• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

dun bende claırese gıttım bes tane ojeyı renk tonlaması yapmıslar ve paketı 10.00tl dı ama ben almadım o tonlar var dıye.. ay bıde kızlar ınglota bır bakayım dedım cıkamadım ıcerıden offf o renkler neydı oyle:59: hepsını almak ıstedım :14: ama nafıle hele yenı cıkardıkları renklere bayıldım desem yerıdır

dun bende claırese gıttım bes tane ojeyı renk tonlaması yapmıslar ve paketı 10.00tl dı ama ben almadım o tonlar var dıye.. ay bıde kızlar ınglota bır bakayım dedım cıkamadım ıcerıden offf o renkler neydı oyle:59: hepsını almak ıstedım :14: ama nafıle hele yenı cıkardıkları renklere bayıldım desem yerıdır

canım inglotta kampanya yok mu
claires ve inglot ikisi bi arada forumda var
acaba foruma mı gitsem

canım inglotta kampanya yok mu
claires ve inglot ikisi bi arada forumda var
acaba foruma mı gitsem

ınglotta begendiğim ojelerden bazılarının fıyatı 21.00 , 19.00, ve 25.00 tl ydı canım yanı o renklerı baska markada bulamazsam alırım sımdılık beklemedeler.. yalnız cok guzel yaz renkler cıkartmışlar hem sıcak tonlarda hem soğuk tonlarda. ben cevahirde bakmıştım

ınglotta begendiğim ojelerden bazılarının fıyatı 21.00 , 19.00, ve 25.00 tl ydı canım yanı o renklerı baska markada bulamazsam alırım sımdılık beklemedeler.. yalnız cok guzel yaz renkler cıkartmışlar hem sıcak tonlarda hem soğuk tonlarda. ben cevahirde bakmıştım

alternatif renkleri yoksa inglottakileri alabilirim
bi bakmak lazım bana forum daha yakın
ama annemlere gidersem yolumun üstü belki uğrarım
teşekkür ederim canım:71:

sana dedim ama ben de baktım akşam bulamadımhiç yeni beğeneceğim başka renk suratım düştü mızmız çocuklar gibi :9:

benim baktığımda 2. ürüne %50 dediler :5: matlaştırıcı da 5.90 dı ya sen nasıl ucuza aldııın :84: neyse birimiz bari kara geçsin, ben kazığı yemişim ne de olsa:9:

he tabii hiç belli olmuyo zaten :1:

Oce hastalığı bulaşıcı galiba, annem oce almış yaaaa!!!

daha claires bulamadım anadolu yakasında :5: bi de inglot çıkardınız diyecektim ki ne o fiyatlar :53: benim daha çok yolum var o pahalılara gelene kadar :1:

:60: en güzel bulaşıcı hastalık :64::65:

Hihihihih birde ben flormarın sedefsiz lacivertini beğendim ama bulamadım diye kaç yerde o rengi aramış ama bulamamış benzer bir rengi başka bir markadan almış ...Canım annem benim:16::16::16: allah onu başımdan eksik etmesin.:nazar:

Hihihihih birde ben flormarın sedefsiz lacivertini beğendim ama bulamadım diye kaç yerde o rengi aramış ama bulamamış benzer bir rengi başka bir markadan almış ...Canım annem benim:16::16::16: allah onu başımdan eksik etmesin.:nazar:

:69::nazar:kesinlikle onların yeri bambaşka:69:

kızlaaar ilk matlaştırıcı denemem, ama altında kurutucu da var, deneme için sabredemedim öyle sürdümdü :9:

Eklentiler

• $mat.jpg
    $mat.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 49
rımmel in matlaştırcısı watsonda %50 indirimde 2.5 liraya aldım ben

Bu konuda biraz şanssız çıktım ben, watsons'a gittim evet %50 indirimliydi ama minicik bir kase içinde toplam 20 tane oje vardı sadece ve renkler tek kelime ile iğrençti :( Cevahir watsons'a bakmam lazım en acilinden yarın...:58::58::58:

yorgun savasci ne guzel olmus ojen.valla bende inglottaki fiyatlara oha dedim di ama oradaki renkler tek kelimeyle super eger bulamazsam alirim diyorum

niveanın makyaj ürünlerinde, lorealin rujlarında, maybelline de 3 al 2 öde bunlar aklıma gelenler. katalog vardı ama bulamadım. mersin forumdaki watsonda rımmelin baya ojesi vardı. mersinli olan oje delilerine duyrulur =)

Son düzenleme:
kızlar oce indirimi watsonslarda devam ediyor mu ?
başka indirimde birşeyler var mıydı ?

niveanın majyaj ürünlerinde, loeralin rujlarında, maybelline de 3 al 2 öde bunlar aklıma gelenler. katalog vardı ama bulamadım. mersin forumdaki watsonda rımmelin baya ojesi vardı. mersinli olan oje delilerine duyrulur =)

Ben bu tarafta bir şey bulamadım ya çok üzgünüm :(

aman ne üzülüyorsun 2 hafta sonra birdaha girer yada başka bir yer girer. indirim zamanları başladı zaten. hiç üzülmee:20:

Back