• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

img0138ql.jpg

img0140b.jpg

bunlarda bugünkü gül kurusu ojelerim
alix avien 207

img0138ql.jpg

img0140b.jpg

bunlarda bugünkü gül kurusu ojelerim
alix avien 207

Çok güzel renk, çok yakışmış:46::46::46: Ben 3 gündür oce sürmüyorum,son sürdüğüm turuncu alix fena halde tırnaklarımı boyadı şaka gibi altta bir kat base coat ve bir kar ridge filler olmasına rağmen, hoş gidermek için bir şeyde yapmadım ama....Sınavlar, sınavlar beynim sulandı ders çalışmaktan artık hayırlısı ile bitsede sahaya insem artık sıktı bu tribünde takılma olayı:60::60::60:

Özledim kuzum...

Çok güzel renk, çok yakışmış:46::46::46: Ben 3 gündür oce sürmüyorum,son sürdüğüm turuncu alix fena halde tırnaklarımı boyadı şaka gibi altta bir kat base coat ve bir kar ridge filler olmasına rağmen, hoş gidermek için bir şeyde yapmadım ama....Sınavlar, sınavlar beynim sulandı ders çalışmaktan artık hayırlısı ile bitsede sahaya insem artık sıktı bu tribünde takılma olayı:60::60::60:

Özledim kuzum...

sağol kuşum benim tırnağını mı boyadı allah allah ben de o renkte sorun olmamıştı
sen çıkarcak bi yolunu bulursun
ben de seni özledim valla
vet. hakan diyorum son olarak
aa ayrıcana püskül kız doğurmuş dün gece rüyalarıma girdi kız
aradım sabah ayşegülü 3 yavru doğurmuş bu sabaha karşı bi tanesi melek olmuş doğuramamış onu
diğeri de öldü sanmış ayşegül sonra bakmışki nefes alıyo biraz masaj müdahale
falan getirmiş bebeği diğeri de gayet sağlıklıymış
anne de iyiymiş ama bakmıyomuş bebeklere :2:
recoyla biz fena olduk tabi biraz alıp gelelim diyo reco napcam bilmiyorum:43:

Son düzenleme:
oooooooo gelmeyeli neler paylaşılmış neler. amonracım sana bişey sorcam. ben her türlü oje deseni kullanıyorum ama tırnak stickerlarını kullanmadım hiç. nail art olanlar çok rahat kullanılıyor sanırım yapışkanlı kendiliğinden. ama tam olarak bilmiyorum kullanımlarını. rica etsem anlatırmısın hangisi nedir nasıl kullanılır. daha önce anlattıysan görmedim kusura bakma lütfen tekrar ettiriyosam

oooooooo gelmeyeli neler paylaşılmış neler. amonracım sana bişey sorcam. ben her türlü oje deseni kullanıyorum ama tırnak stickerlarını kullanmadım hiç. nail art olanlar çok rahat kullanılıyor sanırım yapışkanlı kendiliğinden. ama tam olarak bilmiyorum kullanımlarını. rica etsem anlatırmısın hangisi nedir nasıl kullanılır. daha önce anlattıysan görmedim kusura bakma lütfen tekrar ettiriyosam

canım zaten kendinden yapışkanlı olduğu için oje kuruyunca
ince bi cımbızla üstüne kondurup tersiyle hafif bastırıp
top coat ya da şefaf cila geçmen yeterli

amonracğım sana bir sorum var ben şöyle açık değil koyu renk bir yeşil oje istiyorum bana hangi markayı önerirsin sanırım alix aiven de varmış ama onu ara ara bulamadım benn :))

selam kızlar bu ara renk konusunda zorlanmaya başladım bahar gelince :5: kışın iyiydi koyu renkler falan kırmızı her renge gidiyo malum, e şimdi benim rengarenk bodylerim çıkınca su yüzüne, şeffaf cilalarla gezer oldum :84:

bir dee bugün süngerli ojeden aldımmm :65: amonracım oje sürerken tek tırnak hasar görünce kullanıyorum demişti, o amaçla aldım bu arada watsons'da 3.99, gratis'te 2.99 iyi ki bakmadan almamışım gratise :1:

şimdiki sorummm bu sünger ojelerden rengarenk olunca işini görecek mi arada çıkarıp yıkamak mı lazım asetonla????:16::16:

selam kızlar bu ara renk konusunda zorlanmaya başladım bahar gelince :5: kışın iyiydi koyu renkler falan kırmızı her renge gidiyo malum, e şimdi benim rengarenk bodylerim çıkınca su yüzüne, şeffaf cilalarla gezer oldum :84:

bir dee bugün süngerli ojeden aldımmm :65: amonracım oje sürerken tek tırnak hasar görünce kullanıyorum demişti, o amaçla aldım bu arada watsons'da 3.99, gratis'te 2.99 iyi ki bakmadan almamışım gratise :1:

şimdiki sorummm bu sünger ojelerden rengarenk olunca işini görecek mi arada çıkarıp yıkamak mı lazım asetonla????:16::16:

golden rose ve pastel de yaza uygun çok güzel ojeler var
ben baya aldım maviler yeşiller sarılar turuncular pembeler
akşam resim çekip eklerim mutlaka yaz geldi cıvıl cıvıl olsun artık tırnaklar:9:

golden rose ve pastel de yaza uygun çok güzel ojeler var
ben baya aldım maviler yeşiller sarılar turuncular pembeler
akşam resim çekip eklerim mutlaka yaz geldi cıvıl cıvıl olsun artık tırnaklar:9:

amonrammm, yok yazlık renkler de var, hatta kışın ciya kgelip yaza kullanırım dediklerim ama sorun şu ki ben her gün oje değiştirmeye fırsat bulamıyorum e üst üste 2 gün benzer renk de giymiyorum huy işte:18: güneşi görünce ruhum değişiyo, oturaklı ruhum gidiyor, çingeneliğim geliyor naapiyim:78:

birkaç oje rengi ve onlara uygun birkaç farklı renk belirlemem lazım sanırım:44: ya da sadece siyah sürücem her renk gider di mi ona :1::1:

sünger oje mi? cahilliğimi bağışlayın ama o nedir :17:

Back