dışarı çıkmayacağıun zamanlarda evde de sürebilirsin absürd renkleri...
Eki Görüntüle 210234
Eki Görüntüle 210235
Eki Görüntüle 210236
Eki Görüntüle 210237
Eki Görüntüle 210238
Eki Görüntüle 210255
azdır bu tarz renkler
bu fimolardan ve konadlardan bende istiyorum
koskocaaaaaaaaaaaaaaa istanbulda yok mu yani bunları gözümüzle görüp satın alacağımız yer?
yakında ebay duasına çıkmamız gerekecek yoksa
evde her türlü parlak cırtlak rengi sürüyorum
hatta geçen gün bordo ocelerim vardı annem sabah misafir gelecek diye alınacakları söylemişti de unuttum almayı akşam aradı aldın di mi ben geliyorum 10 dakikaya diye o aceleyle ojeleri unutup fırladım dışarı
bordo oje baş kapalı manavın baktığı yetmez gibi bi de sevgilimin annesine denk geldim
kadın bi parmaklarıma bakıyo bi bana sevgilime bu kız evde kesin çok süslüdür demiş
açık renk sürüyorum bende ama bilmiyorum ya şimdi laf edildiğinde bütüüüüün kapalıları genellemiş oluyolar ya ondan çekiniyorum laf bi bana gelse dert değil de genelleme olunca içime sinmiyo işte....
Selam kızlar, konuyu 106.sayfaya kadar baştan sona okudum, bu arada da aklıma bişi geldi sormak istedim tırnak bakımından bu kadar anlayan bayanlar bulmuşken. Ben yaklaşık 1 ay önce sağ işaret parmağımı el blenderına kaptırdım. Diğer kesiklerin yanında bir de tırnağım hemen dibinde iki derin keskik oluştu, ki tırnak dibi olduğundan oraya dikiş atamadılar,şimdiyse tırnağımın dip kımında bi açıklık var, o bölgedeki tırnağı kesip attığı için, alttan tırnağım uzayıp da kesik bölge uç kısma geldikçe düzeliceni umuyorum ama şu andaki görüntü gerçekten çok kötü, sanki dipten gelen tırnak da incecik geliyor ama bilemiyorum tabi, sizce görünümün daha çabuk düzelmesi, yaranın bir an önce iyileşmesi adına, dipten gelen tırnağın da daha güçlü çıkması için ne yapabilirim :S:S Fikri olan, ya da benzer şekilde yaralanan arkadaşlar varsa cevap bekliyorum
Resmini de koyucaktım aslında ama gönlünüz dayanmaz diye koyamadım :85::85:
canım bu tarz renkler saa uymaz mı
açık pudra tonları hoş ve kibar bence
geçen gün sormuştun şimdi denk geldi
Oje mi Marka mı
Oje gördün mü al işte, markaya bakma hahahahahaha
Bende pek tecrübeli değilim tatlım o yüzden gözüme hoş görünen tüm renkleri alıyorum , ilerde tecrübe kazanınca anlarız bir şeylerden herhalde
Bu arada kızlar flormar miracleden beğendiğim bir kaç renk daha aldım...Oje alma sessizliğimi bozmuş bulunmaktayım, mutluyum gururluyum haha
çok geçmiş olsun canım ya
allahtan daha feci bişey olmamış
dediğin gibi tırnak uzadıkça orası da inecektir
benimde kapıya sıkışmıştı sağ el baş parmağım
orası biraz çukur olmuştu zaman içinde kendi kendine geçti
ben sürekli el kremi sürmeyi tırnak bakım yağları kullanmmayı ihmal etmedim ama
onlarında faydası olmuştur muhakkak
sen de bu tarz ürünler kullanabilirsin
Selam kızlar, konuyu 106.sayfaya kadar baştan sona okudum, bu arada da aklıma bişi geldi sormak istedim tırnak bakımından bu kadar anlayan bayanlar bulmuşken. Ben yaklaşık 1 ay önce sağ işaret parmağımı el blenderına kaptırdım. Diğer kesiklerin yanında bir de tırnağım hemen dibinde iki derin keskik oluştu, ki tırnak dibi olduğundan oraya dikiş atamadılar,şimdiyse tırnağımın dip kımında bi açıklık var, o bölgedeki tırnağı kesip attığı için, alttan tırnağım uzayıp da kesik bölge uç kısma geldikçe düzeliceni umuyorum ama şu andaki görüntü gerçekten çok kötü, sanki dipten gelen tırnak da incecik geliyor ama bilemiyorum tabi, sizce görünümün daha çabuk düzelmesi, yaranın bir an önce iyileşmesi adına, dipten gelen tırnağın da daha güçlü çıkması için ne yapabilirim :S:S Fikri olan, ya da benzer şekilde yaralanan arkadaşlar varsa cevap bekliyorum