- 22 Eylül 2012
- 1.364
- 1.744
-
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
Sizin için söylemedim bunu. Yaşadığımız anılardan dolayı hala yapan varsa yapmasın diye dedim. Maddi durumu kötü olup fotokopi parası verememek utanılacak bir konu olmamalı çünkü.Pardon da kimi ifşalıyoruz bahsettiğim şey velinin vermediği halde utanmaması çocuğun neden haberi olsun herkes gibi o da ödevini alıyor eksik kalmıyor.
Hani şu hediyede adı olmayınca utanan kimden utanıyor belli ki öğretmenden değil diyorum.
Okuldan haberiniz olmadığı belli birkaç tane maddi durumu yeteriz kotamız olur onlardan zaten istemeyiz
Benim bahsettiğim arkadaşlara da öğretmen sizi sınava almayacağım, başkasının kağıdıyla mı sınava gireceksiniz falan diye baya yüklenmişti. Ailelerine laf etmişti. Başlarını kaldıramadılar. Çocuklara resmen hırsız muamelesi yapıldıBizim zamanımızda da okul aidatları yeni çıkmıştı. O ara ciddi maddi sıkıntımız vardı. Sıra arkadaşımın hele hiç durumu yoktu.
Bizi tahtaya çıkarmışlardı. Yani rezil rüsva ediyorlar…
Ağlayarak müdürün yanına gitmiştık. Bize böyle yaptılar diye. İkimizin numarasını bir kağıda yazdı; aidat alınmayacak yazıp bize verdi. Bizde öğretmene verdik. Anca çeneleri kapandı.
Kırtasiyeden öğretmene dolma kalem alırdık hediye paketi yapardık hediye paketinden içinde kalem olduğu çok belli olurdu ama hediye verecek olduğumuz için sevinirdik şimdilerde sınıf anneleri veriyor hediyeleriGerçi hatırlıyorum. Anam yumurta satıp parasıyla şekerlik almıştık. Sandıktan da bi tane havlu koymuştuk. Demekki kapitalist sisteme bizde yenilmişiz.
Fakirdik ama özel günlerden taviz vermemişiz.
öğretmenliğe imrenen bir doktor ilk defa görüyorum selamBir doktor olarak güldüm:) yeri geliyor öğle arası yemek yemeyip hasta bakmaya devam ediyorum. Ayda 260 saat çalışıyorum ve istesem de 160 saat bir memur gibi çalışamıyorum. Stratejik personelsin deniyor ve ZORUNLU nöbet yazılıyor. Sahi öğretmenin aylık çalışma saati ne kadar ? 260 saat çalışmaya ek evde sürekli telefonum çalar. Takipli hastalarım arar , tahlil soran komşu eş dost bitmez. Her bayram oturması, her buluşma , her ziyaret mesleğimi icra ediyorum.
Haftasonu tatil diyemiyorum. Ders programında bugün boş yapamıyorum. Her resmi tatilde tatili olmayan nadir mesleklerdenim. Üstüne yaz tatilim yarıyıl tatilleri vs yok. En son 9 yıl önce 3 günlük yılbaşı tatili yapabildim. Sahi sizin tatiller ne kadar ? İnanaır mısınız bir sürü tatil yapıp usulsüz rapor için gelip kavga eden meslekler var.
Normalde meslek kavgasını hiç sevmem. Asla kıyaslamam. Siz kıyaslayınca yazayım dedim. Detaya da girmedim!!!
Eşit ücrete beş kat fazla çalışıyorum der gibi olmuşöğretmenliğe imrenen bir doktor ilk defa görüyorum selam
Dün x de bir öğretmen paylaşım yaptı ben öyle öğretmene kurban olurum. Okumuşsunuzdur belki..Benim bahsettiğim arkadaşlara da öğretmen sizi sınava almayacağım, başkasının kağıdıyla mı sınava gireceksiniz falan diye baya yüklenmişti. Ailelerine laf etmişti. Başlarını kaldıramadılar. Çocuklara resmen hırsız muamelesi yapıldıiyi öğretmenler elbette var ama bunları hatırlayınca da inkar edemiyoruz işte. Keşke bitse bu olaylar
Sizin cevabın öncesini görmedim ama burda en fedakar mesleğe hediye alınıyor değil ki olayBir doktor olarak güldüm:) yeri geliyor öğle arası yemek yemeyip hasta bakmaya devam ediyorum. Ayda 260 saat çalışıyorum ve istesem de 160 saat bir memur gibi çalışamıyorum. Stratejik personelsin deniyor ve ZORUNLU nöbet yazılıyor. Sahi öğretmenin aylık çalışma saati ne kadar ? 260 saat çalışmaya ek evde sürekli telefonum çalar. Takipli hastalarım arar , tahlil soran komşu eş dost bitmez. Her bayram oturması, her buluşma , her ziyaret mesleğimi icra ediyorum.
