Herkes sevdiği işi yapmalı mesela ben hayatta öğretmen olamazdım sıkılır im çünkü çocuklara işkence olursun bence yenidenokuMerhaba kizlar. Daha bu yil ogretmenliye basladim ilk tecrubemi yasiyorum. Ilk okul 1-ci sınıf ogretmeniyim ama yeni isime bir turlu alisamadim. Hic sevemiyorum. Biliyorum ogretmen olmak isteyen cok kisi var. Ama ben kendimi alistiramiyorum bu ise. Cocuklara birseyler ogretmen guzel bir sey evet. Ama onlari okula alistirmak cok zor. Cok ses oluyo bazi cocuklarin simarikligi beni biktirdi resmen. Velilere sikayet edincede sanki suclu benmisim gibi davraniyorlar. Birazda annemlerin israriyla ogretmen oldum istemeyerek belkide onun etkisidir. Anneme soyluyorum baska is arayayim diye beni tersliyo senden zaten hic birsey olmaz ne olmus gul gibi is falan. Belkide ilk yilin zorlugudur. Benim gibi olanlar varmi yada ogretmen olanlar bana neler onerirsiniz sizce ne yapmaliyim. Gecermi bu isteksizlik? Ilk yil herkesde boyle zormu oluyor?
Herkes sevdiği işi yapmalı mesela ben hayatta öğretmen olamazdım sıkılır im çünkü çocuklara işkence olursun bence yenidenoku
Mesleğini sevmeyen öğretmenler coc?uklara eziyet olurÇocuklara işkence olmak doğru bir öngörü değil.
Severek yapmamak öğrencilere mutlaka eziyet edilecek demek değil.
Tamamen kişisel bir durum bu.
Burda yazilara dikkat etmeden yazdim. Onlari bende biliyorum canim senin soylemene gerek yok.Soru eki "mi" ayrı yazılır.Dahi anlamındaki "de" "da" ayrı yazılır. Nasıl öğretmen olmuşsun, hemen istifa et yanlış öğrenmesin bari çocuklar.
Hergun bagirmak yazmak istemisdim yanlis gitmisAslinda ogrencilerim beni cok sever hergun bana mektup falan yaziyorlar. Bir velim cocuk sizin icin okula geliyor diyo. Bunlar beni sevindiriyor. Ama bazi cocuklar beni cok zorluyor cok simariklar ve hergub gairmak zorunda kaliyorum iste o zamanda sinirlerim bozuluyor ellerim titremeye basliyor.
Mesleğini sevmeyen öğretmenler coc?uklara eziyet olur
"Ben de biliyorum" şeklinde ayrı yazılır. Bilsen doğru yazardın, bilmediğin o kadar belli ki...Yazık...Seninle tartışmayacağım, öğretmen olduğuna inanmıyorum ama gerçekse aldığın eğitime yazık...Burda yazilara dikkat etmeden yazdim. Onlari bende biliyorum canim senin soylemene gerek yok.
Turk olmadigim icin bende seninle tartismayacagim cunki anlamsiz olur"Ben de biliyorum" şeklinde ayrı yazılır. Bilsen doğru yazardın, bilmediğin o kadar belli ki...Yazık...Seninle tartışmayacağım, öğretmen olduğuna inanmıyorum ama gerçekse aldığın eğitime yazık...
Pardon daha dilimizi doğru kullanamıyorsun ve öğretmensin? O fakülteyi bitiren her öğrenci bunları biliyor kabul edilir ve de sorumludur.Turk olmadigim icin bende seninle tartismayacagim cunki anlamsiz olur