• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

fotoraf0498g.jpg

çok hoş olmuş bu.. (: sana ocelerin ve kocikinle daimi mutluluklar :71:

Kendi yaptığım maviş frankenimi ekliyorum, az sonrada yepyeni bir konad deseni geliyor...
$Img-0003.jpg
$Img-0006.jpg

Amonra'm, bu arada topicini iyiden iyiye işgal ettim, babamın malı gibi kullanıyorum geniş geniş...

Yine benm yaptığım mavi franken ile Amonra'nın yaptığı bebek mavi frankenler kullanıldı...Dün yaptığım desenden sonra ocelerimi silip yenidne oce sürdüğümü sanıyorsanız aldanıyorsunuz...Zaten dün mavi frankeni tek kat sürdüğüm için bu gün dün yaptığım desen üzerine bir kat daha maviş sürdüm ve yeni deseni uyguladım...Ne yapayım üşengeçim ben:1::1::1:

$Img-0006.jpg

Desenlerin ağzının burnunun kaydığına bakmayın, çekerken telefonu oynattığım için öyle çıktı yoksa gayet düzgün yaptım bu kez:1::1::1:

Yine benm yaptığım mavi franken ile Amonra'nın yaptığı bebek mavi frankenler kullanıldı...Dün yaptığım desenden sonra ocelerimi silip yenidne oce sürdüğümü sanıyorsanız aldanıyorsunuz...Zaten dün mavi frankeni tek kat sürdüğüm için bu gün dün yaptığım desen üzerine bir kat daha maviş sürdüm ve yeni deseni uyguladım...Ne yapayım üşengeçim ben:1::1::1:

Eki Görüntüle 154824

Desenlerin ağzının burnunun kaydığına bakmayın, çekerken telefonu oynattığım için öyle çıktı yoksa gayet düzgün yaptım bu kez:1::1::1:

aşkolsun kuzu senin kedin benim kedim:34:
bişey koymazsan küserim:27:
frankenlerde yakıyo
konadlar zaten ayrı sen bunları hangi ara aldın:53:
hepsi harika bi ara alayım senden belkim yaparım
o desen baklava deseni mi kuzu sen anladın:60:

aşkolsun kuzu senin kedin benim kedim:34:
bişey koymazsan küserim:27:
frankenlerde yakıyo
konadlar zaten ayrı sen bunları hangi ara aldın:53:
hepsi harika bi ara alayım senden belkim yaparım
o desen baklava deseni mi kuzu sen anladın:60: