Ogretmenin kizima tokat atmasi

Acilen sınıf değiştirin, böyle bir öğretmenle devam etmesi sağlıksız..

Il milli egitime sikayet edin. Cimere yazin.

Prostat olsun 50' sine gelmeden hödük, tuvaletten çıkamasın. İlk kez mi birinci sınıf alıyor, heyecanlanan, streslenen çocuk için gayet normal. benim kardeşlerimden biri Bi tokat yüzünden okumadı, eve gelip öğretmen de yalvarmıştı, hayır demişti abim. o zaman gidebileceği başka Bi okul yoktu olduğumuz yerde.

Siz şikayetinizi yapın lütfen ve yavrunuzu bu hödükten uzaklaştırın.

Hikayedeki tüm yetiskinler rezalet siz de dahilsiniz kusura bakmayın. Ertesi gun nasil okula goturursunüz. Direkt savciliğa gideceksiniz adliyeye bakın karakola degil adliyeye. Şikayetçi olacaksınız. Okulun müdürü ile konuşup ya sınif değişikliği ya da okul değişikliği yapacaksiniz. O baba da babayım diye gezmesin ortalikta

Öğretmenlik çok çok zor bir meslek. Hele ilkokul çocukları ayrı bir sabır ve özveri gerektiriyor. İki yıl ücretli öğretmenlik yaptım. Yapamayacağımı anladım akademiye geçtim. Yapamıyorsa başka bir iş yapsın öküz. Yemişim onun başarısını.
Devlet sınıflara kamera koysa keşke. Görürdük o zaman nasıl vuruyor.

:'( yaaa çok üzüldüm , gözlerim dolu dolu okudum yavrum yaaa kıyamam ,sabır göstermeyen , merhamet duygusu olmayan öğretmene teslim etmeyin yavrunuzu .... okuldan soğutur bu adam çocuğunuzu .... ilkokul öğretmeni çok önemli lütfen çocuğunuzu alın o densizin elinden şikayet edin ve diğer yavrularda kurtulsun

Buraya gelene kadar cimere gider yazardim ben.Ne demek tokat atmak?Bunu nasil normal karsilamis esiniz?Koylusu olunca gelen giden vursun cocuga oldu!

Böyle konular okuyunca düşünüyorum bizde tokat çok rutin bir şeydi. Yaşım da öyle çok büyük değil eski nesilden değilim yani. Her gün birkaçımız tokat yerdik. Hem de tek öğretmenden değil hepsi böyleydi yani ve çok normal gelirdi. Şimdi bakınca biz ne safmışız diyorum.

Şikayet etmedik yer bırakmayın. Sistemi bilmiyorum ama çocuğun yumuşak huylu bir öğretmenle devam etmesi gerekiyor. Okulu sevmeyen, başarısız ne kadar arkadaşım varsa sebebi kötü öğretmen muamelesi. Umarim her şey çok güzel olur miniğiniz için.

Ya siz nasil bunlara müsade ettiniz. Öğretmenle dışarı cikip konuşmak yerine, dirket müdüre ciksaydiniz, o bisey yapmadi , milli eğitime, Cimere heryere gitmeliydiniz. Daha 3 hafta olmuş okul açılalı sinif değişiminden bir kayip yaşamaz kiziniz,gecen sene değiştik diyorsunuz ama anaokulu farkli bişey, bence çocukla arasinda iletişim kopmuş hic cocuk istemiyor demeyin.

Şikayet edin!!! Yetti bu ülkede çocuk istismarı. Herkes gücünün yettiğine şiddet gösteriyor. Kim kimin çocuğuna dokunabilir yaa, vurmayı geç dokunamaz bile. Çocuklar yalan söylermiş... Çocuklar yalanı böylelerinden öğreniyor, bu yaşta hiç bi çocukta yalan söylemez böyle bir konuda. Böyle insanlara çocuk değil kalem dahi emanet edilmez. İlkokul öğretmeni çok önemlidir. Kızınız yine arkadaş edinir sınıfını mümkünse okulunu değiştirin. Bu adam çocuğa iyice kinlenmiş artık ne ilgilenir ne düzgün bir eğitim vermeye çabalar belli ki ahlaki değerleri ve meslek etiği olmayan bir ''eğitimci''.

Çocuğunuzu pedagog a götürseniz. Tahlillerde birşey çıkmıyorsa bu kadar sık tuvalete gitmesi normal değil. Bende çocukluktan itibaren hastayım sık sık giderim. Okulda zor olur büyüyünce de böyle sık sık gitmesi onu zorlar. Eger tahliller yine temiz çıkarsa psikolojik destek alın isterseniz. Yazık kuzuma sık sık lavaboya gitmek çok zor özellikle okulda.

Çocuğunuzun psikolojinin bozacak çocuk okuldan soğuyacak bence hemen şikayet edin kimsenin çocuğunuza dokunmaya hakkı yok aynı köyden olması hiçbir şey değiştirmiyor. Bugün sizin çocuğunuza vurmasa yarın bir başkasına vuracak.

Şikayet et ve okul değiştir mutlaka,bu iş bu saatten sonra hayır getirmez!Bir öğretmen olarak ve veli olarak fikrim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…