• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

Catherine Arley Ojelerin yurtiçi satışı yok tatlım, bir kaç kozmetikçide var ama onlardada sadece bir kaç renk bulunuyor...Flormar 127 neredeyse aynı renk yani yan yana koyduğumda ben ton farkı göremedim ama sürünce nasıl olur bilmiyorum...Dur bakayım bir tırnakta deneyeyim...

hee, ben de benim körlüğüme geldi sanmıştım, doğal demek rastlamamam:1:

bu arada geçenlerde bir eczanede yanlış hatırlamıyorsam sally hansen ya da ona benzer bir marka oje standı vardı, kendisi nedir, necidir kullanan var mı, kk da kızlara sorayım demiştim içimden unuttum bu ara kafa yine dumanlı:37:

bu arada geçenlerde bir eczanede yanlış hatırlamıyorsam sally hansen ya da ona benzer bir marka oje standı vardı, kendisi nedir, necidir kullanan var mı, kk da kızlara sorayım demiştim içimden unuttum bu ara kafa yine dumanlı:37:

Sally Hansen iyi markadır canım...Specific bakım ürünleri üretir...

10 dk. önce tırnaklarıma sürdüğüm ojenin markasını sormuşsun. :) (Şu an tırnağımda üç kat Sally Hansen - Grape Pop var.) Sally Hansen'in ojelerini güzel ve kaliteli buluyorum. Benim ojede kalite anlayışım; geçenlerde kendi topiğimde de yazdığım gibi, oje sürerken kokusunun beni rahatsız etmemesi ile ilgili, içinden zararlı maddeler arındırılmış olan pek çok oje markası alerjik bünyeme dokunmuyor dolayısı ile benim için 'kaliteli ojeler' onlar. Sally Hansen'ın ojeleri de o markalardan biri, ben kendi adıma önerebilirim. :)

flamenca cım geçenlerde mavi oje aramışsın
bu işini görürmü acaba
ilk defa aldım bu markadan öylesine almıştım ama fena değilmiş

$DSC00226.JPG

bu saatte sürülen oje bu kadar oluyor kusura bakma :27:

flamenca cım geçenlerde mavi oje aramışsın
bu işini görürmü acaba
ilk defa aldım bu markadan öylesine almıştım ama fena değilmiş

Eki Görüntüle 167964

bu saatte sürülen oje bu kadar oluyor kusura bakma :27:

Canım çok güzel bir mavi bu, en sevdiğim tonlardan... Ben tam bir çivit mavisi arıyordum sanırım Kılıçbalığı'nın da dediği gibi kendim yapmayı deneyeceğim artık neye niyet neye kısmet hesabı bambaşka bir ton da bulabilirim bakalım. :)

Amonra sen bu konularda uzmansın aklıma takılan soruyu sorayım dedim yoksa uyuyamıycam :18:
Alix avien de kaç renk var toplamda merak ettim ? aslında diğer markalarında renk sayısını öğrenmek istedim netten baktım tam bir açıklama yok tam sayıyı belirtmiyor

Canım çok güzel bir mavi bu, en sevdiğim tonlardan... Ben tam bir çivit mavisi arıyordum sanırım Kılıçbalığı'nın da dediği gibi kendim yapmayı deneyeceğim artık neye niyet neye kısmet hesabı bambaşka bir ton da bulabilirim bakalım. :)

çivit mavisi arıyorsan sanırım rimmel blue my mind işini görür.. ben watsons'tan almıştım. bir de claire'ste öyle bir renk vardı ancak 4 kat sürmek gerekiyor opaklaşması için.

çivit mavisi arıyorsan sanırım rimmel blue my mind işini görür.. ben watsons'tan almıştım. bir de claire'ste öyle bir renk vardı ancak 4 kat sürmek gerekiyor opaklaşması için.

İkisi de var bende ama aradığım renk tam olarak ikisi de değil. İş başa düştü benim yapmam lazım, normalde ben o an aklıma ne eserse onu yapıyorum kafama göre karıştırıp yeni renkler buluyorum yani belli bir rengi yakalamaya çalışmadım öylesi zor geliyor, ama aklımdaki renk için deneyeceğim bunu...

İkisi de var bende ama aradığım renk tam olarak ikisi de değil. İş başa düştü benim yapmam lazım, normalde ben o an aklıma ne eserse onu yapıyorum kafama göre karıştırıp yeni renkler buluyorum yani belli bir rengi yakalamaya çalışmadım öylesi zor geliyor, ama aklımdaki renk için deneyeceğim bunu...

