- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
güle güle kullan balım
ben pembe sevmediğimi oce manyaklığı bulasınca anladım.
rujda pembe hastası olan ben ocede barışamadım pembeyle
alix bi cok yerde yok benim burda kücük bi avm var orda var ..
ugramam gerek almak istediğim alix oceler var
Kızlarrrr bu gün 18 renk golden rose ek olarak 4 renk alix avien 6 renk Pastel, 2 renkte Flormar oce aldım.Çok heyecanlıyım
O kadar güzel denk düştü ki anlatamam oceleri yok pahasına aldım tatlımArada çok beğendiklerimde oldu, bulunsun diye aldıklarımda ama alix avien'in sepet içerisindeki bir kaç renginden başka rengini bulamadım halbuki o mor ve gri kafama takılmıştı
Bu ara biraz keyifsizim o yüzden renklenmek istedim biraz, bir de çevremdeki herkes beni daima ağırbaşlı oturaklı olarak görür, daima french yapan veya en kötü kırmızı oje süren, koyu ve klasik renkler giyen bir kız olduğum için biraz insanları şaşırtmak istedim, kısacası değişim aşamasındayım...Zümrüd-ü Anka'nın küllerinden doğması gibi...Renkli oje sürüp, renkli giyineyim, hayatıma renk gelsin hihi
minikdepresif merhaba gecen gun aldim bende mor renk oje rimmel in resmini internetten buldum belki bir fikir edinirsinEki Görüntüle 139197 alintidir
Teşekkür ederim öyle bir özendirdin ki beni :) İşin garip yanı ben bu oceleri alırken annem yanımdaydı, normal şartlarda birden fazla ürün aldığımda ne yapacaksın bu kadar şeyi seç birini öyle al der ama hiiççç sesi çıkmadı...akşam ben ocelerimi dizdim salondaki sehpanın üzerine arada telefon çaldı falan konuştum döndüm bir de ne göreyim annem almış kırmızı bir oce sürüyor, normald ya french yapar ya sedefli pembe sürer hahahahahahey maşallahhh sana da bi oje dolabı lazım yakın zamanda
güle güle kullan cicim
ben bizim burdaki ojeciye bakarım o morla gri varsa alırım sana kuzum buluşmada oce voltranı yaparız
golden rose moru güzel ama ben golden rose şişelerine kıl oluyorum çok yer tutuyo
bi de fırçaları çok küt en az ojem golden rose da var
burdan yetkililere sesleniyorum la olum adam gibi oje şişesi yapın fırçaları da doğru düzgün olsun
akıllı olun
değişiklik iyidir kuzum renklerin psiikoloji üzerinde olumlu etkileri de var sonuçta
renk terapisi yapmak iyidir
bu moru çok beğendimm...beyaz ele oje çok yakışıyor..
Alix satan bir yer bulabilsem alacağım amaBu gün sadece bir kaç renk bulabildim...Birde çatlayan oje olarak pembe ve harika bir lacivert vardı ama nedense çatlayan oje almadım henüz...
benim tırnaklarım kısa kullanılcak tırnaklardan değil
oyuncak bebek tırnağı gibi misminnacık
kılıcbalıgı toplu bi foto çek görelim
Yarın toplu olarak çekip koyarım ama renkler pek anlaşılmıyor...şimdilik sadece 5 tane onlarda pembiş tonları
Eki Görüntüle 139842
golden rose moru güzel ama ben golden rose şişelerine kıl oluyorum çok yer tutuyo
bi de fırçaları çok küt en az ojem golden rose da var
burdan yetkililere sesleniyorum la olum adam gibi oje şişesi yapın fırçaları da doğru düzgün olsun
akıllı olun
değişiklik iyidir kuzum renklerin psiikoloji üzerinde olumlu etkileri de var sonuçta
renk terapisi yapmak iyidir
Teşekkür ederim öyle bir özendirdin ki beni :) İşin garip yanı ben bu oceleri alırken annem yanımdaydı, normal şartlarda birden fazla ürün aldığımda ne yapacaksın bu kadar şeyi seç birini öyle al der ama hiiççç sesi çıkmadı...akşam ben ocelerimi dizdim salondaki sehpanın üzerine arada telefon çaldı falan konuştum döndüm bir de ne göreyim annem almış kırmızı bir oce sürüyor, normald ya french yapar ya sedefli pembe sürer hahahahaha
Nasıl sevinirim anlatamam yoksa içimde kalacak hahahaha
Golden Rose fırça ile alakalı sorun yaşamadım ama şişelerde problem olduğu kesin çünkü ben normalde oceyi dizlerimin arasına sıkıştırıp öyle sürerim ama bunu yapabilmek bu şişe ile mümkün değil.Birde kıvamı pastel veya flormar gibi değil sürünce ilk katta fena halde dalgalanma yapıyor ikinci katta o dalgaları zor kapatıyorsun ve pek parlak renkler değil, 2 kat cila ile ancak parladı...:26:
ben de bugün elime alıp geri bıraktım, çünkü iş günlerim -boş günlerim- çok belirsiz, işe giderken kullanamayacağım için beni kısıtlayacak ama denemek için alacağım bir gün siyahını mutlaka
oy mini mini hanım senii tabii ya adın da minik zaten
afiyet şeker olsunnn kılıçım balığııım
amanin ben uzak durayım o zaman bugün de golden rose 03/06 önerdiydi bi arkadaş diğer topicten, onlara bakarken görevli ilgili bi kız vardı flormar 412 yi önerdi, hatta tırnağında örnek gösterdi onu aldım gerçekten çok hoşuma gitti, benim henüz golden rose ojem olmamış, ama bir tane golden lady var şişesi aynı model
dizinin arasında mı hey maşallahben masada sürüyorum altına beyaz kağıt koyup etraf bulaşmasın diye bazen elimden kaçıveriyor hızlıca
hmm yav zorsa ben almıyım golden rose, alix ve flormar'dan şaşmıyımbu arada annem bugün bendensin dedi, supermatte bir mor/fuşya, beyaz 412 ayrıcaaaaa matlaştırıcımmm olduuuuuuuuu
kızlar watsonslarda rimmel london ojeler 2. yarı fiyatına haberiniz olsun ama ben acı kahveyi bulamadığım için almadım 2. yi.
