Öğretmenler gunu icin hediye fikri kizlarr:)

İşte biz de çeyrekle bileklik dediler bakalım başka birsey demediler . Kasım ayı girsin de gelir o zaman
Almayın lütfen.

Bu salak kafam çocugum ilkokuldayken sırf darmalaktan vazgeçsinler diye habire verdigim paralara şimdi ulan ne gerek varmış diyor.
Gerçekten o zaman dönüp vermiyorum deseymişim.

Bu arada ver 2000 tl kendin al o hafif altın kolyeyi.
Milleti darlamayı kesin artık.
Dilenci gibi velilerden para talep edip kafanıza göre hediye tasarlamaktan da vazgeçin.
bütçesi 500 ama
2000 tl lik kolye alacak kadar sevmiyordur öğretmeni
Hem 2000 kolye kaldımı altın, altının gramı zaten 1000 liradan fazla. Çeyreğe ip geçerip boynuna takcak öğretmenin herhaldr.
Konusahibinin dünyadan haberi yok bence
Çünkü 500 lirayıda çok sanıyor

Benim iki çocuğumunda öğretmeni asla hediye kabul etmediler. Biri kadındı çiçek alırdık çocuklar şarkı şiir ezberler sürpriz yaparlardı organizasyonumuz bu kadardı. Çokta mutlu oldu her zaman çok şanslı bir öğretmenim böyle ince düşünceli velilerim var derdi halada muhabbetimiz var. Diğerinin ki erkek o da istemedi fidan bağışı yaptık. Gerçekten artık bu pahalı gösteriş saçmalığı hediyelere son verilsin.

abartmayın 22x60 tl zaten çok, daha fazla verelim diyorsunuz siz de.
topluca bir orkide falan alınsa yeter işte. hediye kartına falan gerek yok bence.
Zaten yasak memurun hediye kabul etmesi. Oldu olacak bı de nakit para tutusturun öğretmenin elinde hocam alın bu parayı üstünüze başınıza bir şeyler alın diyin.

Valla o da çok.
affnjdfjasjfn

Ben hediye almayı en başta yasaklıyorum, çocuklardan resim-şiir vb kabul ediyorum. Velilere de hediye gelirse geri göndereceğimi, böyle bir durumda çocuklarının mahcup olacağını belirtiyorum. Böylece veliler arası saçma sapan kavgalar da çıkmıyor.

En güzel hediye ne?

canını yedigim ya.
Ben ilkokuldayken öğretmenime hani şu tulum peynirlerinin oldugu beyaz kaplar vardı eskiden annem onlara parlak mustafa çiçegi dikmişti.
Onu götürmüştüm o da aldı sınıf dolabının üstüne koydu kfdnnsfnd nasıl üzülmüştüm, herkesin hediyesini kucakladı aldı benimkini almadı diye.
Ulan bir de eskiden sigara getirenler de olurdu he

Zaten yasak memurun hediye kabul etmesi. Oldu olacak bı de nakit para tutusturun öğretmenin elinde hocam alın bu parayı üstünüze başınıza bir şeyler alın diyin.
E hediye kartı zaten o demek bence çok ayıp geliyor bu hediye kartları da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…