- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
alin alin kizlarvalla ben cok begendim bide bunun bir mor rengi daha var icinde kirmizi daha yogun aradim ama bulamadim nette
Öyle güzel yazmıssın ve anlatmıssın ki..
Cok duygulandım..
sorun benim duygusallıgımda mı yoksa yazı gercekten acıklımı bilemedim..
Çok içten ve hosuma gittiği kesin..
Benim kızım daha sadece 2 bucuk yasında ve ojeye büyük ilgisi var..
aklıma direk o geldi..
sevgiler
Ben daha kendimi aydınlatamıyorum ama çabam Amonra'ya layık bir öğrenci olabilmek...yaşasın oce okuluuuuuu
oce dediğin nedir ki çoluk çocuk bile sürüyo asıl yetenekler sen de kuzum
alçakgönüllü arkadaşım benim
Geberiyorum hastalıktan
ama dün 2 kere değişik renkler denedim
sonra morda karar kıldım.
bi yanımda ıhlamurum bi yanımda ocem
canım geçmiş olsun dökülüyo valla herkes topikde
ama hasta olan ocelere sarıyo nedense şifa niyetine
sarı oje turuncu oje falan sür c vitamini olur
mor güzel bi seçim ben de severim
bak bu moru buldum bende de var
daha önceki sayflarda fotosunun olması lazım
nasıl gayet opak bi mor bu
var bu bende alixin kıvamını cok begenmedim
hatta su an tırnagımdaki o
tırnaklardan biri şehit oldu zaten
Canımsın
Cidden revire döndürdük ortalığı haha
Sim konusunda yapılabilecek bir şey yok ama ben kopkoyu olması için siyah oce süryorum alta baz olarak, şimdi yeni siyah ocemide aldım bakalım ne zaman deneyebileceğim...Renkleri beğenmediğim zamanda mesela aldığım bordo gözüme açık görünürse bordoyu minik bir içecek kapağına 4 damla damlatıyorum, sonra üzerine bir damla siyah damlatıp 1 damlada parlatıcı karıştırıyor öyle sürüyorum...Bu da bir yol...
minikdepresif merhaba gecen gun aldim bende mor renk oje rimmel in resmini internetten buldum belki bir fikir edinirsinEki Görüntüle 139197 alintidir
amonracım ezdin ama beni geçtin üstümden, bu yaşta koyu renk oje sürmeyi öğrendim bayağı geçö kalmışım sanırım:78:
aynı benbitki çaylarımı hazırlayıp başlıyorum işlemlere
ay koptumm vitaminini yesinler
bu bende de var, tabii ki bu topiclerden almıştım numarasını, sürdüğümde herkes çok beğendi
ben de ilk sürüşümde o morda özellikle facia olmuştu iki kat sürmüştüm bol bol vıcık diye pastel boya gibi sıyrıldı tırnağımdan sonra. incecik 2 kat yapınca üst üste harika oldu, yoğun kıvamı o yüzden azar azar alıp sürüyorum o şekilde güzel oldu ama ilk deneme faciaydı
kurumuyor mu kız oje kapağa dökünce:44:
aha ve tanrı tok gözlü kılıçbalığını yarattı
sen mi sürdün bunlarıııo yeşilin nosu var mııı, alix yeşil öyle durur mu acep ay çok canım çekti ama kırmızı sürcem bu akşam yarın önemli toplantım var
Yok canım, 2 kat sürene kadar kurumuyor...Ben böyle bir tuhafım işte, mesela iki renk arasında kararsız kalırsam haksızlık olmasın diye ya ikisinide alırım ya ikisinide almam ama renkli şeyler gördümmü dayanamıyorum...
Yok be yavrum bunlar yeni ev ödevi.Yarın gerekli ojeleri alıp bu şekilde süreceğim...
tırnaklarım sizlere ömür
geçmiş olsun canım hastaydın heralde, bende hafta sonu hastaydım şimdi biraz toparladım :2:. ojeler iyi geliyor di mi :)?. ilaç gibi
sağol canım hala hastayım
ojelerle 1 ay ayrıldık.
tırnakların uzaması biraz zaman alıcak
Ne oldu tırnaklarına kırıldılar mı? Geçmiş olsun...
Canımsın
Cidden revire döndürdük ortalığı haha
Sim konusunda yapılabilecek bir şey yok ama ben kopkoyu olması için siyah oce süryorum alta baz olarak, şimdi yeni siyah ocemide aldım bakalım ne zaman deneyebileceğim...Renkleri beğenmediğim zamanda mesela aldığım bordo gözüme açık görünürse bordoyu minik bir içecek kapağına 4 damla damlatıyorum, sonra üzerine bir damla siyah damlatıp 1 damlada parlatıcı karıştırıyor öyle sürüyorum...Bu da bir yol...
alin alin kizlarvalla ben cok begendim bide bunun bir mor rengi daha var icinde kirmizi daha yogun aradim ama bulamadim nette
Eki Görüntüle 139219
bu floresan renkler gerçekten çok güzel tavsiye ederim kuzu
Kendime yeni ev ödevi belirledim, mor+altın deneyeceğim
Öyle güzel yazmıssın ve anlatmıssın ki..
Cok duygulandım..
sorun benim duygusallıgımda mı yoksa yazı gercekten acıklımı bilemedim..
Çok içten ve hosuma gittiği kesin..
Benim kızım daha sadece 2 bucuk yasında ve ojeye büyük ilgisi var..
aklıma direk o geldi..
sevgiler
Ben dayanamayıp ağlamıştım, hepimizin bir şekilde ortak noktası var...Benimde aklıma babacığım gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?