• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

Eki Görüntüle 164631

Tam bir yaz rengi...Bayıldım...Yalnızzzz kıvamı çoook koyu...Acaba 60 second olduğu için mi koyu, yoksa ağdalanmaya başladığı için mi koyu bunu bilemiyorum...Bilmediğim içinde özelliğini bozmamak için oje çözücü damlatmadım...

çok ama çok beğendim ojeyi de ellerini de :17: markası ve numarası nedir acaba canım? Bir de bana böyle güzel çim yeşili bir oje önerebilir misiniz???

çok ama çok beğendim ojeyi de ellerini de :17: markası ve numarası nedir acaba canım? Bir de bana böyle güzel çim yeşili bir oje önerebilir misiniz???

Rimmel- Sky High tatlım...Çok teşekkür ederim...

Çim yeşili oje bana da lazım Amonra tavsiyeni bekliyoruz kuzu :1:

çim yeşili derken canlı yeşilse
flormar neonun yeşili capcanlı bi yeşil
dededeee.jpg

teşekkürler amonra flormarın yeşilide gerçekten çok hoş... ben hem böyle hemde nasıl desem netten alıntı yaparak bi kaç renk göstermek istiyorum böyle renklerde arıyorum ama gözüme çarpmadı hiç
$yess.jpg $ysil.jpg

Son düzenleme:
çim yeşili derken canlı yeşilse
flormar neonun yeşili capcanlı bi yeşil
dededeee.jpg

Harika bir renk tatlım...Bu renge karşı önyargılıyımdır biliyorsun ama çok beğendim, tez zamanda süreceğim...

teşekkürler amonra flormarın yeşilide gerçekten çok hoş... ben hem böyle hemde nasıl desem netten alıntı yaparak bi kaç renk göstermek istiyorum böyle renklerde arıyorum ama gözüme çarpmadı hiç
Eki Görüntüle 165154 Eki Görüntüle 165155

İkinci renk Amonra'nın sürdüğü ile çok yakın belki bir ton daha koyudur, ilk fotoğraftakini sanırım sevilla ojeleride gördüm...Pasteldede var böyle bir renk ama sürünce nasıl duruyor bilmiyorum denemek lazım...

Harika bir renk tatlım...Bu renge karşı önyargılıyımdır biliyorsun ama çok beğendim, tez zamanda süreceğim...

İkinci renk Amonra'nın sürdüğü ile çok yakın belki bir ton daha koyudur, ilk fotoğraftakini sanırım sevilla ojeleride gördüm...Pasteldede var böyle bir renk ama sürünce nasıl duruyor bilmiyorum denemek lazım...

evet, evet sevilla'da var diye biliyorum o ton hatta biraz daha açığı. pastel versiyonunu almıştım ben, kaçtı numarası 22 ya da 27olabilir:44: ışıkta güneşte aynen böyle duruyor ama diğer zamanlar oldukça koyu duruyor:34:

fikir olsun :34: fotoyu buldum

Eklentiler

• $haki2.jpg
    $haki2.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
A m o n r a;

Topiğini geç keşvedenlerdenim bir bakayım dedim ama saatlerimi geçirdim.

Ojelerin ve kendi uygulamarın çok hoşuma gitti.

Bende ojesiz gezmeyenlerdenim,ama ki tırnaklarımda ilginç tasarımlarım yok :)

düm düz sürer gezerim tırnaklarımda daima uzundur...

eşimde bakımlı elleri sever,sürekli ojeli manikürlü yumuşacık ellerim olmasını ister.

Daha önce soran olmuştur elbetteki ama malum tüm yorumları okuyamadım sadece 35 sayfa okuyabildim.

Şuanda totalde kaç adet ojen var?

Ayrıca bayatlayan ojeleri sürekli kontrol edip raftan kaldırıyor musun?

Yoksa hepsi alındığı gibi kalıyor yenilerini eklemeye devam mı ediyorsun.

Bu arada o ojelerin tozlarını almak can sıkıcı olmuyor mu? :))

Ha birde eşin dolabını yaptırdımı resim ekledin mi?

Emeğine sağlık teşekkürler...

tekrar merhaba sizlere bana da bulaştı resmen bu hafta alix avien 244 mor ve alıx avien 168 aldım
yaşasın oje kardeşliği :62: daha da gidip alışverişe alasım var bu arada iyi haber veriyim tırnaklarım biraz düzeldi çünkü etlerinde az birşey kaldı sanırım tamamen düzelecek umutluyum azimliyim tamamen düzelince oje sürüp fotoğrafını koyacağım :) saygılar sizden destek aldım iyiki varsınız teşekkürler hepinize :16:

tekrar merhaba sizlere bana da bulaştı resmen bu hafta alix avien 244 mor ve alıx avien 168 aldım
yaşasın oje kardeşliği :62: daha da gidip alışverişe alasım var bu arada iyi haber veriyim tırnaklarım biraz düzeldi çünkü etlerinde az birşey kaldı sanırım tamamen düzelecek umutluyum azimliyim tamamen düzelince oje sürüp fotoğrafını koyacağım :) saygılar sizden destek aldım iyiki varsınız teşekkürler hepinize :16:

aramıza hoşgeldin sen de o zaman:1:
burda tırnak bakımıyla ilgili tavsiyeler var
belki işine yarar canım:34:

http://www.kadinlarkulubu.com/guzel...nak-bakiiminda-denenmis-etkili-urunler-3.html