Haftasonu tatil diyemiyorum. Ders programında bugün boş yapamıyorum. Her resmi tatilde tatili olmayan nadir mesleklerdenim. Üstüne yaz tatilim yarıyıl tatilleri vs yok. En son 9 yıl önce 3 günlük yılbaşı tatili yapabildim. Sahi sizin tatiller ne kadar ? İnanaır mısınız bir sürü tatil yapıp usulsüz rapor için gelip kavga eden meslekler var.
Normalde meslek kavgasını hiç sevmem. Asla kıyaslamam. Siz kıyaslayınca yazayım dedim. Detaya da girmedim!!!
:) hemen göz doktoruna sevk ediyorumöğretmenliğe imrenen bir doktor ilk defa görüyorum selam
Birer kupa alabilirsiniz,bana gelmişti,sürekli onu kullanıyorum, makineye bile atmaya kıyamıyorum, üzerinde ismimin baş harfi var , seviyorum:)2 aylik taze kres velisiyim, haliyle 2 ogretmenimiz var. Bende bu konuda gerginim ama bizim okulda velilerin grup kurmasi vs kesin bir dille yasaklandi. Velilerle hic iletisimimiz yok, simdi hediye alınır, benim kizim boynu bukuk kalir diye korkuyorum.
Benim zamanımda bu sebeple cok ama cok kirildigimi hatirliyorum, ayni seyi yasamasini istemem, ne yapmalıyım sizce?
:) hemen göz doktoruna sevk ediyorumöğretmenliğe imrenen bir doktor ilk defa görüyorum selam
Siz önceki mesajı okuyup tekrar bakın bence konuyu hiç anlamamışsınız ki. Durduk yerde doktor mesai biter kapısını kapatır öğretmenin mesai hiç bitmez diye bir kıyasa girildi. Ben de doktorluğu yazdım.Sizin cevabın öncesini görmedim ama burda en fedakar mesleğe hediye alınıyor değil ki olay
Farkındaysanız genelde sadece ilkokulda alınır hediye. Çünkü aynı kişiyle uzun yıllar bir arada olursun. O yüzden aranda bir bağ olur. Bir doktorun hastasıyla o sürede arasinda bağ olmaz. Bir polisin de vatandaşla bağı olmaz. Bana göre en zor meslek askerlik. Hayatını ortaya koyuyor savaşıyor. Adını bile bilmeyiz değil hediye. Burda en zor olduğu için değil. Bağ olduğu için hediye mevzusu çıkmış. Öğretmen yeri geliyor aileden biri gibi oluyor. Bak herkesin doktor travması da vardır. Ama o kalıcı olmuyor. Ama öğretmenin oluşturduğu travma yıllarca çıkmıyor. Veya tersi şekilde iyi bir yonlendirme yapması ile hayatı iyi yönde değişen çok insan var. Benim hayatımı değiştirecek doktora belki de hiç denk gelmeyecegim. Siz hayatini degistirdiginiz çok insana denk gelirsiniz ama her insanın hayatına bir doktor girmez. Ama her insanın hayatına bir öğretmen girer. Aileden sonra en önemli kişiden biri olur nerdeyse. Anneye anneler günü hediyesi almak gibi olur.
