• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

Heyyy yaşıyor musunuz kızlar? Gece üşenmedim yine yaptım bir şekil ama net çıkmadığı için ekleyemiyorum :(

Kendi yaptığım maviş frankenimi ekliyorum, az sonrada yepyeni bir konad deseni geliyor...
Eki Görüntüle 154797
Eki Görüntüle 154798

Amonra'm, bu arada topicini iyiden iyiye işgal ettim, babamın malı gibi kullanıyorum geniş geniş...
mavişleeer!!!:nazar::69: :64::64:

Yine benm yaptığım mavi franken ile Amonra'nın yaptığı bebek mavi frankenler kullanıldı...Dün yaptığım desenden sonra ocelerimi silip yenidne oce sürdüğümü sanıyorsanız aldanıyorsunuz...Zaten dün mavi frankeni tek kat sürdüğüm için bu gün dün yaptığım desen üzerine bir kat daha maviş sürdüm ve yeni deseni uyguladım...Ne yapayım üşengeçim ben:1::1::1:

Eki Görüntüle 154824

Desenlerin ağzının burnunun kaydığına bakmayın, çekerken telefonu oynattığım için öyle çıktı yoksa gayet düzgün yaptım bu kez:1::1::1:

üşengeçlik böyle oluyorsa ne mutlu :16: benim gözler bozuk tamam da, yok yav kayan bi yer mis gibin desenlerin :nazar::61:

bu maviyi nasıl yaptın ya bana da yapman lazım
ya da yapman lazım:1:

çok esnek seçeneklerin var amonracım hani ya yapcan ya yapcan di mi:9:

Heyyy yaşıyor musunuz kızlar? Gece üşenmedim yine yaptım bir şekil ama net çıkmadığı için ekleyemiyorum :(

kılıcım balııım yaşıyorum ama işler yoğunlaştı, kırmızılara taktım ben de birini silip birini sürüyorum, bi de fırsat buldukça sizleri takip etmeye çalışıyorum:5::48: fikir olsun ekle sen :64:

mavişleeer!!!:nazar::69: :64::64:

üşengeçlik böyle oluyorsa ne mutlu :16: benim gözler bozuk tamam da, yok yav kayan bi yer mis gibin desenlerin :nazar::61:

çok esnek seçeneklerin var amonracım hani ya yapcan ya yapcan di mi:9:

kılıcım balııım yaşıyorum ama işler yoğunlaştı, kırmızılara taktım ben de birini silip birini sürüyorum, bi de fırsat buldukça sizleri takip etmeye çalışıyorum:5::48: fikir olsun ekle sen :64:

Vallahi hiç bir şey göremeyeceğin için pek fikir olamayacak hahahaha yarın daha iyi bir makne ile çekmeyi planlıyorum :1::1::1:

Yorgun Savaşçı, özelden verdiğin linkler için teşekkür ederim, 2.sine zaten daha önce yazmışım, oraya kedilerimin fotoğraflarını ekledim. Özelden cevap yazdım sana ama gitmedi, mesaj kutun doluymuş. :)
Son olarak oje oje oje diyeyim, ne de olsa içinde oje kelimesi geçmesi lazım bu mesajın hehehe. :))) Hatta hayatımda ilk defa aldığım bir markanın harika bir yanardöner ojesini keşfettim ondan bahsedeyim, Gabrini - Elegant, 360 mı neydi numarası, tam emin değilim içeri gidip bakmam lazım ama nerdeyse Nubar gibi yanardöner oje yapmış adamlar, tabii kalite aynı değil görüntü yakın olsa da, kokusu beni mahvetti. Açık havada sürmek lazım.

Yorgun Savaşçı, özelden verdiğin linkler için teşekkür ederim, 2.sine zaten daha önce yazmışım, oraya kedilerimin fotoğraflarını ekledim. Özelden cevap yazdım sana ama gitmedi, mesaj kutun doluymuş. :)
Son olarak oje oje oje diyeyim, ne de olsa içinde oje kelimesi geçmesi lazım bu mesajın hehehe. :))) Hatta hayatımda ilk defa aldığım bir markanın harika bir yanardöner ojesini keşfettim ondan bahsedeyim, Gabrini - Elegant, 360 mı neydi numarası, tam emin değilim içeri gidip bakmam lazım ama nerdeyse Nubar gibi yanardöner oje yapmış adamlar, tabii kalite aynı değil görüntü yakın olsa da, kokusu beni mahvetti. Açık havada sürmek lazım.

Numaraya bakmaya bende üşendim :1::1::1:Şu mor ile yeşil arası gibi duran renk mi? MAC Mean Green veya Orly Space Cadet'e benzetmeye çalışmışlar sanki veya tesadüf olmuş...Her ne kadar tırnakta pek benzemesede yinede güzel bir renk, beğendim...

