• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

$FLORMAR-OJE.jpg $past.JPG

Flormar renk kartelası+ pastel floresan renkler...

$ysl01.jpg

Kendime yeni ev ödevi belirledim, mor+altın deneyeceğim :1::1::1:

Son düzenleme:
Öyle güzel yazmıssın ve anlatmıssın ki..
Cok duygulandım..
sorun benim duygusallıgımda mı yoksa yazı gercekten acıklımı bilemedim..
Çok içten ve hosuma gittiği kesin..
Benim kızım daha sadece 2 bucuk yasında ve ojeye büyük ilgisi var..
aklıma direk o geldi..
sevgiler

Cok duygulandım..
aklıma direk o geldi..
sevgiler

Ben dayanamayıp ağlamıştım, hepimizin bir şekilde ortak noktası var...Benimde aklıma babacığım gelmişti :59::59::59:

Son düzenleme:
Ben daha kendimi aydınlatamıyorum ama çabam Amonra'ya layık bir öğrenci olabilmek...yaşasın oce okuluuuuuu:1::1::1:

:9::9:

oce dediğin nedir ki çoluk çocuk bile sürüyo asıl yetenekler sen de kuzum
alçakgönüllü arkadaşım benim:70:

amonracım ezdin ama beni geçtin üstümden, bu yaşta koyu renk oje sürmeyi öğrendim bayağı geçö kalmışım sanırım:78:

Geberiyorum hastalıktan
ama dün 2 kere değişik renkler denedim
sonra morda karar kıldım.
bi yanımda ıhlamurum bi yanımda ocem :60:

aynı ben :1: bitki çaylarımı hazırlayıp başlıyorum işlemlere :9:

canım geçmiş olsun dökülüyo valla herkes topikde
ama hasta olan ocelere sarıyo nedense şifa niyetine
sarı oje turuncu oje falan sür c vitamini olur:1:
mor güzel bi seçim ben de severim

ay koptumm vitaminini yesinler:60::60:

alixavienn168001.jpg

bak bu moru buldum bende de var
daha önceki sayflarda fotosunun olması lazım
nasıl gayet opak bi mor bu

bu bende de var, tabii ki bu topiclerden almıştım numarasını, sürdüğümde herkes çok beğendi:69::69:

var bu bende alixin kıvamını cok begenmedim
hatta su an tırnagımdaki o
tırnaklardan biri şehit oldu zaten :14:

ben de ilk sürüşümde o morda özellikle facia olmuştu iki kat sürmüştüm bol bol vıcık diye pastel boya gibi sıyrıldı tırnağımdan sonra. incecik 2 kat yapınca üst üste harika oldu, yoğun kıvamı o yüzden azar azar alıp sürüyorum o şekilde güzel oldu ama ilk deneme faciaydı:1::1:

Canımsın:16::16::16:

Cidden revire döndürdük ortalığı haha

Sim konusunda yapılabilecek bir şey yok ama ben kopkoyu olması için siyah oce süryorum alta baz olarak, şimdi yeni siyah ocemide aldım bakalım ne zaman deneyebileceğim...Renkleri beğenmediğim zamanda mesela aldığım bordo gözüme açık görünürse bordoyu minik bir içecek kapağına 4 damla damlatıyorum, sonra üzerine bir damla siyah damlatıp 1 damlada parlatıcı karıştırıyor öyle sürüyorum...Bu da bir yol...

kurumuyor mu kız oje kapağa dökünce:44:

Eki Görüntüle 139217 Eki Görüntüle 139218

Flormar renk kartelası+ pastel floresan renkler...

aha ve tanrı tok gözlü kılıçbalığını yarattı:60::60:

:9::9:

amonracım ezdin ama beni geçtin üstümden, bu yaşta koyu renk oje sürmeyi öğrendim bayağı geçö kalmışım sanırım:78:

aynı ben :1: bitki çaylarımı hazırlayıp başlıyorum işlemlere :9:

ay koptumm vitaminini yesinler:60::60:

bu bende de var, tabii ki bu topiclerden almıştım numarasını, sürdüğümde herkes çok beğendi:69::69:

ben de ilk sürüşümde o morda özellikle facia olmuştu iki kat sürmüştüm bol bol vıcık diye pastel boya gibi sıyrıldı tırnağımdan sonra. incecik 2 kat yapınca üst üste harika oldu, yoğun kıvamı o yüzden azar azar alıp sürüyorum o şekilde güzel oldu ama ilk deneme faciaydı:1::1:

kurumuyor mu kız oje kapağa dökünce:44:

aha ve tanrı tok gözlü kılıçbalığını yarattı:60::60:

Yok canım, 2 kat sürene kadar kurumuyor...Ben böyle bir tuhafım işte, mesela iki renk arasında kararsız kalırsam haksızlık olmasın diye ya ikisinide alırım ya ikisinide almam ama renkli şeyler gördümmü dayanamıyorum...

sen mi sürdün bunlarııı :52: o yeşilin nosu var mııı, alix yeşil öyle durur mu acep :52: ay çok canım çekti ama kırmızı sürcem bu akşam yarın önemli toplantım var:5:

Yok be yavrum bunlar yeni ev ödevi.Yarın gerekli ojeleri alıp bu şekilde süreceğim...

Yok canım, 2 kat sürene kadar kurumuyor...Ben böyle bir tuhafım işte, mesela iki renk arasında kararsız kalırsam haksızlık olmasın diye ya ikisinide alırım ya ikisinide almam ama renkli şeyler gördümmü dayanamıyorum...

Yok be yavrum bunlar yeni ev ödevi.Yarın gerekli ojeleri alıp bu şekilde süreceğim...

:9:
ödevini yisinler:9::60:

Canımsın:16::16::16:

Cidden revire döndürdük ortalığı haha

Sim konusunda yapılabilecek bir şey yok ama ben kopkoyu olması için siyah oce süryorum alta baz olarak, şimdi yeni siyah ocemide aldım bakalım ne zaman deneyebileceğim...Renkleri beğenmediğim zamanda mesela aldığım bordo gözüme açık görünürse bordoyu minik bir içecek kapağına 4 damla damlatıyorum, sonra üzerine bir damla siyah damlatıp 1 damlada parlatıcı karıştırıyor öyle sürüyorum...Bu da bir yol...

iyi fikir alta siyah sürmek ben de açık renk ama opak olmayanlarda
mat beyaz sürerek aynı şeyi yapıyorum

alin alin kizlar:46::46::46: valla ben cok begendim bide bunun bir mor rengi daha var icinde kirmizi daha yogun aradim ama bulamadim nette

dün akşam almak için gittim 212 avm ye ama yoktu yaaa
haftasonu gelcek yeni ojeler dediler
haftasonu bi daha gidicem artık

Cok duygulandım..
aklıma direk o geldi..
sevgiler

çok teşekkür ederim canım
aslında acıklı değilde romantik komedi tarzında diye
düşünmüştüm. allah kızını sana bağışlasın:69:

Ben dayanamayıp ağlamıştım, hepimizin bir şekilde ortak noktası var...Benimde aklıma babacığım gelmişti :59::59::59:

kıyamam gel seveyim ben seni öpem böyle kocaman kocaman:48:

Back