Bir önceki mesajınızda kasiyer araba tamircisi örneğine bakarak yazmıştım ki belirttiğimi düşünüyorum yoksa bahsettiğiniz sağlık ve güvenlik alanında çalışan meslekler zaten çok kutsal ve tartışmaya kapalı noktalardır .Bazı noktalarda Zorunda kalıyorum demişsiniz aradaki farkı söyleyeyim zorunda kalmıyorum kimsenin telefonunu zorunda olarak açmıyorum kimsenin sorusunu zorunda olarak çözmüyorum bir öğrenciye sadece branşımı öğretip geçmek varken sırf zorunda olduğum için hayatının diğer noktalarına dokunmuyorum ( hepsi istediğim ve içimden geldiği için işim olduğu için değil) başka meslekleri küçümsemek gibi bir düşüncem zaten yok çünkü o meslekleri yapan kişileri bizzat yetiştiriyorum. Manevi hediyeler, bir çiçek bir resim öğrencimin elleriyle işlediği bir etamin üstün görünüp ödül beklentisi değildir maddi hediyelere en baştan karşı olduğumu zaten belirttim .Olayı saptırmak niyetinde olmadığım için imla vb uyarınıza cevap vermeyip gülüp geçebilirim sadeceöğretmen değilim ama bu söylediklerinizin benzerlerini ben de yapıyorum
yapmak zorunda kalıyorum
tamamen internet üzerinden yürüyen bir işim var ve ben de tatil günümde iş yapıyorum, belirli planlar dahilinde devam etmesi gereken şeyler var
aniden bir sorun çıktığında gece demeden tatil demeden işle ilgilenmek durumunda kalıyorum bazen
yani bahsettiğiniz durum sadece öğretmenlere has bir durum değil
polisler, doktorlar, askerler vs de tatil günlerinde aniden işe çağırılabiliyorlar
işin niteliğine göre bir sürü meslek kolunda yaşanabilen bir durum bu bahsettikleriniz
fedakarlık yapılan tek meslek öğretmenlik değil.
her meslek kendi özelinde değerlidir ve sizler de herkes gibi işinizi yapıp karşılığında maaşınızı almaktasınız.
bunu diğer mesleklerden üstün tutup hediyelerle ödüllendirilmeyi beklemek doğru bir davranış değil.
ben mantıklı bir birey olarak işi bu bakış açısından ben kendi adıma uzaklaşmayacağım çünkü siz ve diğer meslekler, kimse bu işi bedavaya yapmıyor.
en azından yılda bir kere somut bir hale dönüyor bu hediye olayı derken hediyelerin gelmesinden son derece memnun olduğunuzu düşündürdü bana bu cümleniz ve bu düşüncedeki tüm kişileri (mesleği ne olursa olsun hediyelerle ödüllendirilmeyi bekleyen herkesi) kınıyorum.
sizler bu işi somut hale döndürdüğünüz için her sene bir sürü aile maddi anlamda zor durumda kalıyor, bu saçmalığa dahil olmayan çocuklar belki de dışlanıyor veya kendini kötü hissediyor.
son olarak, uzun uzun cümleler kurduğunuz zaman virgül kullanmanızı tavsiye ederim, bir öğretmene imla konusunda tavsiye vermek zorunda kalmak rahatsız edici ama mecbur bırakıyorsunuz maalesef.
Bir doktor olarak haklısınız ve hakkınız ödenemez( oradaki ifadem sağlık sektörü ya da güvenlik ile ilgili değil) ben kasiyer ve araba tamircisi örneğine yönelik bu şekilde yazdım. Çalışma şartlarımızı karşılaştırmak niyetinde değilim ki sadece işi bu cümlesi çok üzücü sizin fedakarlıklarınıza da işi bu gözüyle bakılmamalı söylemek istediğim o aslında belirttiğimi düşünüyorum.Benim çalışma saatlerimi sormuşsunuz haklısınız aktif çalışma saatim size göre çok çok az belki ama ben meseleğim ile ilgili ekstraları sizin ZORUNLU olarak belirttiğiniz şekilde değil gönüllü olarak yapıyorum. Yaptığımdan iş ya da yükten şikayetim yok aksine çok seviyorum sadece dediğim gibi yapacaksın tabi bakış açısı hoşuma gitmiyor tıpkı doktorlara okurken şartlarını biliyordun yapacaksın tabii işin bu denmesinin rahatsız edici olması gibi .Her meslek grubunda suistimal eden hakkını vermeyen bir grup var rapor örneğiniz vb , Ben de size ona karşılık zorunlu rapor almam gereken durumda bir doktordan aldığım ve almamam gereken tepkiyi örnek verebilirim ya da karşılaştığımız bazı olumsuz deneyimleri bu liste uzar gider karşılıklı olarakBir doktor olarak güldüm:) yeri geliyor öğle arası yemek yemeyip hasta bakmaya devam ediyorum. Ayda 260 saat çalışıyorum ve istesem de 160 saat bir memur gibi çalışamıyorum. Stratejik personelsin deniyor ve ZORUNLU nöbet yazılıyor. Sahi öğretmenin aylık çalışma saati ne kadar ? 260 saat çalışmaya ek evde sürekli telefonum çalar. Takipli hastalarım arar , tahlil soran komşu eş dost bitmez. Her bayram oturması, her buluşma , her ziyaret mesleğimi icra ediyorum.