Konunun en başından okumaya başladım bugün ama Amonra nın kolleksiyonunu bayıldım :) Hepiniz süpersiniz maşallah :) Bense bu konularda çok beceriksizim ama en kısa zamanda toparlıycam kendimi özen göstericem. Utanıyorum vallahi tırnak yeme sorunum var sinirli olduğumda yada kendimi yanlız hissettiğimde tırnaklarımı koparıyorum sonra pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor :58: Ne yapabilirim yol gösterirseniz sevinirim

Konunun en başından okumaya başladım bugün ama Amonra nın kolleksiyonunu bayıldım :) Hepiniz süpersiniz maşallah :) Bense bu konularda çok beceriksizim ama en kısa zamanda toparlıycam kendimi özen göstericem. Utanıyorum vallahi tırnak yeme sorunum var sinirli olduğumda yada kendimi yanlız hissettiğimde tırnaklarımı koparıyorum sonra pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor :58: Ne yapabilirim yol gösterirseniz sevinirim

saol canım beğenmene sevindim
acı oje dene dicem ama insan kaptırınca
acı macı dinlemiyo
gerçi bakımlı ve ojeli tırnağa da kıymak çok
zor belki böyle caydırıcı olabilir senin için:70:

Son düzenleme:

Buraya takıl, biz seni tedavide ederiz toparlarızda...Bende bundan 2 ay evveline kadar oje denen şeyin sadece french ve kırmızıdan oluştuğunu sanırdım...Amonra sağolsun çok şey öğretti bana...Bu sıra keyfim inanılmaz derecede kaçık olduğu için ojelerle renk terapisi yapıyorum mesela, sende böyle bir şeyler yapabilirsin:13:

Son düzenleme:
acı oje denedim işlemedi :( bir ara nasıl olduysa uzattım aklım çok yoğundu taşınma yeni ev derken unutmuştum kendim bile şaşırdım uzamıştı :) hatta ocede sürdüm :) golden rose paris 65 çok güzel durmuştu :) ama sonra bir olay oldu yine sinirlendim yedim :(

Numaraya bakmaya bende üşendim :1::1::1:Şu mor ile yeşil arası gibi duran renk mi? MAC Mean Green veya Orly Space Cadet'e benzetmeye çalışmışlar sanki veya tesadüf olmuş...Her ne kadar tırnakta pek benzemesede yinede güzel bir renk, beğendim...

Evet canım ta kendisi... İşin ilginci de koca Gabrini standında bir başka tonda yanardöner oje yoktu, ya çeşitleri vardı bitmişti ya da sadece tek bir yanardöner oje yapmışlar. Bu oje Orly Cosmic'lerdeki benzeri gibi ışıltılı değil ama MAC Mean Green'e çok benziyor. Nubar'da daha da benzeri bir oje var swatch yapıp bakmak lazım. (Bende bu üşengeçlik varken seneye fian yaparım herhalde! :))) )Zaten yanardönerlerde Nubar üstüne tanımam, hepsini almış mıyımdır bilmem ama gördüğüm an affetmiyorum. :)) Biliyor musun benim hiç MAC ojem yok, ne zaman almaya niyet etsem (Bad Fairy alasım geliyor zaman zaman) olumsuz sözler duyuyorum ben de onu alana kadar bildiğim sevdiğim markalardan alıyorum. Ne dersin, koleksiyona birkaç MAC oje katmaya değer mi sence?

Son düzenleme:
Evet canım ta kendisi... İşin ilginci de koca Gabrini standında bir başka tonda yanardöner oje yoktu, ya çeşitleri vardı bitmişti ya da sadece tek bir yanardöner oje yapmışlar. Bu oje Orly Cosmic'lerdeki benzeri gibi ışıltılı değil ama MAC Mean Green'e çok benziyor. Nubar'da daha da benzeri bir oje var swatch yapıp bakmak lazım. (Bende bu üşengeçlik varken seneye fian yaparım herhalde! :))) )Zaten yanardönerlerde Nubar üstüne tanımam, hepsini almış mıyımdır bilmem ama gördüğüm an affetmiyorum. :)) Biliyor musun benim hiç MAC ojem yok, ne zaman almaya niyet etsem (Bad Fairy alasım geliyor zaman zaman) olumsuz sözler duyuyorum ben de onu alana kadar bildiğim sevdiğim markalardan alıyorum. Ne dersin, koleksiyona birkaç MAC oje katmaya değer mi sence?

