- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
-
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Hangi parlak fikirlinin düşüncesiydi acabaYok söylediğim ana sınıfında olmustu.
Altın bilezikler, altın kolyeler, bilgisayarlar ana okulunda olmustu.
Geçen yıl çikolata çiçek ve abajuralındı.
Almayın lütfen.İşte biz de çeyrekle bileklik dediler bakalım başka birsey demediler . Kasım ayı girsin de gelir o zaman
Saçma sapan bı baskı ortamı işte.Hiç kabaca değildi işte ben de direk yuhhhh dedim
Bence de anlamıyorlardır fakat işte herkes katılırken ben katılmıyorum dediğinde de dışlanmış oluyorsun , çocuğun mahcup olmasın diye mecbur kabul ediliyor.
bütçesi 500 amaBu arada ver 2000 tl kendin al o hafif altın kolyeyi.
Milleti darlamayı kesin artık.
Dilenci gibi velilerden para talep edip kafanıza göre hediye tasarlamaktan da vazgeçin.
Zaten yasak memurun hediye kabul etmesi. Oldu olacak bı de nakit para tutusturun öğretmenin elinde hocam alın bu parayı üstünüze başınıza bir şeyler alın diyin.abartmayın 22x60 tl zaten çok, daha fazla verelim diyorsunuz siz de.
topluca bir orkide falan alınsa yeter işte. hediye kartına falan gerek yok bence.
Valla o da çok.bütçesi 500 ama
2000 tl lik kolye alacak kadar sevmiyordur öğretmeni
Hem 2000 kolye kaldımı altın, altının gramı zaten 1000 liradan fazla. Çeyreğe ip geçerip boynuna takcak öğretmenin herhaldr.
Konusahibinin dünyadan haberi yok bence
Çünkü 500 lirayıda çok sanıyor
En güzel hediye ne?16.yilim bugüne kadar maddi degeri yüksek bir hediye gelmedi hatta kalem kupa dışında hediye de gelmedi. Hiç bir zaman beklenti içinde de olmadım. Oglum kolejde okuyor dünya para verdiğim halde en güzel hediyeyi alıp gönderiyorum öğretmenimize. Bence en güzelini hakediyor. Ayrıca aldığım maaşın karşılığı kadar çalışsaydım çocuklar evin yolunu bulamazdı. Zira maaşım açlık sınırında.
İçinde olmadığınız hangi özveri ile yapıldığını bilmediğiniz bir iş için bu kadar yersiz bi konuşmayı doğru bulmadım. Öğretmene bakkal,kasap gibi gibi parasıyla iş yapıyor mantığı güdemezsiniz. Asla hediye beklentim yok istemem gelse ama bu üslubunuzu hiç beğenmedim
canını yedigim ya.Ben hediye almayı en başta yasaklıyorum, çocuklardan resim-şiir vb kabul ediyorum. Velilere de hediye gelirse geri göndereceğimi, böyle bir durumda çocuklarının mahcup olacağını belirtiyorum. Böylece veliler arası saçma sapan kavgalar da çıkmıyor.
pırlanta zaarEn güzel hediye ne?
E hediye kartı zaten o demek benceZaten yasak memurun hediye kabul etmesi. Oldu olacak bı de nakit para tutusturun öğretmenin elinde hocam alın bu parayı üstünüze başınıza bir şeyler alın diyin.
Mesela bence pırlanta güzel değilpırlanta zaar
Fıncan takımı yada orkideEn güzel hediye ne?
olsun pahalı bi keremMesela bence pırlanta güzel değilkime göre neye göre güzel ?
Üstte maddi değeri yüksek demiş, altta güzel demiş. Bence altın kolye falan. Ya da marka çanta, cüzdan.Fıncan takımı yada orkide
Bu vizyonda aklıma bunlar geldi
Gelmeyen pahalı hediyeyi nasıl kabul edeceksiniz?Güzel dedim pahali demedim değil mi.Ayrica hiç pahali bir hediye kabul etmedim. İstediğim gibi hareket ederim ayrıca para benim değil mi
fincan takımı dedin beni benden aldın.Fıncan takımı yada orkide
Bu vizyonda aklıma bunlar geldi
Biz geçen sene bileklik aldık,bu sene beşi bir yerde derlerse bile şaşırmam artıkİşte biz de çeyrekle bileklik dediler bakalım başka birsey demediler . Kasım ayı girsin de gelir o zaman