Öncesini okumadigimi özellikle belirttim. Geriye dönüp bakacak durumda değilim şu an. Yanlış anlama ihtimalime karşı öncesini o yüzden belirttim.:) hemen göz doktoruna sevk ediyorum
Siz önceki mesajı okuyup tekrar bakın bence konuyu hiç anlamamışsınız ki. Durduk yerde doktor mesai biter kapısını kapatır öğretmenin mesai hiç bitmez diye bir kıyasa girildi. Ben de doktorluğu yazdım.
Ben asla hiç bir hastamdan hediye kabul etmiyorum. Bazen zorla sekretere bırakan oluyor onu da sekreterime ya da personele veriyorum. Prensip meselesi. Kalkıp kutsal mesleğim en hakedenim desem ve her 14 Mart hekimlere hediye almalısınız desem tabi ki siz de yazın. Konunun muhattabı ben değilim yani .
Konu kutsal meslek olduğu üzerinden bir hediye meşrulaştırma işi oldu. Ben mesela ailemdeki öğretmenlere hediye alıyorum. 2 kuzenim öğretmen. Bence hediye böyle olmalı. Öğrenci ve velilere hediye dayatması olmamalı.
Kimin kimin hayatına nasıl dokunduğunu da bilemezsiniz. Bir çok hastamla hala görüşürüm yıllar geçti. İlkokul öğretmenimle de mümkünse hiç karşılaşmayalım.lisede yine 2 tane öğretmeni hiç unutmam. Hani bu işi mesleğe yüklemek saçma geliyor.anneye anneler günü hediyesi almak gibi de olmaz. Önceki mesajda benden örnek verildiği için yazayım. Takipli hastamla sürekli görüşüyorum hayatındaki yerimi bu şekilde tanımlamam mesela.
Hatta daha çok ilkokul öğretmeni. Ortaokul ve lisede çok öğretmen değiştigi için o bağ yine azalıyor. Yine hediye muhabbeti o kadar olmuyor. Ama ilkokul öğretmeni değişse bile en çok maruz kaldığın insan. Bütün derslere giriyor. İlkokulda 4 öğretmenim oldu dördünü de çok hatırlıyorum. Ortaokulda olanların bazıları o kadar silik ki. Yani burda mevzu mesleğin kutsallıgi, zorluğu vs den daha çok geçirilen zamandan dolayı kurulan bağ.Öncesini okumadigimi özellikle belirttim. Geriye dönüp bakacak durumda değilim şu an. Yanlış anlama ihtimalime karşı öncesini o yüzden belirttim.
Sizin hayatınızda böyle hastalar olabilir. Zatne onu yazdım. Ama benim ailemde 5 kişi varsa besinin hayatinda da bir doktor yok. Ama besimizin de hayatında iyi de olsa kötü de olsa öğretmen var. Öğretmene dair anılar var. Aileden biri kadar yer kaplıyor. İyi veya kötü tartışması değil.
Hayatımda nüfus memuru yok, doktor yok,polis yok... Tek tük anılar vardır şuna denk geldim iyi oldu vs diye. Ama ailede 5 kisiysek 5 imizin de anılarında olan tek meslek grubu var o da öğretmen.
Benim mesajıma yönelik yazmışsınız da ben o mesajımda hediye almak gerektiğini savunmadım aksine ben maddi değeri olan hediye kabul etmem ki bunu tanıştığım ilk gün belirtirim ama eski öğrencilerim de sırf öğretmenler günü diye özellikle aradığında mutlu olurum , ya da illa bişey vereceklerse ( ki bu en fazla bir kupa olur)bunu öğretmenler gününe heyecanla saklamalarına mutlu olurum yoksa dediğiniz gibi hediye olmalı bakış açısına yönelik ya da en iyi en kutsal en zor benime yönelik bir sitem değildi cümlelerim:) hemen göz doktoruna sevk ediyorum
Siz önceki mesajı okuyup tekrar bakın bence konuyu hiç anlamamışsınız ki. Durduk yerde doktor mesai biter kapısını kapatır öğretmenin mesai hiç bitmez diye bir kıyasa girildi. Ben de doktorluğu yazdım.