Ve Flamenca aklındaki mavi oceyi yapabilmek için merdivenaltı üretime geçer :1::1::1: Yaşasın ev yapımı oceler...

hmm.. flormar neon serisine eklenen orta koyulukta mavi bir oje vardı, belki o olur?
bir de alix avien 244 vardı, rimmel blue my mind'dan azcık farklı bir renk.

ben de alix avien nail deco'nun mavi ojesinin renginde bir oje arıyorum.. onun gibi mi arıyorsun acaba? çok canlı bir renk. onu karıştırarak elde edebileceğimi sanmıyorum. çünkü ben ne zaman oje karıştırmaya kalksam renkler hafif griye kaçar. içine siyah ve beyaz katmasam bile böyle oluyor.

Ve Flamenca aklındaki mavi oceyi yapabilmek için merdivenaltı üretime geçer :1::1::1: Yaşasın ev yapımı oceler...

Hahahaha! :))) Merdiven altı üretim. :)) Bugün yine yeni bir oje yaptım, Khaki serisinin Brun'ına çok yakın oldu bayağı hoşuma gitti. Bende o serinin sadece Vert'i vardı, Eyeko'nun koyu asker yeşilini, Sevilla 145'i, benim yaptığım iki farklı hakiyi de sayarsak benim haki serimde 5 oje oldu. :)))
Frankenlarım bir örnek şişede dursun diye sipariş ettiğim şişeler de bugün geldi ama yarısı kırık çıktı, adam gibi ambalajlanmamış, satıcıya bir mail döşendim, her bir şişeyi tek tek paketlemesi gerektiğini, oje aldığım her satıcının böyle yaptığını, boş şişenin dolu oje şişesinden de kırılgan olduğunu nasıl böyle bir hata yapabildiğini v.s. v.s. yazdım da yazdım yani... Yabancı satıcıları bu yüzden seviyorum işte, son derece terbiyeli ve alttan alan bir mesajla durumu açıklamış özür dilemiş, şimdi sipariş ettiğim kadar boş şişeyi hediye bir Zoya ojesi ile birlikte gönderiyormuş, umarım bu üzüntünün geçmesine yardımcı olur filan demiş. Türk olsa neler diyebileceğini biliyoruz. Ya susar ya saydırır, kim ne derse desin ben yıllardır yaşadığımı gördüğümü bilirim, yaşasın Ebay satıcıları! :69: Bizimkilerin onların eline su dökebilmesi için kırk fırın ekmek yemesi gerekiyor! Ben gittigidiyor'dan aldığım ojeyle ilgili bir sorun yaşamıştım da mail yazmıştım, beyefendi midir hanımefendi midir artık nedir bilemeyeceğim, bir cevap yazma zahmetinde bile bulunmamıştı, zaten ilk ve sondur oradan oje almam, yurt dışında bulamadığım bir markaydı aldığıma da pişman oldum zaten.

Son düzenleme:
hmm.. flormar neon serisine eklenen orta koyulukta mavi bir oje vardı, belki o olur?
bir de alix avien 244 vardı, rimmel blue my mind'dan azcık farklı bir renk.

ben de alix avien nail deco'nun mavi ojesinin renginde bir oje arıyorum.. onun gibi mi arıyorsun acaba? çok canlı bir renk. onu karıştırarak elde edebileceğimi sanmıyorum. çünkü ben ne zaman oje karıştırmaya kalksam renkler hafif griye kaçar. içine siyah ve beyaz katmasam bile böyle oluyor.

Alix Avien'in laciverti ile çok güzel maviler yaptım, en son güzel bir gri-mavi yaptım. Onunla olabileceğini ben de sanmıyorum, Flormar neon serisinden sadece birkaç oje var bende, sevemedim ben o markayı. Elimdeki tüm mavilerle (yaklaşık 30-40 tane mavi demek oluyor bu :27: ) masaya oturup bir bakacağım tam olarak istediğim nedir hangi renge yakındır, sonra yapacağım. :) Biz oje delileri, sanırım her rengin zilyon tane tonunu almadan ya da yapmadan rahat edemeyeceğiz. :27:

flemanca bayıldım mavine
en sevdiğim mavi civit mavisi
yeşillerde çok hoş olmuş ellerine sağlık

Sağolasın canım... :69: Yeşilleri ben de çok sevdim, aklımda bir yeşil daha var, onu yapabilirsem çok mutlu olacağım. Evdeki 217'leri bitirdim, yenilerini almam lazım, benim yeşil frankenların ana malzemesi A. A. 217. :)

selam kızlaar nasılsınız bakim uzun zaman uğrayamadım neler var neler yok bakalım ..merdiven altı üretimlere de geçilmiş bakıyorum:9:

selam kızlaar nasılsınız bakim uzun zaman uğrayamadım neler var neler yok bakalım ..merdiven altı üretimlere de geçilmiş bakıyorum:9:

amonraam yeni topiğin de hayırlı olsun :21:

iyiyiz kuzum teşekkür ederim
sen nerelerdesin özlettin kendini
seri üretime gecicez yakında sponsor firma arıyoruz:1:

Back