Açıkçası MAC ürünlerini severek kullanıyorum, hemen hemen bütün makyaj malzemelerim ve fırçalarım Mac ama oje olarak nedense pek çekici gelmiyorlar üstelik kokuları çok ağır geliyor bana ve kıvamları biraz çabuk bozuluyor...Düz ton opak ojelerde yine kıvam olması bir derece hoş görülüyor lakin sedeflilerde ve yanardönerlerde kıvam alması iyi bir şey değil...Aynı şey inglot içinde geçerli muhteşem renkler var fiyatlarıda gayet iyi ama severek kullandığım tek rengi nail whitener olarak geçen beyaz efekti veren ojesi, onuda french yaparken rakı beyazı yerine kullanıyorum harika oluyor...Yinede eğer denemek istersen bana yakın olan şubelerin birinden mesela Nişantaşı civarında buluşursak sana %30 indirim yaptırabilirim kendime alıyormuş gibi...Bana hediye edilenlerin çoğunu dağıttım zamanında keşke hepsini saklasaymışım yahu...O zaman oje hastalığı henüz bulaşmamıştı tabii:60::60::60:

Bu arada o gabrini elime şans eseri geçti, eğer bir yerlerde standına rastlarsam bakarım başka yanar döner bir şeyler varsa alır herkese haber veririm :)

Son düzenleme:
Açıkçası MAC ürünlerini severek kullanıyorum, hemen hemen bütün makyaj malzemelerim ve fırçalarım Mac ama oje olarak nedense pek çekici gelmiyorlar üstelik kokuları çok ağır geliyor bana ve kıvamları biraz çabuk bozuluyor...Düz ton opak ojelerde yine kıvam olması bir derece hoş görülüyor lakin sedeflilerde ve yanardönerlerde kıvam alması iyi bir şey değil...Aynı şey inglot içinde geçerli muhteşem renkler var fiyatlarıda gayet iyi ama severek kullandığım tek rengi nail whitener olarak geçen beyaz efekti veren ojesi, onuda french yaparken rakı beyazı yerine kullanıyorum harika oluyor...Yinede eğer denemek istersen bana yakın olan şubelerin birinden mesela Nişantaşı civarında buluşursak sana %30 indirim yaptırabilirim kendime alıyormuş gibi...Bana hediye edilenlerin çoğunu dağıttım zamanında keşke hepsini saklasaymışım yahu...O zaman oje hastalığı henüz bulaşmamıştı tabii:60::60::60:

Bu arada o gabrini elime şans eseri geçti, eğer bir yerlerde standına rastlarsam bakarım başka yanar döner bir şeyler varsa alır herkese haber veririm :)

Neden olmasın, buluşup oje almak fikri çok güzel, bir ara uygulamaya geçelim. ;) MAC oje almasak da başka oje alırız yeter ki oje olsun dermişim. :))))
MAC'ın rujları, farları, allıkları ve göz kalemleri benim favorilerim. Ojelerini denemedim ama senin de söylediğin gibi hiç kimse memnun değil. Bir de yani Ebay'de bile 30-35 dolar, o paraya Ebay'den 4 tane Nubar oje alınıyor. :)
Benim de o oje elime şans eseri geçti. Kızımı Airport'a götürmüştük babasıyla, onları şu binilen jetonluların olduğu oyuncak yeri var ya (ne tarif ama! :)) ) oraya bırakıp kendimi Gabrini standına atmıştım, orada iki kocaman çanak dolusu ojenin içinde kaybolup 6-7 tane seçebildim, 2 tanesi o yanardöner ojeydi aynı rengin bir 3.sü bile yoktu. Ben de bulursam burdan ilan ederim. :)
Bu arada ben hiç Alix Avien standı görmedim, Flormar'ın Golden Rose'un filan her yerde var da, A.Avien'in neden yok? Sadece Watson'larda görüyorum ojelerini ama seçenek de çok az. İnternette buldum ama satıcı beni 15 gün oyaladı üstelik de yalan dolanla, yok göndermiş de kargoda kaybolmuş (ısrarla kargo no'da vermiyor tabii!) yok hemen gönderiyormuş da gönderememiş filan... Elinde istediğim renkler yoktu böyle oyaladı sanırım... Karşılıklı 5-10 yazışmadan sonra sabrım taştı, iptal ediyorum siparişi dedim. Karşısındaki insanı aptal yerine koymaya çalışan insanlara sinir oluyorum. Nerde yabancı nerde yerli satıcılar diyor insan! Üzülerek söylüyorum ama, internet ortamındaki yabancı satıcılar çok daha sorumluluk sahibi ve dürüstler. Yaklaşık 10 yıldır defalarca tecrübe edindiğim bir şey bu, tesadüf olduğunu sanmıyorum.

Back