Tırnaklarımı epey kısalttım, 1 hafta kadar kısa tırnağa daha çok yakıştığını düşündüğüm kırmızı-bordo tonlarını sürmeyi planlıyorum...

Bu arada işlem tamam Amora'm...Emanetleri teslim aldım bu gün:60::60::60:

$027-678.jpg $025-678.jpg

Tek kelime ile insanın içini açan bir renk, baktıkça bakasım geliyor...Kırmızı ile Siklamen rengi arası değişik bir ton, başka bir markada hiç rastlamadım...

Tırnaklarımı epey kısalttım, 1 hafta kadar kısa tırnağa daha çok yakıştığını düşündüğüm kırmızı-bordo tonlarını sürmeyi planlıyorum...

Bu arada işlem tamam Amora'm...Emanetleri teslim aldım bu gün:60::60::60:

Eki Görüntüle 167320 Eki Görüntüle 167319

Tek kelime ile insanın içini açan bir renk, baktıkça bakasım geliyor...Kırmızı ile Siklamen rengi arası değişik bir ton, başka bir markada hiç rastlamadım...

emanetleri aldığın belli zaten
ama ama amaaaa
bu renk çok başka değişik
sana yakışmamış bence :63:
bana daha mı yakışır ne:60:

ama ama amaaaa

Amanında kraliçem gelmiş :1::1::1:
Hiç de bilem yakıştı kısacık tırnoşlarıma :14::14::14:
Aslında flormar 127 numara ile aynı tondaymış şimdi renk dizilimi yaptığımda fark ettim...Kuzum, benim kedim senin kedin, senin kedin benim kedim :)

Son düzenleme:
Soyulmuş ojeli tırnaklar kadar beni irite eden başka bir şey yoktur, hele koyu renk ise! :52: Nasıl rahat ediyor ki öyle dolaşarak... Demek ki önemsemiyor. E o zaman hiç oje sürmesin daha iyi.

bence de hiç sürmesinler daha iyi, maalesef çok rastlıyorum, hani o gün olmadığı belli 10 parmak yarıya kadar gitmiş ıykkk, ben yanımda yara bandı taşıyorum, kazara soyulursa bir tırnağım bantlarım diye:9:

canım clarisin mavisi boyamıyo için rahat olsun
ben bi sorun yaşamadım
sadece yeşil gibi olan bi rengi hafif boyar gibi oldu
oda asetonum sayesinde halloldu

clarisin mavisi mi dedi amonracım benimmm :8::8::8:

he şöyleee :46::46::46: :48:

Eki Görüntüle 167320 Eki Görüntüle 167319

:56::56::56:

ama ama amaaaa

kıskanç seniii :1::1::1:

Amanında kraliçem gelmiş :1::1::1:
Hiç de bilem yakıştı kısacık tırnoşlarıma :14::14::14:
Aslında flormar 127 numara ile aynı tondaymış şimdi renk dizilimi yaptığımda fark ettim...Kuzum, benim kedim senin kedin, senin kedin benim kedim :)

flormar 127 hafızaya aldımmm, catherine ojelere hiç rastlamadım ben yav:26::44: flormar dan bu numero bakılaaaaa:64::64::64:

bence de hiç sürmesinler daha iyi, maalesef çok rastlıyorum, hani o gün olmadığı belli 10 parmak yarıya kadar gitmiş ıykkk, ben yanımda yara bandı taşıyorum, kazara soyulursa bir tırnağım bantlarım diye:9:

clarisin mavisi mi dedi amonracım benimmm :8::8::8:

he şöyleee :46::46::46: :48:

:56::56::56:

kıskanç seniii :1::1::1:

flormar 127 hafızaya aldımmm, catherine ojelere hiç rastlamadım ben yav:26::44: flormar dan bu numero bakılaaaaa:64::64::64:

Catherine Arley Ojelerin yurtiçi satışı yok tatlım, bir kaç kozmetikçide var ama onlardada sadece bir kaç renk bulunuyor...Flormar 127 neredeyse aynı renk yani yan yana koyduğumda ben ton farkı göremedim ama sürünce nasıl olur bilmiyorum...Dur bakayım bir tırnakta deneyeyim...

Back