düşüp bayılıcam şimdi
aaa niye :26: :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşüp bayılıcam şimdi
bayıldımmm , çok beğendim anlamında söyledimaaa niye :26: :44:
marka ve numara isteriz
bayıldımmm , çok beğendim anlamında söyledim
mor gibi olanda amonranın hediyesi 'catherıne arley'
nasıl olmuş Eki Görüntüle 155095 renge bayıldım amonra elde daha farklı duruyor
ben daha sürmedim yarın süreyim ne güzel durmuş la akça pakça ellere de bi yakışmış maşallah
ben daha sürmedim yarın süreyim ne güzel durmuş la akça pakça ellere de bi yakışmış maşallah
mavişleeer!!!Kendi yaptığım maviş frankenimi ekliyorum, az sonrada yepyeni bir konad deseni geliyor...
Eki Görüntüle 154797
Eki Görüntüle 154798
Amonra'm, bu arada topicini iyiden iyiye işgal ettim, babamın malı gibi kullanıyorum geniş geniş...
Yine benm yaptığım mavi franken ile Amonra'nın yaptığı bebek mavi frankenler kullanıldı...Dün yaptığım desenden sonra ocelerimi silip yenidne oce sürdüğümü sanıyorsanız aldanıyorsunuz...Zaten dün mavi frankeni tek kat sürdüğüm için bu gün dün yaptığım desen üzerine bir kat daha maviş sürdüm ve yeni deseni uyguladım...Ne yapayım üşengeçim ben
Eki Görüntüle 154824
Desenlerin ağzının burnunun kaydığına bakmayın, çekerken telefonu oynattığım için öyle çıktı yoksa gayet düzgün yaptım bu kez
bu maviyi nasıl yaptın ya bana da yapman lazım
ya da yapman lazım
Heyyy yaşıyor musunuz kızlar? Gece üşenmedim yine yaptım bir şekil ama net çıkmadığı için ekleyemiyorum
mavişleeer!!!
üşengeçlik böyle oluyorsa ne mutlu benim gözler bozuk tamam da, yok yav kayan bi yer mis gibin desenlerin
çok esnek seçeneklerin var amonracım hani ya yapcan ya yapcan di mi
kılıcım balııım yaşıyorum ama işler yoğunlaştı, kırmızılara taktım ben de birini silip birini sürüyorum, bi de fırsat buldukça sizleri takip etmeye çalışıyorum fikir olsun ekle sen
Yorgun Savaşçı, özelden verdiğin linkler için teşekkür ederim, 2.sine zaten daha önce yazmışım, oraya kedilerimin fotoğraflarını ekledim. Özelden cevap yazdım sana ama gitmedi, mesaj kutun doluymuş. :)
Son olarak oje oje oje diyeyim, ne de olsa içinde oje kelimesi geçmesi lazım bu mesajın hehehe. :))) Hatta hayatımda ilk defa aldığım bir markanın harika bir yanardöner ojesini keşfettim ondan bahsedeyim, Gabrini - Elegant, 360 mı neydi numarası, tam emin değilim içeri gidip bakmam lazım ama nerdeyse Nubar gibi yanardöner oje yapmış adamlar, tabii kalite aynı değil görüntü yakın olsa da, kokusu beni mahvetti. Açık havada sürmek lazım.
Konunun en başından okumaya başladım bugün ama Amonra nın kolleksiyonunu bayıldım :) Hepiniz süpersiniz maşallah :) Bense bu konularda çok beceriksizim ama en kısa zamanda toparlıycam kendimi özen göstericem. Utanıyorum vallahi tırnak yeme sorunum var sinirli olduğumda yada kendimi yanlız hissettiğimde tırnaklarımı koparıyorum sonra pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor Ne yapabilirim yol gösterirseniz sevinirim
Konunun en başından okumaya başladım bugün ama Amonra nın kolleksiyonunu bayıldım :) Hepiniz süpersiniz maşallah :) Bense bu konularda çok beceriksizim ama en kısa zamanda toparlıycam kendimi özen göstericem. Utanıyorum vallahi tırnak yeme sorunum var sinirli olduğumda yada kendimi yanlız hissettiğimde tırnaklarımı koparıyorum sonra pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor Ne yapabilirim yol gösterirseniz sevinirim
Numaraya bakmaya bende üşendim Şu mor ile yeşil arası gibi duran renk mi? MAC Mean Green veya Orly Space Cadet'e benzetmeye çalışmışlar sanki veya tesadüf olmuş...Her ne kadar tırnakta pek benzemesede yinede güzel bir renk, beğendim...
Evet canım ta kendisi... İşin ilginci de koca Gabrini standında bir başka tonda yanardöner oje yoktu, ya çeşitleri vardı bitmişti ya da sadece tek bir yanardöner oje yapmışlar. Bu oje Orly Cosmic'lerdeki benzeri gibi ışıltılı değil ama MAC Mean Green'e çok benziyor. Nubar'da daha da benzeri bir oje var swatch yapıp bakmak lazım. (Bende bu üşengeçlik varken seneye fian yaparım herhalde! :))) )Zaten yanardönerlerde Nubar üstüne tanımam, hepsini almış mıyımdır bilmem ama gördüğüm an affetmiyorum. :)) Biliyor musun benim hiç MAC ojem yok, ne zaman almaya niyet etsem (Bad Fairy alasım geliyor zaman zaman) olumsuz sözler duyuyorum ben de onu alana kadar bildiğim sevdiğim markalardan alıyorum. Ne dersin, koleksiyona birkaç MAC oje katmaya değer mi sence?
Açıkçası MAC ürünlerini severek kullanıyorum, hemen hemen bütün makyaj malzemelerim ve fırçalarım Mac ama oje olarak nedense pek çekici gelmiyorlar üstelik kokuları çok ağır geliyor bana ve kıvamları biraz çabuk bozuluyor...Düz ton opak ojelerde yine kıvam olması bir derece hoş görülüyor lakin sedeflilerde ve yanardönerlerde kıvam alması iyi bir şey değil...Aynı şey inglot içinde geçerli muhteşem renkler var fiyatlarıda gayet iyi ama severek kullandığım tek rengi nail whitener olarak geçen beyaz efekti veren ojesi, onuda french yaparken rakı beyazı yerine kullanıyorum harika oluyor...Yinede eğer denemek istersen bana yakın olan şubelerin birinden mesela Nişantaşı civarında buluşursak sana %30 indirim yaptırabilirim kendime alıyormuş gibi...Bana hediye edilenlerin çoğunu dağıttım zamanında keşke hepsini saklasaymışım yahu...O zaman oje hastalığı henüz bulaşmamıştı tabii
Bu arada o gabrini elime şans eseri geçti, eğer bir yerlerde standına rastlarsam bakarım başka yanar döner bir şeyler varsa alır herkese haber veririm :)