Ogretmenin kizima tokat atmasi

Mutlaka İlçe Milli Eğitime gidin, birebir görüşün. Cimer'e yazmak yetmiyor. Sizi Kasım annelerinden tanıyorum sanırım. Bi sorunuz olursa yazabilirsiniz. Yardımcı olurum bildiğim kadarıyla.

Kizlar cok sagolun esime yazdiklarinizi okudum.. meb cagri merkezini aradim kayit acildi. Simdi okula gidecegz. Esim ne yaparsa yapsin ben devamini getirecegim hic iyi hissetmiyorum kendimi
Hiç üzülmeyin, şükür ki bi travma olmadan başından yakaladınız olayı. Eşiniz olayı basit gibi görmesin, bir çok çocuğun en büyük travması ilkokuldadır. arkadaşlar bir çok örnek vermişler.

Aşırı sinirlendim deli midir nedir. Milli eğitim , okul yönetimi, cimer, karakol şikayet etmedik yer bırakmam. Davamı da açarım! O elini kırarım onu hareketlere bak
Dayakçı Öğretmeni haklı bulan birileri var aramızda beğenmedim attığına göre

Cimere yazın hemen. Gerekli neresi varsa öğrenip şikayet edin. Bırakmayın peşini lütfen. Allah kahretsin eli kırılsın o adamın.

Kızım ilk öğretmeni de yalancıydı. Çocukları deneme sınavında yaptığı yanlışlardan ötürü çok sıkıştırıp azarlarmış. Kızım okula gitmek istemiyorum sınava girmek istemiyorum diye ağlıyordu. Hocayla konuşuyoruz gayet iyi bir sorun yok diyip bizi atlatıyordu. Okulun rehberlik hocasıyla görüştürdüm. Hergün okuldaydım. Çocuklar yalan söylemez.

Hata en çok eşinde sonra da sende. 6 yaşında çocuğuma vuran eli o öğretmenin bitarafına sokarım net. Siz yapmamıssınız. Bide hemşo muhabbeti midemi bulandırdı. Çocuğu yalancı çıkarıyor hasbam
Evet geçmişte dayak vardı hepimiz yedik ama artık o devir geçti. Benim de 1. Sınıfta kızım var böyle bısey duyarsam o okulu öğretmenin basına yıkarım !

Çocuk o sınıfta rahat değil bence, sık sık tuvalete gitmesi kaçmak için
Şunu farkettim bu kaçıncı sınıf okul problemi konusu
Hiç bir koşulda hiç bir meslek yaş grubu mutlu değiliz hayvanlara yaşam hakkı vermiyoruz çocuğu hosgormuyoruz trafikte birbirimizi öldürüyoruz bu toplum nereye gidiyor

Bence de sık tuvalete gitmesi bundan olabilir. Ben de aynı şeyi yapardım küçükken ve hala aynı şeyi yapıyorum. İş yerinde çok bunaldığım bir günse resmem tuvalete kaçıyorum. Çocuk da psikolojik olarak sıkışıyor olabilir.

Adam normal değil lutfen sıkayet edın.
Surekli sızı araması da tuhaf.
Yok sulugu yok yok tuvalete gıdıyor bu ne ya.
Pedagoga goturebılırsınız ayrıca cocuk da problem varsa .
Elleri kırılsın ufacık kız çocuğuna tokat atıyor ya ne demek.
Bunu değil ogretmen sız aılesı bile yapamaz
Çocuğun pıskolojısını bozmus resmen.
Sıkayet edın acılen.

Siz cimere yazipta cevap gelene kadar çocuğunuz çok yıpranır eminim hergun okula giderken o küçük kalbi sıkıntıdan çarpıyordur, kıyamam çok üzüldüm bir an önce onu o öğretmenden kurtarın.Yakinlar da başka bir devlet okulu yoksa da gerekirse özele alın ama onu orada birakmayin

yazdıklarınızı şaşkınlıkla ve üzüntü içinde okudum. İlkokuldayken kemik kıran anılan bir öğretmene sahiptim. doğru bildiğimizi bile söyleyemezdik. hatta sıkıntıdan kekemeliğe kadar gitmişti sürecim.Asla sessiz kalmayın.Sınıfını değiştirin bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa kızınız yine de yapacağını yapar öğretmen. Hiç birşey yapmasa psikolojik baskı yapar renci eder arkadaşlarının yanında. Şikayette bulunun. Ayrıca kızınızda hızlı mesane sorunu olabilir bende saat başı wc giderim. Geçmiş olsun....

Böyle şeyler çok büyük travmalar bırakıyor çocuklarda.. öğretmen olmuş ama eğitim vermek bambaşka birşey. Şiddetle adam etmek neymiş. Hadsiz.

O adamın anasından içtiği sütü burnundan getiririm benim çocuğuma tokat atacak bende suscam. Ortalığı yıkar her yere şikayet ederim. Sınıfını da değiştiririm. Bu ruh hastasına asla emanet etmem

Şikayet etmek için 1 dk beklemezdim. Milli eğitime kadar da giderdim. Ve o öğretmende cocuğumu bırakmazdım. Şikayet sonuclanana kadar Sınıf değiştirmeyse sınıf, okul değiştirmekse okul bunun için gerekli yerlerle konusurdum. Ne münasebet çocuğa vurmak ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…