Ogretmenin kizima tokat atmasi

Benim kıyamadığım,Allahın emaneti diye yaklaştığım çocuğuma el kalkacak ben susacağım tükürsünler benim suratıma, kimse kusura bakmasın kimse ne olursa olsun, eğitim, meslek vb gb üst makam, benim çocuğuma dokunamaz bırak tokat atmayı, dokunamaz.Direk emniyet, oradan sağlık kuruluşu oradan avukat tutup gerisi gelir kimsenin yaptığını yanlışı yanına bırakmam. Çocuk hakkını koruyamaz ama ben ailesi olarak hakkını korumakla görevliyim ve o çocuk ileride size soracak ben birşey yapamazdım ama sen ne yaptın benim hakkımı korudun mu diye, herkes yerini haddini bilecek öğretmense mesleğini layıkıyla yapsın yapamıyorsa bunun cezasını çeker. Birde benim yetiştirdiğim, eğitim verdiğim çocuğuma yalan söyleyebilir diye arıyacak kendime bunu hakaret sayarım ne demek çocuk yalan söyleyebilir, benim yetiştirdiğim çocuk söylemez diyeceksiniz bu kadar, çocuklarınızı tanıyın ne yapar yapamaz bilin ve arkasında durup haklarını arayın.

İçim cız etti.
Hala kendini düze cukarmak için şikayetini sürdürüyor, tuvalete fazla gidiyor diye.
Lütfen okul değiştirin, çocuklar bizden daha çabuk uyum sağlar.
Böyle hırslı öğretmenlere de, eğitimi çok iyi diye çocuk teslim etmeyin.
İlkokul daha, akedemik kariyer yapmıyor bu çocuklar. Bu kadar hırsa disipline gerek yok.

Elim ayağım buz kesti, silip yok etmeye iyileşmeye çalıştığım anılarım gözümde tekrar canlandı. "İlkokul öğretmeni ve dayakları" hayatımın travması ve hala o öfkeyi sindirebilmiş değilim. Allah yardımcınız olsun diyebileceğim tek şey öğretmenini değiştirin kızınızın sınıf arkadaşlarının değişmesini istememesine rağmen değiştirin. Belli ki uyumlu bir çocuk her yerde bulur arkadaş ama öğretmen davranışlarına çare yok inanın bana. Okuma yazma bilmeden mezun olan öğrenci yok, ama okuldan soğumak öğretmenden soğumak diye bir yaşanmışlık var, Okumak bir ömür boyu var olan bir durum ve lütfen kızınızın Ömür boyu travma yaşamaması için şikayetlerinizi yapın öğretmen değiştirin. İyi niyetli, merhametli ve anlayışlı insanlarla karşılaşasınız inşallah​

Ay sabah okuduğumda beri bu konu dönüyor kafamda. Deli olacağım yemin ederim. Benim de oğlum 1.sınıfta. Eve tokat yedim diye gelse çıldırırdım herhalde.

İlk okulda hafif bir tokat yemiştim, canım acımadı ama çok üzüldüm utandım, birde ben rahatsızlığı olan bir öğrenciydim ya diğer arkadaşlarım hatırlıyorumda ne kadar çok şiddet görmüştüler o zaman öğretmen dayağı normal görülüyordu galiba hiçbirinin velisi gelipte şikayetçi olmuyordu , bana tokat atan öğretmen ne oldu çok merak ediyorum tuhaf biriydi çok gençti ceketini hep omuzlarına atıp okulun içinde kabadayı gibi sinirli sinirli ağzını yamultarak gezerdi , sizde gerekli tüm yerlere şikayet edin, böyle abuk subuk davranan insanlar öğretmenliğe layık değil , eşinizde nasıl sakin kalıp hemşeri muhabbeti yaptı hayret doğrusu

Allah belasını versin öfke kontrolü olmayıp, hıncını çocuktan çıkaran öğretmenlerin. Ders mi çalışmıyo, zayıf not ver ailesini bilgilendir geç. Ne hakla dövmek ya... Kıyamam nasıl korkarlar, gururları kırıldığından utandığından belki söyleyemez içlerine atarlar.

