Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

kız çabuk kaptın ama sen bu işi boynuz kulağı geçer demişler
sen de geçersin yakında hoca hoca dediklerini

temam yapayım bakım
önerilerini söle bakem pambık parmaklım

benim mesala vazgeçilmez tarifimdir burda da bi çok kişiyle paylaştım
ellere bolca vazelini sür böyle vıcık vıcık sonra üzerine kolonya dök ov
sonra da poşet geçir yarım saat bekle istersen daha fazla keyfine kalmış
sonra yıka normal ellerini ve nemlendirici sür
tırnaklar hem bembeyaz oluyo hem tırnak etlerin manikürlü gibi duruyo
üstelik vazelin güçlendiriyo tırnakları
ayrıca bi sırrım daha var etkili ve denenmiş
bepanthen merhem var ya yağlı olan
onu tırnaklara sürüp masaj yapmak da çok faydalı
daha kola uzatıyo ve sağla oluyo

limonla ovmayı zeytinyağını falan zaten biliyosun

dediklerini yapıcam balım şu hastalığı atlatim
limonu ve zeytinyağını bilmiyom valla

sağol canım hala hastayım
ojelerle 1 ay ayrıldık.
tırnakların uzaması biraz zaman alıcak

ben zaten kısa kullanıyorum yani ya kısacık ya da yarım cm falan, desene hiç uzak kalamayacağım

kız çabuk kaptın ama sen bu işi boynuz kulağı geçer demişler
sen de geçersin yakında hoca hoca dediklerini

estaa piti pitiii, olur mu öyle şey, sonsuz bir maraton bu, her gün yeni bir şey görüyorum ama günden güne daha kısa sürede sürüyorum bunu görmek motive ediyor, hem de accık batırarak, temizlemesi de kısa sürüyor

dün yine aklıma geldi bu arada, evde nar ayıklama görevi benimdir de uyanık annem sağ olsun nar ayıkladığımda ellerim pamuk gibi oluyor meyve asidinden falan mı acaba? bir şey değil anneme söyleme gafletinde bulundum :84: şimdi öyle gaza getiriyor beni

Kızlarrrr bu gün 18 renk golden rose ek olarak 4 renk alix avien 6 renk Pastel, 2 renkte Flormar oce aldım.Çok heyecanlıyım

hiii kız 30 dene oce mi aldın e sür sür, çek çek, ekle fotoları o zaman hayırlı uğurlu olsunnn

O kadar güzel denk düştü ki anlatamam oceleri yok pahasına aldım tatlım Arada çok beğendiklerimde oldu, bulunsun diye aldıklarımda ama alix avien'in sepet içerisindeki bir kaç renginden başka rengini bulamadım halbuki o mor ve gri kafama takılmıştı

anneannem ve annemden eve yiyecek, deterjan depolamayı öğrenmiş bi kadın olarak neden oje depolanmasın diyorum ben de ucuza bulunca, karıştırmaya yarayacak renklerden alıp atıcam valla, 2 tane beyaz almıştım 1 tl dan alix, çok işime yaradı yeni renk yaparken

Bu ara biraz keyifsizim o yüzden renklenmek istedim biraz, bir de çevremdeki herkes beni daima ağırbaşlı oturaklı olarak görür, daima french yapan veya en kötü kırmızı oje süren, koyu ve klasik renkler giyen bir kız olduğum için biraz insanları şaşırtmak istedim, kısacası değişim aşamasındayım...Zümrüd-ü Anka'nın küllerinden doğması gibi...Renkli oje sürüp, renkli giyineyim, hayatıma renk gelsin hihi

sorma canım sorma 1-2 aydır ben de etrafımdakileri şaşırtıyorum, dediğin gibi alışkın değilller bizde böyle renkler görmeye sanırım, ama ruha çok iyi geliyor kesinlikle

bu arada bu mor mu fuşya mı alix marka var bi dene işte, ay her gören hayran kaldı valla kadın-erkek

Alix satan bir yer bulabilsem alacağım ama Bu gün sadece bir kaç renk bulabildim...Birde çatlayan oje olarak pembe ve harika bir lacivert vardı ama nedense çatlayan oje almadım henüz...

benim tırnaklarım kısa kullanılcak tırnaklardan değil
oyuncak bebek tırnağı gibi misminnacık
kılıcbalıgı toplu bi foto çek görelim

benim tırnaklarım kısa kullanılcak tırnaklardan değil
oyuncak bebek tırnağı gibi misminnacık
kılıcbalıgı toplu bi foto çek görelim

Yarın toplu olarak çekip koyarım ama renkler pek anlaşılmıyor...şimdilik sadece 5 tane onlarda pembiş tonları

güle güle kullan balım
ben pembe sevmediğimi oce manyaklığı bulasınca anladım.
rujda pembe hastası olan ben ocede barışamadım pembeyle
alix bi cok yerde yok benim burda kücük bi avm var orda var ..
ugramam gerek almak istediğim alix oceler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…