• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

Doğru düzgün fotoğraf çekebilsem koyacağım ama:26: Neyse ben yine telefon ile çekeceğim zaten sergilemeye değer matah bir şey yok haha

ya ekleseneee, en azından biz de deneyince moralimiz bozulmasın kötü de olabilir sonuçta hazırlıklı olalım :9: belki de güzeldir sen beğenememişsindir, emeğe saygı :63:

$Fotoğraf0096.jpg

Şekil 5 makro çekim yapamadığım için anlaşılmıyor:26:

ya ekleseneee, en azından biz de deneyince moralimiz bozulmasın kötü de olabilir sonuçta hazırlıklı olalım :9: belki de güzeldir sen beğenememişsindir, emeğe saygı :63:

Sanırım çok daha küçük yazı puntosu seçmek gerekiyor, olsun ilk deneme sonuçta acemiliği atınca kıvırırız...Acaba printerdan özel şablon çıkartıp yine kolonya ile uygulasam tutar mı...Deneyeceğim...

Eki Görüntüle 138594

Şekil 5 makro çekim yapamadığım için anlaşılmıyor:26:

Sanırım çok daha küçük yazı puntosu seçmek gerekiyor, olsun ilk deneme sonuçta acemiliği atınca kıvırırız...Acaba printerdan özel şablon çıkartıp yine kolonya ile uygulasam tutar mı...Deneyeceğim...

canım pek net değil ama zaten aşşağı yukarı bu kadar oluyo
pc den değişik punto ve yazı şekilleriyle de olabilir mantıken ama yazı dağılır mı
bilmiyorum önce kim denerse aydınlatsın diğerlerini:1:

Tecrübesizlik böyle bir şey şekerim :1::1::1:

pc den değişik punto ve yazı şekilleriyle de olabilir mantıken ama yazı dağılır mı

estaa piti piti kılıçbalığım :48: sen cesur yüreksin denemeye cesaret ediyorsun, amonra'nın dediği gibi bizi aydınlatıyorsun:78:

Yarın ablam gelirse denerim bakayım oluyor mu...Bu gün anneme söyledim sanada yapayım diye istemedi inatçı keçi...Bende ona fosforlu pembe oje alıp kandırıkçılıp yapıp süreceğim hahahaha

Back