Ben asla hiç bir hastamdan hediye kabul etmiyorum. Bazen zorla sekretere bırakan oluyor onu da sekreterime ya da personele veriyorum. Prensip meselesi. Kalkıp kutsal mesleğim en hakedenim desem ve her 14 Mart hekimlere hediye almalısınız desem tabi ki siz de yazın. Konunun muhattabı ben değilim yani .
Konu kutsal meslek olduğu üzerinden bir hediye meşrulaştırma işi oldu. Ben mesela ailemdeki öğretmenlere hediye alıyorum. 2 kuzenim öğretmen. Bence hediye böyle olmalı. Öğrenci ve velilere hediye dayatması olmamalı.
Kimin kimin hayatına nasıl dokunduğunu da bilemezsiniz. Bir çok hastamla hala görüşürüm yıllar geçti. İlkokul öğretmenimle de mümkünse hiç karşılaşmayalım.lisede yine 2 tane öğretmeni hiç unutmam. Hani bu işi mesleğe yüklemek saçma geliyor.anneye anneler günü hediyesi almak gibi de olmaz. Önceki mesajda benden örnek verildiği için yazayım. Takipli hastamla sürekli görüşüyorum hayatındaki yerimi bu şekilde tanımlamam mesela.
Önceki mesajda öğretmenlerin çok fazla fedakarlık yaptığı ama doktorların mesai saati bile bitmeden kapıyı kapattıklarıyla ilgili bir kısım vardı. O nedenle o şekilde mesaj yazmış muhtemelen.Sizin cevabın öncesini görmedim ama burda en fedakar mesleğe hediye alınıyor değil ki olay
Farkındaysanız genelde sadece ilkokulda alınır hediye. Çünkü aynı kişiyle uzun yıllar bir arada olursun. O yüzden aranda bir bağ olur. Bir doktorun hastasıyla o sürede arasinda bağ olmaz. Bir polisin de vatandaşla bağı olmaz. Bana göre en zor meslek askerlik. Hayatını ortaya koyuyor savaşıyor. Adını bile bilmeyiz değil hediye. Burda en zor olduğu için değil. Bağ olduğu için hediye mevzusu çıkmış. Öğretmen yeri geliyor aileden biri gibi oluyor. Bak herkesin doktor travması da vardır. Ama o kalıcı olmuyor. Ama öğretmenin oluşturduğu travma yıllarca çıkmıyor. Veya tersi şekilde iyi bir yonlendirme yapması ile hayatı iyi yönde değişen çok insan var. Benim hayatımı değiştirecek doktora belki de hiç denk gelmeyecegim. Siz hayatini degistirdiginiz çok insana denk gelirsiniz ama her insanın hayatına bir doktor girmez. Ama her insanın hayatına bir öğretmen girer. Aileden sonra en önemli kişiden biri olur nerdeyse. Anneye anneler günü hediyesi almak gibi olur.
Anlayamadığınız kısım şu mesleğimi SEVEREK yapıyorum. İşin ZORUNLU olan kısmıysa tatilsiz ve insani şartların üzerinde olan 260 SAAT olan süresi. Hani haftaiçi hergün 08.00-17.00 çalışsam 160 saat çalışmış olacağım. Bir hayal edin 260 saatlik mesaiyi.Bir önceki mesajınızda kasiyer araba tamircisi örneğine bakarak yazmıştım ki belirttiğimi düşünüyorum yoksa bahsettiğiniz sağlık ve güvenlik alanında çalışan meslekler zaten çok kutsal ve tartışmaya kapalı noktalardır .Bazı noktalarda Zorunda kalıyorum demişsiniz aradaki farkı söyleyeyim zorunda kalmıyorum kimsenin telefonunu zorunda olarak açmıyorum kimsenin sorusunu zorunda olarak çözmüyorum bir öğrenciye sadece branşımı öğretip geçmek varken sırf zorunda olduğum için hayatının diğer noktalarına dokunmuyorum ( hepsi istediğim ve içimden geldiği için işim olduğu için değil) başka meslekleri küçümsemek gibi bir düşüncem zaten yok çünkü o meslekleri yapan kişileri bizzat yetiştiriyorum. Manevi hediyeler, bir çiçek bir resim öğrencimin elleriyle işlediği bir etamin üstün görünüp ödül beklentisi değildir maddi hediyelere en baştan karşı olduğumu zaten belirttim .Olayı saptırmak niyetinde olmadığım için imla vb uyarınıza cevap vermeyip gülüp geçebilirim sadece