Canınız sıkıldıkça bizim sinirlerimizi ziplatmak icin yorum mu yapiyorsunuz? Kendi cocuguna vurmayan, birey gibi davranan insan bir baskasinin vurmasina müsaade etmez. Cocuklarinizi dövüyor musunuz?
Dövüyorsa şaşırmam zaten babalarının şımarttığını düşünüyor, 4 yaşında çocuktan ne bekliyorsa.

Eğer çocuk çok sık tuvalete gidiyorsa şekerine baktırın lütfen. Şeker hastası bir çok öğrencim oldu bu konuda bilgilendirildiğimiz için çocuğa izin verirdim tuvalete gitmek istediğinde.

Bu ilk okul öğretmenleri pedagojik formasyon almıyorlar mı?
Birincisi çocuğa vuruyor.
İkincisi; kendi suçunu bastırmak için çocuğunuzun yalancı olabileceğini söylüyor. (Öğretmen bana vurdu derse inanmayın.)
Üçüncüsü sizi yanlış yönlendirip manipüle etmeye çalışıyor.
Örgün eğitim sisteminde bu karaktersizlerin olmaması gerekir. Gözünüzden sakındığınız çocuğu emanet ettiğiniz kişi, daha ilk anda böyle yapıyorsa; bu işi, mesleğini liyakatle yapacak yüz binlerce atama bekleyen öğretmene bırakmalı.
Kesinlikle şikayetçi olun ve çocuğunuzun arkadaşlarını sevmesi gerekçesine tutunmayın.
Çocuklar kolay uyumlanır. Yeni arkadaşlar edinmekte başarılı olurlar. Onun masumiyeti sizi alıkoymasın.
Lütfen bu çocuğa bunu reva görenlere dersini verin. Lütfen.

Öğretmenin atama kriterinin ne kadar saçma olduğunu görüyoruz bu kötü örnekler yüzünden. Keşke saçma mülakat sistemi yerine işini severek yapan kişilere göre eleme yapılsa.
Öğretimi çocuk videodan bile öğreniyor ama eğitim o çok önemli işte ve vicdan sahibi bir öğretmen o eğitimi verebiliyor.

Çok önemli bir çocuğu okula kazandırmak, soğutmayı herkes beceriyor zaten.

Veliler çabuk örgütlenir bu konuda toplu olarak ilçe MEB'e şikayet edin.

1.sinif bebeğe tokat atıyor hemen şikayet etmeniz gerekli hemen ,inanın psikolojik olarak çok yıpratır bu öğretmen çocuğunuzu ilk günlerden bukadar olay yaşamanız gelecekte neler yasayabileceginizin habercisi Allah aşkına okulunu değiştirin çocuğun tekrar arkadaş edinir tekrar adapte olur daha çok kucuk

Dövüyorsa şaşırmam zaten babalarının şımarttığını düşünüyor, 4 yaşında çocuktan ne bekliyorsa.
Her konuda acayip acayip konusuyor. Aldatma konularina yaptigi yorumlara alistim ama isin icine cocuk girince bile ayari yok. 4 yasindaki cocuk me kadar simaracaksa

Bakın hanımefendi bu öğretmenden herşey beklenir. Bu adam çocuğunuzu taciz bile edebilir nasıl güveneceksiniz? Size telde yalan söylüyor hatta bu yaştaki çocuk yalan söyler diye sizi manipüle ediyor sizin çocuğunuzla aranızdaki bağı zedeliyor.

kadin narşişt biriymiş..
okulu degiştirmen çok iyi olmuş keşke baştan degiştirseydin 3 sene çocuk yıpranmaz mi

Bizede okulda çok dayak attılar sıra dayağı gibi dayak çok abartmış siniz
Tüm tuhaf yorumlar sizden geliyor konularda pess. Dayak yiyen psikolojik şiddet gören kadınlara da boşanma yazıyorsunuz. Bu konuda da dayağı normal görmüşsünüz. Siz kendi 2 kızınızı dövüyor musunuz peki merak ettim?

Geçmişinde çık dayak yedi ki dayağı normal karşılıyor. Valla bu üye insanı her konuda çileden çıkarıyor yorumlarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…