- 16 Ağustos 2019
- 2.353
- 7.544
- 33
-
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
Ses cıkarınca sız gırmeyın deyıo geciliyor ve o lıste gercekten yapılıyor. Kımı ogretmn onemsemıyır ama onemseyen de ınanın gercekten var.. Bu iş randa donduYaa işte hem abartı hem saçma bende sanmıyorum öyle öğretmenler olsun 2 3 veli yalakalık yapacak diye bütün sınıf kendini mecbur hissediyor galiba biri çıkıp dememiş ki olmaz ekonomi ortada 300 TL çok da küçümsenecek bir meblağ değil bence haa öğretmene değer mi değer ama işte insanlar fakir. Bilmiyorum ki direk liste yapıp veriyor herkesin içinde çocuğunla az ilgileniyor dedi.
Varmış öyle öğretmenler demek ne acı...
Evet bence de şikayet edilir ama bir şikayetle olacak iş de değil insanlar çabuk ayak uydurup tamam diyip yapılana ortak oluyor sesi çıkmıyor.
Yani bence normal değil bu söyledikleriniz. Yorumlarınızı da okumadım . Benim yazdığım belli bir fincan takımı için toplanacak maksimum para 50 TL olsun . Siz bambaşka bir şeyden bahsediyorsunuz. Ben olsam böyle bir şekilde öne çıkıp kendince sınıf annesi olduğunu iddaa eden kadına bu dediklerinizi gruptan aynen yazardım . Birileri daha fazla para ödemek isterse ödeyebilir .Bolgeye gore okula gore degısıyor. Mesela bıızm bulundugumuz bolge tarım işçiliği hep. Yagmur camur ruzgar vs iş yok yevmiye de yok. Burdan gelenle kıra, fatura vs derkn aileler kıt kanaat gecınıyor. Dusunun 2,3 cocuk okutanı.. En az hedıye meblağı 3binden baslatıyorlar sınıflar 15,20 kişilik.. Ekstra pasta ıcecek tabak derkem 250,300 den asagı toplanmıyor. 2 cocuk ıcın olsa 600 yapıcak. Bunlar az rakam degıl. Kime gore neye gore belırlenıyor. Gosterıs oldu artık kabul edelım. Herseye pasta kesen pahalı marka alan takıntılı hal alındı... Bır termosa 3500 vermek yad bır monta 5,6 bın vermek bır cantaya 4,5 bın vermek normal mı. Hedıye anlayısımız pahalı markalar mı oldu
Oysa ki bır album yapılsa yada vıdeo kayıt vs cocukların resimlerinin oldugu guzl dileklerin bulundugu daha anlamlı hediye olmaz mı. Bnım ve bır cok ksının dedıgı savunduğu konu bu
Eger bu korkuyla hediye için birileri para veriyorsa bu da bir rüşvet . Bu şekilde çocuk okutan öğretmene ben güvenmem . O listeyi de çıkarırım bundan dolayı şikayetçi de olurum . Kaç tane psikopat insan şu kişi bana alınan çanta için para vermemiş en iyisi onun çocuğuna kötü davranayim der ki ? Yani iş buna gelene kadar zaten o insan olarak sorunlu bir varlıktırSes cıkarınca sız gırmeyın deyıo geciliyor ve o lıste gercekten yapılıyor. Kımı ogretmn onemsemıyır ama onemseyen de ınanın gercekten var.. Bu iş randa dondu
Dedıgım gıbı yazınca cevap sız giremeyebilirsınız zorunlu degıl gıren velıler toplanıp verırız cocuklarımızla bla bla.. Az daha ustune gıdersn hergun sıgara ıcıyorlar yada bu hafta da pazara gıtmeyın gıbı cvplar bıle gelıyorYani bence normal değil bu söyledikleriniz. Yorumlarınızı da okumadım . Benim yazdığım belli bir fincan takımı için toplanacak maksimum para 50 TL olsun . Siz bambaşka bir şeyden bahsediyorsunuz. Ben olsam böyle bir şekilde öne çıkıp kendince sınıf annesi olduğunu iddaa eden kadına bu dediklerinizi gruptan aynen yazardım . Birileri daha fazla para ödemek isterse ödeyebilir .