bir deee kurutucu üzerine matlaştırıcı olmaz di mi :44:
neeee indirimde mi la ben 2 gün önce ordaydım yoktu indirim
yine gideyim ben
kuzu matlaştırıcı oceyi çok hızlı kurutuyo görceksin zaten
gerek yok kurutucuya yani
mat cilayı sür gör oje anında donuyo
heh hemen bilgi perim geldiii yetiştiiiibunu öğrendiğim süper oldu, ama hani şimdi kurutuculu kırmızım var onun üzerine silmeden bi denerim sonucu yazarım
rimmelin acı kahvesi vardı aklımda o yüzden bulamayınca diğer renkler pek farklı gelmedi hep ben de olanlardan olunca 3 tl ye geliyodu yarı fiyatına almadım başka :78:
benim mesala vazgeçilmez tarifimdir burda da bi çok kişiyle paylaştım
ellere bolca vazelini sür böyle vıcık vıcık sonra üzerine kolonya dök ov
sonra da poşet geçir yarım saat bekle istersen daha fazla keyfine kalmış
sonra yıka normal ellerini ve nemlendirici sür
tırnaklar hem bembeyaz oluyo hem tırnak etlerin manikürlü gibi duruyo
üstelik vazelin güçlendiriyo tırnakları
ayrıca bi sırrım daha var etkili ve denenmiş
bepanthen merhem var ya yağlı olan
onu tırnaklara sürüp masaj yapmak da çok faydalı
daha kola uzatıyo ve sağla oluyo
limonla ovmayı zeytinyağını falan zaten biliyosun
şimci bunu yapcam sonra duş ve kremlencem
tırnakların güclenmesi lazım
yarın aksam watsonsa ugrayam
o kücük avm ye gidem
orda alixte var
tırnaklar kısa olabilir emme ben rahat durmicim
ben de bugün elime alıp geri bıraktım, çünkü iş günlerim -boş günlerim- çok belirsiz, işe giderken kullanamayacağım için beni kısıtlayacak ama denemek için alacağım bir gün siyahını mutlaka
oy mini mini hanım senii tabii ya adın da minik zaten
afiyet şeker olsunnn kılıçım balığııım
amanin ben uzak durayım o zaman bugün de golden rose 03/06 önerdiydi bi arkadaş diğer topicten, onlara bakarken görevli ilgili bi kız vardı flormar 412 yi önerdi, hatta tırnağında örnek gösterdi onu aldım gerçekten çok hoşuma gitti, benim henüz golden rose ojem olmamış, ama bir tane golden lady var şişesi aynı model
dizinin arasında mı hey maşallahben masada sürüyorum altına beyaz kağıt koyup etraf bulaşmasın diye bazen elimden kaçıveriyor hızlıca
hmm yav zorsa ben almıyım golden rose, alix ve flormar'dan şaşmıyımbu arada annem bugün bendensin dedi, supermatte bir mor/fuşya, beyaz 412 ayrıcaaaaa matlaştırıcımmm olduuuuuuuuu
kızlar watsonslarda rimmel london ojeler 2. yarı fiyatına haberiniz olsun ama ben acı kahveyi bulamadığım için almadım 2. yi.
bir deee kurutucu üzerine matlaştırıcı olmaz di mi :44:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...yipranmis-kuru-saclara-bakim-suyu-tarifi.html
kızlar bu da yeni konum ihtiyacı olan varsa mutlaka uygulasın
Hımmm watsons'da bende indirim görmedim yahu gitmek gerek :)
Hahahaha şaka gibiyiz yalnız, bu konuya hiç bakmadan ben bu gün yaptım bunu fısfıslı şişeye, kalp kalbe karşıymış ama çok çok güzel oldu...ben su,gliserin,jojoba yağı, fındık yağı ve koku vermesi için sandal ağacı yağı ekledim
benim saçlar iyi allahtan dalgaları felanda geri döndü
şu sıralar gene kk dan öğrendiğim barcelino diye bi ürün var onu kullanıyorum
hacim verdi saçlara
bi sürü yağın karışımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?