dun bende claırese gıttım bes tane ojeyı renk tonlaması yapmıslar ve paketı 10.00tl dı ama ben almadım o tonlar var dıye.. ay bıde kızlar ınglota bır bakayım dedım cıkamadım ıcerıden offf o renkler neydı oylehepsını almak ıstedım ama nafıle hele yenı cıkardıkları renklere bayıldım desem yerıdır
canım inglotta kampanya yok mu
claires ve inglot ikisi bi arada forumda var
acaba foruma mı gitsem
ınglotta begendiğim ojelerden bazılarının fıyatı 21.00 , 19.00, ve 25.00 tl ydı canım yanı o renklerı baska markada bulamazsam alırım sımdılık beklemedeler.. yalnız cok guzel yaz renkler cıkartmışlar hem sıcak tonlarda hem soğuk tonlarda. ben cevahirde bakmıştım
sana dedim ama ben de baktım akşam bulamadımhiç yeni beğeneceğim başka renk suratım düştü mızmız çocuklar gibi
benim baktığımda 2. ürüne %50 dedilermatlaştırıcı da 5.90 dı ya sen nasıl ucuza aldııın :84: neyse birimiz bari kara geçsin, ben kazığı yemişim ne de olsa
he tabii hiç belli olmuyo zaten
Oce hastalığı bulaşıcı galiba, annem oce almış yaaaa!!!
daha claires bulamadım anadolu yakasındabi de inglot çıkardınız diyecektim ki ne o fiyatlar benim daha çok yolum var o pahalılara gelene kadar
en güzel bulaşıcı hastalık
Hihihihih birde ben flormarın sedefsiz lacivertini beğendim ama bulamadım diye kaç yerde o rengi aramış ama bulamamış benzer bir rengi başka bir markadan almış ...Canım annem benimallah onu başımdan eksik etmesin.
kesinlikle onların yeri bambaşka
kızlaaar ilk matlaştırıcı denemem, ama altında kurutucu da var, deneme için sabredemedim öyle sürdümdü
teveccühünüz efenim, ver gazı ver gazı
rımmel in matlaştırcısı watsonda %50 indirimde 2.5 liraya aldım ben
kızlar oce indirimi watsonslarda devam ediyor mu ?
başka indirimde birşeyler var mıydı ?
niveanın majyaj ürünlerinde, loeralin rujlarında, maybelline de 3 al 2 öde bunlar aklıma gelenler. katalog vardı ama bulamadım. mersin forumdaki watsonda rımmelin baya ojesi vardı. mersinli olan oje delilerine duyrulur =)
aman ne üzülüyorsun 2 hafta sonra birdaha girer yada başka bir yer girer. indirim zamanları başladı zaten. hiç üzülmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?