kızlar konunuzla alakalı olmayabilir ama yeni konu açmak yerine size sormak istedimmtırnak parlatıcı oje golden roseninnn parlatırken ayrıca güçlendirir mi.??? güçlendirici istedim bu hem parlatır hem güçlendirir dedi dogru mu bu ?? :93:
onun yerine golden rose 2 fazlı bi cilası var hem parlatıcı hem bakım yapıyo
ben resmim eklicem bulursam canım
teşekkür ederrm..
galiba öylesine söyleyiverdi satann kız nysee artıkk
Vitamin desteği
Canlı ve sağlıklı tırnaklar için Kivi özlü Vitamin desteği olan 2 fazlı bu ürün, çalkalandığında yüksek oranda Vitamin A, Vitamin E, Vitamin B5, Vitamin C ve Kivi özleri ihtiva eden etkili, güçlü bir vitamin ve mineral karışımına dönüşür. Bu vitamin karışımı tırnaklarınızı nemlendirir, besler ve esnekliğini arttırır. Tırnakların güçlü ve sağlıklı olmasını sağlayan keratin oluşumunu hızlandırır. Bu ürün ayrıca antioksidan olarak bilinen Vitamin C ve Vitamin E içerir.
bunu öneririm canım ayrıca golden rose kendi sitesinde bi sürü ürün var
işine yarayanı inceleyebilirsin
Tırnak Ürünleri - Tırnak Bakımı - Golden Rose Kozmetik
bu vitaminler mükemmel olur sanırım tırnak yeme sorunu olan bi arkadaşşm var karar verdi yememeye ama uzasada kırılıyo bu ürün güzell
ben de golden rose markasının bütün tırnak bakım ürünleri var canım fiyatı da çok uygun 2,50 lira her biri beğenerek kullanıyorum ojenin altında tırnaklarımı korumak için
evet zaten sürekli oje var üzernde altndan beslenmesi için güzel olur bu vitamnler.. bende ona alırken kndimede alıyımm. teşekkür edermm
bu yeşiller nasıl bence harika
Hımm sanki capuccino rengi bir oje hoş durabilir...
sağol canım yaaa geçti sayılır
koyu kahve nasıl olur??? bende çağla yeşilini morla kombine ederim çok severim bu iksinin uyumsuzluğunu :76:, mor veya yeşi oje sürerim onları giyince. çok aykırı olur.
yemişim hipoglisemiyi şifa niyetine arpa suyu altı üstü
zümrüt yeşilin var mı daha geçen gün bi kaç zümrüt yeşili paylaştım burda nissan sormuştu
bu yıl moda ve çok asil varsa çağla yeşiline iyi bi alternatif olabilir kuzu
cappucino rengi dediğinde kahve tonu değil mi? off, bir tek rimmelin acı kahvesini eklemişti kızlardan biri , hatırlamıyorum şimdiye kadar beni cezbeden tek kahve o oldu, o da yok
:13: di mi ama, hem stresi atıyoruz o yönden iyi geliyor hipoglisemiye
amonracım sanırım en, belki de tek sevmediğim yeşil tonu bu zümrüt yeşili denen renk :78: bir de o kadar parlak renklere geçmedim daha, ileride geçerim ama yeşil olarak alix in yeşilini aldım ama karıştırmak için, belki tatilde sürerim ama çalışırken olmaz
kahvelere alışmam lazım sanırım 413 diyorlar ya o olurdu di mi olsaydı evde
off ojesiz gitmek istemiyorum, kırmızı tonları ı ıh, mor-lila da yakışmadı bence, kiremit rengi olaydı o da belki giderdi di mi :84:
ben yeşil taşlı yüzük aldım şu hürrem yüzüklerinden, bulursam bu ojeyle beraber kullanmak istiyorum. çok sevdim bu rengi hatta bayıldım :94:
yemişim hipoglisemiyi şifa niyetine arpa suyu altı üstü
Sen arpa suyu ile alakalı atasözünü bilir misin
Bu arada zümrüt sedefli ojeyi beğendim ama asıl orda gri gibi bir renk var bu benim çok hoşuma gitti, ne marka ve ne renk? Çok güzel durmuş...
canım renklere karşılı ön yargılı olma düşünsene ben geçen yaz resmi kurumda fosforlu sarılar yeşillerle dolaştım garipsediler ben de garipsedim ama alıştım sen de alışırsın
vişne çürüğü rengi ojen var mı o da hoş olur değişik hem
Sen arpa suyu ile alakalı atasözünü bilir misin
Bu arada zümrüt sedefli ojeyi beğendim ama asıl orda gri gibi bir renk var bu benim çok hoşuma gitti, ne marka ve ne renk? Çok güzel durmuş...
sevilla 143
claries 48
seç beğen al
arpalı söz ne ki bilemedim şimdi
sevilla 143
claries 48
seç beğen al
arpalı söz ne ki bilemedim şimdi
merhaba kizlar ya ben bu zumrut yesillerini bulamiyorum kac yere baktim yesil yok diyorlar off offfooof
Gazete baskısı yapmak için kolları sıvadım, bakalım becerebilecek miyim?
bugün canım annem flormar 413 almış, dün akşam you know yine kanıma işlediydi, sabah dedimdi bugün çok yorulacağım diye almış canım benimmmtabii ben yine şans eseri bi parfümeri gördüm alix laciverti aldım
haydi kolay gelsin, başarılarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?