Dedıgım gıbı ogretmn tepki vermese bıle cocuklar arası cok kotu muhabbetler donuyor sen fakırsın sen almadın sen yeme pasta sen gıt gıbı. Aileden gelen gorgu de olmuyor bazılarında. Ben asla hedıye kabul etmem dıyen ogretmense var, bana alacağınıza cocuklarınıza alım dıyen de yada begenmeyıp degıstırende 1 elın parmagı nasıl bır degılse onlar da tabıkı de bır degıl ama olan her zmn cocuklara oluyor bu ekonomıde.. Zaten sartlar zor insanlar daha da zora sokuyorEger bu korkuyla hediye için birileri para veriyorsa bu da bir rüşvet . Bu şekilde çocuk okutan öğretmene ben güvenmem . O listeyi de çıkarırım bundan dolayı şikayetçi de olurum . Kaç tane psikopat insan şu kişi bana alınan çanta için para vermemiş en iyisi onun çocuğuna kötü davranayim der ki ? Yani iş buna gelene kadar zaten o insan olarak sorunlu bir varlıktır
Yani şu konusmanin pek normal olduğunu da düşünmedim . Kimse benim alacağım hediyeye ya da vereceğim paraya karışamaz . Pazar alisverisine gitme para ver diyen insanlarla aynı grupta da durmam muhattap da olmam . Bizzat okulda öğretmenle görüşürüm hayırdır bu arkadaşların derdi ne mafyalar mi diye . Çocuğum yok bu veli gruplari ne işe yariyor bilmiyorum ama topluca hepsi bana saçma geldi .Dedıgım gıbı yazınca cevap sız giremeyebilirsınız zorunlu degıl gıren velıler toplanıp verırız cocuklarımızla bla bla.. Az daha ustune gıdersn hergun sıgara ıcıyorlar yada bu hafta da pazara gıtmeyın gıbı cvplar bıle gelıyor
Odev bılgılendırmesı dıyr acılıp odev dısında herseye donen gruplarYani şu konusmanin pek normal olduğunu da düşünmedim . Kimse benim alacağım hediyeye ya da vereceğim paraya karışamaz . Pazar alisverisine gitme para ver diyen insanlarla aynı grupta da durmam muhattap da olmam . Bizzat okulda öğretmenle görüşürüm hayırdır bu arkadaşların derdi ne mafyalar mi diye . Çocuğum yok bu veli gruplari ne işe yariyor bilmiyorum ama topluca hepsi bana saçma geldi .
Yani burada suçu neden öğretmene atıyoruz onu anlamadım . Bu veliler arasında geçen bir olay ben karsimdaki grupla aynı dusunmedigimde ayrık otu olmaktan rahatsız olmam . Böyle bir etkinlik bana tersse katılmam değilse durumu olmayan arkadaşımın yerine para da veririm . Bunlar bence büyük meseleler bile değil . Niye bu kadar herşey komplike olmak zorunda anlamadım gerçekten. Eğer bu durum sizin yaşadığınız bir durumda ben olsam bunu öğretmenle konuşurum ve bu hediye veya para toplamakla ilgili absürt paralar toplayan veliyi uyarmasini isterimDedıgım gıbı ogretmn tepki vermese bıle cocuklar arası cok kotu muhabbetler donuyor sen fakırsın sen almadın sen yeme pasta sen gıt gıbı. Aileden gelen gorgu de olmuyor bazılarında. Ben asla hedıye kabul etmem dıyen ogretmense var, bana alacağınıza cocuklarınıza alım dıyen de yada begenmeyıp degıstırende 1 elın parmagı nasıl bır degılse onlar da tabıkı de bır degıl ama olan her zmn cocuklara oluyor bu ekonomıde.. Zaten sartlar zor insanlar daha da zora sokuyor
O zaman tek yönetici olacak kimse cevap yazamayacak şekilde bir grup tercihim olurduOdev bılgılendırmesı dıyr acılıp odev dısında herseye donen gruplar
Diğer yazdıklarınıza katıldığım için sadece bu kısmı alıntıladım. Ben gerçek hayatta da o profilde insanları beğenmiyorum. Asgari ücretle kirada geçinip üç çocuk yapan insanlar zaten düşünmüyordur ki o çocukları. Neyini beğeneceğimEvıne asgarı ucret gırıp 2,3 cocuk okutan kırada yasayan ay sonunu getıremeyn velılere de gercek hayatta begenmedım atın...
Eskiden biz Whatsapp gruplarında mı öğreniyorduk ödevleri. MEB’in getirdiği en saçma şey bu. İşgüzarlık.Odev bılgılendırmesı dıyr acılıp odev dısında herseye donen gruplar
Kız ne çabuk ban yedinSes cıkarınca sız gırmeyın deyıo geciliyor ve o lıste gercekten yapılıyor. Kımı ogretmn onemsemıyır ama onemseyen de ınanın gercekten var.. Bu iş randa dondu