Bir doktor olarak haklısınız ve hakkınız ödenemez( oradaki ifadem sağlık sektörü ya da güvenlik ile ilgili değil) ben kasiyer ve araba tamircisi örneğine yönelik bu şekilde yazdım. Çalışma şartlarımızı karşılaştırmak niyetinde değilim ki sadece işi bu cümlesi çok üzücü sizin fedakarlıklarınıza da işi bu gözüyle bakılmamalı söylemek istediğim o aslında belirttiğimi düşünüyorum.Benim çalışma saatlerimi sormuşsunuz haklısınız aktif çalışma saatim size göre çok çok az belki ama ben meseleğim ile ilgili ekstraları sizin ZORUNLU olarak belirttiğiniz şekilde değil gönüllü olarak yapıyorum. Yaptığımdan iş ya da yükten şikayetim yok aksine çok seviyorum sadece dediğim gibi yapacaksın tabi bakış açısı hoşuma gitmiyor tıpkı doktorlara okurken şartlarını biliyordun yapacaksın tabii işin bu denmesinin rahatsız edici olması gibi .Her meslek grubunda suistimal eden hakkını vermeyen bir grup var rapor örneğiniz vb , Ben de size ona karşılık zorunlu rapor almam gereken durumda bir doktordan aldığım ve almamam gereken tepkiyi örnek verebilirim ya da karşılaştığımız bazı olumsuz deneyimleri bu liste uzar gider karşılıklı olarak
içinizden geldiği için fedakarlık yapıyorsanız yani size kimse ille de yap demediği halde kendi gönlünüz istedi diye yapıyorsanız bile hediye beklentisinde olmamanız gerekiyor.Bir önceki mesajınızda kasiyer araba tamircisi örneğine bakarak yazmıştım ki belirttiğimi düşünüyorum yoksa bahsettiğiniz sağlık ve güvenlik alanında çalışan meslekler zaten çok kutsal ve tartışmaya kapalı noktalardır .Bazı noktalarda Zorunda kalıyorum demişsiniz aradaki farkı söyleyeyim zorunda kalmıyorum kimsenin telefonunu zorunda olarak açmıyorum kimsenin sorusunu zorunda olarak çözmüyorum bir öğrenciye sadece branşımı öğretip geçmek varken sırf zorunda olduğum için hayatının diğer noktalarına dokunmuyorum ( hepsi istediğim ve içimden geldiği için işim olduğu için değil) başka meslekleri küçümsemek gibi bir düşüncem zaten yok çünkü o meslekleri yapan kişileri bizzat yetiştiriyorum. Manevi hediyeler, bir çiçek bir resim öğrencimin elleriyle işlediği bir etamin üstün görünüp ödül beklentisi değildir maddi hediyelere en baştan karşı olduğumu zaten belirttim .Olayı saptırmak niyetinde olmadığım için imla vb uyarınıza cevap vermeyip gülüp geçebilirim sadece
olay çıkacak ne vardı kiAmanın arkadaşlar bu öğretmenler günü neymiş öyle.
Bizim anneler arasında kavga çıktı.
Ay çok trajik bir gece wp grubunda resmen kavga çıktı.
Ertesi günü anne ile sınıf annesi + diğer annelerle arasında gerginlik olmuş. Diğer gün anne öğretmene sınıf annesini şikayet etti.
Ay olaylar olaylar.
Öğretmen beni aradı. Siz hep uzak durdunuz ben gözlemledim dedi.
Ben ortada sorun olacak hiçbirşey görmedim. Kadın para toplayalım x miktar = hediye çeki + çiçek + çikolata dedi.
İstenen miktarda makul.
Dedim ortada hicbir sorun yokken birden olay çıktı anlamadım ne olduğunu…
Neyse en sonunda toplandı güzel bi şekilde hazırlandı.
Yazanlar olmuş kötü anılarını; benim de ilkokul öğretmenim inşallah mezarında dik oturur. Ne travmalar bıraktı bende.
Küçücük kalbimi çok incitti. Hakkım varsa haram zehir zıkkım olsun.
Karması sarsın sülalesini sonsuz kere.
Bu yazdıklarım kötü öğretmenlere, öğrencilerini incitenlere örnek olsun.
Kolumu kanadımı, heveslerimi kırdı…
İnanın bazen durup dururken yaptıkları aklıma geliyor. O derece hayatıma etkisi var.