Ogretmenin kizima tokat atmasi

Siz okul değiştirmeyin şikayet edin kanıtlarıyla öğretmen okuldan surulsun. Çocuk haklı sınıf değiştirmek istememekle 2. Kez okul değişikliği olursa kendinin hatalı olduğunu düşünecek belki de yeni okulundaki olumsuzlukları anlatamayacak...

diğer velilerle birlikte cimere ve milli eğitime şikayette bulunun . okuldan uzaklaştırma alsın.
belli ki bu mesleği hak etmiyor.
böylece çocuğunuz okuldan ve sınıfından ayrılmaz ve yeni öğretmen gelir.

Kendimi çocuğunuzun yerine koyuyorum çünkü aynı şeyi bende yaşadım.
Kesinlikle o öğretmenden alıp şikayet edin. Pislik adam.
Hiç suçum yoktu suçsuz yere tahtaya çıkarıp tokat attı baya sert bi sekilde. Hatta annem yüzümü gorunce şok oldu hemen öğretmenle görüşmüştü ve aynı söylediğiniz gibi sert ve başarı odaklı bir öğretmendi. O gun okuldan ögretmenden nefret ettim. 32 yaşındayım, hala hayatımda nefretle andığım nadir insanlardandır kendisi.

Benim de ilkokul öğretmenim yani ilk öğretmenim psikopat yaşlı bir kadındı, öğrenci kayırırdı. Saçımızı çekerdi, tahtada soruyu çözemeyince öyle bir tokat atardı ki kafamız tahtaya vurup geri sekerdi, tahtaya çıkarır herkes içinde rencide ederdi, cetvelle de döverdi. Bir de bunlar bir şey değil, bizim zamanımızda öğretmenlerimiz kulaklarımızdan havaya kaldırırdı, cetvelle parmak uçlarımızı morartırdı diye anlatırdı deli. Korkudan ölürdüm, zilin çalmasını dört gözle beklerdim, tahtaya kaldıracak diye ödüm kopardı. Şiddet, şiddeti doğuruyor işte. Açıkçası travmamdır o öğretmen bozuntusu, dördüncü sınıfta öğretmenimiz değişti de biraz kendime gelebildim.

O yüzden benim çocuğuma biri fiziksel şiddet uygulasa, ben o öğretmeni okul önünde rezil kepaze ederdim, o okulu birbirine katardım, kesinlikle takardım yapılabilecek her türlü pisliği yapardım. Naber hemşo diye sohbet etmek nedir, ay çok romantik, kocanız da deli mi ne?

Safmışız değil de değersizmişiz diyelim. Kimse bize kıymet vermemiş ki ayağa kalkmamış. Şimdi de bu durumda çok çocuk olduğuna eminim. Sadece bilinçli, çocuğuna değer veren aileler arttığı için öğretmenler bu tavırları sadece gözüne kestirebildiklerine yapıyor.

Ben ilkokul hayatim boyunca asla fiziksel şiddet görmedim fakat psikolojik şiddeti dibine kadar yaşadım annem şu an duydukça çok üzülüyor.
Tüm etkinlikler zengin 4 çocuk üzerinden dönerdi en onemli egitsel kollar onlarindi hep en onde oturdular tahtaya kalkan onlardı sürekli aradaki maddi farkı gözetecek olaylar olurdu isimleri bile aklımda biri onlara benzemezdi hepimizle konuşurdu arkadaştık çocuklar herseyi çok net anliyor ayrım yapılan çocuklarda bize bir tuhaf davranırdi geçerken omuz atardı vururdu biri ciddi problemli ama öğretmenin göz bebeği idi büyüdükçe biraz normalleştik 5. Sınıfta fln arkadaşımsı olmuştuk
Şikayet vs hepsi hallolur ama çocuğu asla o sınıfta bırakmayın

Malesef evet böyle öğretmenlerin öğrencileri çok başarılı oluyor. Gerçekten hayat paradoksu bu sanırım . Trajikomik ayrıca. Geçmiş olsun

Çok üzüldüm ya. Bende kızınız gibi küçükken bu sorunu yaşıyordum çok fazla tuvalete gidiyordum hastaneye gidince tahlillerde bir şey çıkmıyordu. Sonradan ne rahatsızlığım olduğu ortaya çıkmıştı, özelden yazarsanız ne olduğunu söylerim. İleri tetkikler yaptırmak gerekiyor idrar tahlili vs değil de. Benim öğretmenimde dersten kaytardığımı sanardı hasta oldugumu anlamazdı kızardı bana Öğretmen konusunda çocuğunuz ne istiyorsa onu dinleyin bence, sınıf değiştirip psikolojisi bozulacaksa oda kötü olur. Ama ben olsam muhtemelen herşeyi göze alır sınıfı değiştirirdim. Öğretmenin şiddet uygulaması kabul edilebilir bir şey değil

Ben olsam o okulu başına yıkardım onun siz neden bu kadar sakin kaldınız darp raporu alıp şikayette bulunsaydınız keşke pislik adi herif.

sizin olay cimerlik olmuş . müdür falan kapatır konuyu . öğretmene bi daha yapma der kapanır. ilçe milli eğitime falan gitmelisisnşz cimerlik olay . hafifi bişey değil

gerçekten okulu sevdirmek için güle oynaya okula gitmesi için iyi bir öğretmen önemli..
henüz 1. sinifa giden kızın kötü öğretmene denk gelmiş okuldanda soğucak..
bence okulu degişitirin.
bu öğretmene devam etmeyin.. ilgilenmez.. ve sinifa bile birakir..
lütfen okulu degişitirin...
ve şikayetde edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…