Yaptım ama çok başarılı olmadı:26: Biraz beceriksizim galiba
merak ettim resim koysana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım ama çok başarılı olmadı:26: Biraz beceriksizim galiba
merak ettim resim koysana
Doğru düzgün fotoğraf çekebilsem koyacağım ama:26: Neyse ben yine telefon ile çekeceğim zaten sergilemeye değer matah bir şey yok haha
ya ekleseneee, en azından biz de deneyince moralimiz bozulmasın kötü de olabilir sonuçta hazırlıklı olalım belki de güzeldir sen beğenememişsindir, emeğe saygı
:26: anlaşılmıyor hakkaten, ama dediğinde haklısın küçük puntolar gördüm ekleyenlerde genelde.
yenı bir oje aldım nasıl? ama rengi biraz koyu cıkmış resimde daha açık aslındaEki Görüntüle 138663
Sanırım çok daha küçük yazı puntosu seçmek gerekiyor, olsun ilk deneme sonuçta acemiliği atınca kıvırırız...Acaba printerdan özel şablon çıkartıp yine kolonya ile uygulasam tutar mı...Deneyeceğim...
yenı bir oje aldım nasıl? ama rengi biraz koyu cıkmış resimde daha açık aslındaEki Görüntüle 138663
Tecrübesizlik böyle bir şey şekerim
canım pek net değil ama zaten aşşağı yukarı bu kadar oluyo
pc den değişik punto ve yazı şekilleriyle de olabilir mantıken ama yazı dağılır mı
bilmiyorum önce kim denerse aydınlatsın diğerlerini
çok canlı bi renk nar çiçeği gibi duruyo yanılıyo muyum canım
ojenin piri sensin cnm yanılmıyosun tabikide :)
canım pek net değil ama zaten aşşağı yukarı bu kadar oluyo
pc den değişik punto ve yazı şekilleriyle de olabilir mantıken ama yazı dağılır mı
bilmiyorum önce kim denerse aydınlatsın diğerlerini
Yarın ablam gelirse denerim bakayım oluyor mu...Bu gün anneme söyledim sanada yapayım diye istemedi inatçı keçi...Bende ona fosforlu pembe oje alıp kandırıkçılıp yapıp süreceğim hahahaha